-
S recenzí více méně souhlasím. Ale pokud bych tuto hru srovnával s nějakou jinou, tak jednoznačně s Ark Survival Evolved. Protože tahle hra si z ní bere naprostou většinu mechanismů! O tom se recenzent zapomněl zmínit. S tím rozdílem, že v Conanovi se neochočují zvířata , ale lidé (NPC). A oproti Arku je to hoodně osekané. Omezení jsou na každém kroku. Na lov si sebou můžete vzít jen JEDNOHO OTROKA! WTF? A proč když jich mám kupu? V Arku člověk mohl mít lovící smečku, prakticky libovolně velkou, kterou šlo navíc ovládat na dálku pískáním. Tady nic takového samozřejmě neexistuje. Další trapné omezení je minimální vzdálenost mezi otroky. Chcete si z otroků udělat obranou řadu? Zapomeňte! Otroci se mou stavět jen v dost velkých vzdálenostech od sebe. Některá věci jsou z Arku převzaté s výrazně dodělané a vylepšené, například stavění budov. To se autorům dost povedlo, v tom "předlohu" dalece převyšuje. Craftění je asi nejsilnější stránkou hry (spousta různých materiálů a věcí z nich). Craftěním budete taky trávit většinu času.
P.S. Pro informaci panu recenzentovy, pár chyb v recenzi. Na výrobu tvrzené oceli opravdu nepotřebujete slévače. Ten jen prodlužuje dobu hoření paliva a urychluje tvorbu produktu. Ale nic víc. Tvrzenou ocel uděláte snadno i bez něj. Sebrat konkrétní množství jednotlivých surovin také jde, na to je klávesa Shift. -
-
Ark není jediná hra na světě. Psát, že to převzali odtud je kravina. Survival stavěcí hry prostě obsahují survival a stavění. Her jako ark je hodně.
-
Pravdu díš!
Zkoušel jsem všemožný shift a ctrl-kliky, shift-drag mě ale doopravdy nenapadl. Dík za tip.
S tvrzenou ocelí máš samozřejmě taky pravdu, T4 thrallové odemykaj exceptional a perfect věci, ne zrovna tenhle recept.
-