Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrá propagace *4* Kluci z CDProjekt si takovou pozornost jistě zaslouží. Už se nemůžu dočkat *14*
  • Tohle fakt nesnáším, jak může dostat hru měsíc před vydáním? Herní recenzenti ji musí dostat i vzhledem k předkládané délce hry, ale proč on, když není jím není? Ať už jde CDP s tím marketingem do háje. Na Zaklínače se těším, ale tenhle hype je už na mě moc.. *16*
  • v top geare tiež boli rôzne cenové kategórie a mali aj autá do 10000 libier
  • To zas jo ale tady máš zase ty dvě důležitý slovíčka "má možnosti" co když je neměl co já vím, třeba mu prostě cd projekt zajistil jen xone verzi třeba to měl přes microsoft se kterýma má smlouvu nějakou nevím ale co když ty možnosti prostě neměl kámo zrovna dneska sem četl na eurogameru že jejich recenze se pozdrží protože dostali pouze xone a ps4 verze a ještě k tomu staršího data který neprezentují finální produkt, tady to mohlo bejt stejný a to by pak prostě nebyla conanova chyba protože ty možnosti prostě neměl.
  • Blue.Shark
    Pointa toho videa jednoduše není v Zaklínači, ale v Conanovi. Kdyby chtěl dělat propagační video, dělá ho jinak.
  • Ronox
    Proboha další "expert" *9*
  • Clueless gamera sleduju pravidelně, ale nechápu, proč nehráče nechají hrát na gamepadu, to bych působil jako clueless gamer taky, ale už mu to začíná jít, až si to bude opravdu dávat tak to můžou zavřít(nebo bude muset začít předstírat jak je na to furt levej)
  • Protoze ma specialni PC oci! Beztak je to nejakej tlustoch co se nudi a potrebuje zvatlat, jak je svet nespravedlivej =D
  • Keyz
    Protože to video na YT je 30FPS, tak to nemají 60FPS na videu. To je snad jasný ne :)
    K čemu to je, že měl ve hře třeba 144FPS, když všichni vidí těch 30FPS. Na nic.

Něco jako když se zde hrálo na gamesplay GTA V na PC. Olejník říkal, že to jede plynule snad 60FPS , ale to nám bylo na nic. Viděli jsme to pořád ve 30 FPS. *10*
  • Keyz
    To byl extrém a show. Ale pořád tam měli to nejlepší. Nejlepší techniku aby to natočili, kamery na vrtulníku atd.

O to jde. Nemusí být profi recenzent, ale když již dělá mega-super-pořad a má možnosti...Tak to sakra má nějak vypadat. Nejlepší grafika 60 FPS a hotovo. Aby se lidé smáli jeho kecům a navíc viděli jak to vypadá, když to někdo nastaví co to dá. To je jako HD rozlišení v TV.

Jistě, srandu to nepřidá / kvalitu obsahu, ale lidé to stejně chtějí, protože to vypadá lépe a srandu tam mají pořád stejnou (obsah). Prostě kdyby to měl lepší, tak by jsi nepohoršil. Naopak.
  • Jak bys mohl vidět, jestli to je nebo není 60fps když to video na youtube jich má jenom 30?
  • Keyz
    Nějak to nevypadalo a 60fps hra také nebyla.
  • A co spousta aut za rozumnou cenu ty šunky ve kterejch jezdili na ty svoje cesty atd top gear to nebyly jen naleštěný sportáky ale i tyhle horší kousky když už používáš top gear jako přirovnání jinak to že to ukazuje na xone verzi je mi celkem jedno conan není zrovna profi recenzent her na clueless gamera se koukám abych se zasmál a ne si udělal jasnou představu o hře.
  • Ronox
    On tam má PC verzi ... potvrdil to vývojář z CDP na twitteru ...
  • Keyz
    Zkouší hru v 30FPS na low *15*

To je skutečně radost pohledět....Tohle dává do videa *11* Jo, kdyby tam měl PC verzi a hodil to na max / 60FPS jak to dělají jinde, to by bylo něco jiného.

- Již ta logika. Mám nějaký produkt v různých kvalitách a ukáži lidem jak to vypadá v té horší kvalitě *1* Lidé chtějí vidět to nejlepší jako u Top Gearu atd. Tam také většina neměla na dané auta, ale prostě viděli jak vypadá a funguje to nejlepší...
  • Asi nejlepší Clueless Gamer co jsem od něj viděl.
  • homeles8
    Eraserhead
  • jak řekl Emperor of MILFguard, tak jsem už brečel smíchy, tohle video se mu opravdu povedlo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit