Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako nemyslím jen švastiku, nejsem nácek :D jenom mám rád když hra vypadá co nejvíc realně a co nejvíc realně se v ní mluví a tak. Němci takový prostě byli, nač se bát svého stínu. A wolfenstein mi hlavně příjde moc skvělej z toho důvodu, protože ten je snad ze všech her "nejtvrdší". Ať už mise v futuristickém koncentráku nebo nacistickém londyně. Každou misi sem si říkal "ti tvůrci maj ale koule...." :D
  • homeles8
    Co třeba Wolfenstein?
  • CoH je super, akorát mě krajně znechucuje DLC policy Segy.
  • To ale není problém počítačových her, příp. herních společností, jako spíše zákonů v každé určité zemi - navíc je ten zákon proti propagaci zločineckých organizací v každé zemi jiný a v rámci EU je to doslova právní džungle - místo toho, aby výv. společnosti riskovaly soud, raději globálně svastiku ze hry odstraní.

Svastika z tohohle důvodu ohromně stěžuje distribuci. Pokud vím, alespoň v ČR je možné svastiku zobrazovat, pokud je jedná o učební předmět, což se počítačových her netýká. V knihách/dokumentech je právě proto můžete objevit. Např. v Německu je to mnohem větší problém a ty pravidla jsou striktnější.
  • Škoda že ve všech těchto hrách jsou až moc cenzůrování a označení za největší zlo němci. Což chápu ale taky bych si zahrál nějakou pořádnou kampaň za Wehrmacht se švastikou, kterou prostě BOHUŽEL používali...Ať je to CoD, CoH, MoH... :D
  • Konečně je známé datum :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit