Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • diť ti říká že má conanovu sekeru ostrou jak žiletku
  • Ze světa Conana jedině velkou, propracovanou RPG ve stylu Gothic, Skyrim, Zaklínač nebo tak. Tyhle Dont Starve - Minecraft clony nemají cenu a jenom zabírají místo a plýtvají potenciál talentovaného týmu.
  • hele a nevíš proč ta ženská nemá ochlupení v podpaží a ani nikde jinde?
  • MickeyMutant
    1) Conan podle conanologů měří 190 až 200 cm (6’2″ - 6’6″), ženská ve videu je o ca 15 čísel menší, tedy 175 až 185 cm, což na amazonku celkem sedne.
    2) I ženy na kříži mají své dny.
    3) Bojovnice má Conanovu špičkovou sekeru, kterou ji gentlemansky přenechal. To se to pak seká.

    Vidíš, je to všechno dokonale podle pravdy.
  • Jack1947
    Co to je suvival MMo nebo tam bude i kampan...
  • Souhlasím se vším, taky jsem si to samý u toho traileru říkal. Přicházím ale s drobnou připomínkou, že v té hře můžeš chytat lidi a udělat z nich svoje otroky, sice to jde u obou pohlaví, ale podobně jako u GTA by si z toho feministky odnesly to, že ta hra je misogynní, protože tam můžeš ubližovat ženským a o chlapech by pomlčeli. Taky v předchozích trailerech ukazovali, jak tam hráč přesekává ženský na půl, což feministický taky moc není. Čili si myslím, že se feministkám podlézat nesnaží, protože je jasný, jak na tuhle hru budou reagovat. I když doufám, že nebudou :D Nicméně Conan by té potvoře dal ještě jednu ránu a ta by šla k zemi, takže ta ženská mu vlastně ani na konci nemusela pomáhat. xD
  • Pribehove trailery k sandboxum vzdy nastini atmosferu, ktera v hre samotne zarucene nebude... :)
  • XorxoxTalarius
    Nechci nic rikat, ale jestli to ma byt Conan, tak tam maji nekolik zakladnich chyb.
    Za prve, Conan je peknej prcek, oproti knizkam je v tom traileru za trpaslika, pokud ta zenska nema aspon dva metry dvacet. Coz je znacne nepravdepodopne, jelikoz kdo by se delal s tak velkym krizem ke krizovani.
    Za druhe. Jestli ta krev pochazela tam okdud si myslim, tak pochybuju ze by ji pak oblekli jenom proto aby ji mohli ukrizovat. Navic je dost hezka na to, aby bylo skoda prijit o takovou otrokyni.
    Za treti. Conan ma problem drzet si tu potvoru od tela, ale ocividne zena trpici na krizi nema problem preseknout potvoru na dva kusy. Trochu tady smrdi prvoplanovany feminismus.
    Jestli panove pristupuji ke hre jako ke traileru, tak to mozna bude dobra hra, ale se svetem Conana to moc spolecneho mit nebude.
  • Nevím no, ani docela pěkný trailer mě nezlákal na survival ze světa Conana....nějak to není ono
  • MickeyMutant
    18+, evidentně*4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit