Commandos se vrací! Kalypso Media oznamuje Commandos: Origins
-
Hakac tam normalne je, takze bych doporucil bryle nebo vetsi monitor.
-
Evidentně jo, protože ten hákový kříž tam fakt je.
-
asi koukáme každý na jiné video
-
V muzeu ma hakac, ve videu ma hakac. Co ti tam jeste chybi?
-
v traileru cca 00:40 a tedy máš fotku z muzea: Ju87ChicagoMuseumOfScienceAndIndustry2010 - Junkers Ju 87 – Wikipedie (wikipedia.org)
-
“Alaaarm, alaaarm” ma budilo každú noc, keď si brácha zabudol zapnúť slúchadlá 😂
-
Co presne jim na ocasu chybi?
-
nadšenie trochu brzdené faktom, že sa jedná o vysnívanú značku a po
famóznej trojici hier od mimimi bude temer nemožné dostáť očakávaniam,
ale aj tak... sem s tým. už to tu malo byť :) -
Tohle je super zpráva! A osobně mě potěšila i přítomnost coopu - společné hraní Commandos 2 byla naprostá zábava. Jen to nikdy příliš dobře nefungovalo, kvůli častým desynchronizacím, které nikdy neopravili 😀 Jedna z mála her, na kterou jsem opravdu zvědav!
-
Moc tomu nedávám. Stačí jak zazdili HD remaster a už i tady je z pár záběru vidět, že třeba letadlům chybí výsostné znaky na ocasu. Hlavně se bojím, aby to nebylo stejně akční jako 3, ale spíš to následovalo 2. Dále to, že za tím stojí Kalypso je další varování. Oni neumí dobře inovovat, jen ždímat DLC pokud se hra chytne a nebo rychle opustit pokud je to hned od začátku blbé s prodeji. Stačí se podívat jak vypadá Tropico/Port Royale a už je na čase, aby dostali výprask od nějakého indie studia, které to konečně událá pořádně. Krásně jsme to viděli třeba u SimCity, možná se dočká i The Sims a Settleři už to mají prakticky jisté.
-
Vzpomínám jak jsem si ve Score četl recenzi prvního dílu Commandos. Hrozně jsem si to tenkrát chtěl zahrát. Asi zamáčknu slzu
-
Jeden z obrazku mi velmi silne pripomnel operaci Biting... Tohle zni velmi zajimave.
-
Commandos Strike Force na PS2...staré dobré časy 🥲
-
Mohli sa s tym trosku viac pohrat grafika by bola ok tak 5 -10 rokov dozadu... dnes ked sa da spravit ozaj krasna hra ....