Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už mi to nedá, ale musím se vyjádřit k neustálé AC3 masáži. Na herní scéně se toho určitě děje víc a neustále vidět ob den něco o AC3 je hodně unavující. To je jako součást reklamy nebo co?!
    • Můžou za to, že ubi vydává ta videa? Se podívej na gametrailers,ign atd a taky to tam mají tak nevím proč zrovna největší česky herní portál by to mít neměl...
      • GlaDOS
        Kdyby Ubi vydal co hodinu nový trailer, musely by tu být všechny? Je to řečnická otázka.
        • Ronox
          Kdyby Ubi nebo jakákoliv herní společnost vydávala takto frekventovaně trailery a jiná videa, tak se herní weby podle toho zařídí a budou psát souhrný článek v určitém období (každý den/obden)
  • MidnighT91
    Fascinující jak tam ten blb na 57. vteřině stojí v pozoru a čumí, jak mu někdo vraždí kamarády...
    • vono vůbec na předešlích trailerech jak pokaždý jdou banda vojáků a jednoho od zadu věší na stromech a nikdo nehne brvou ... takhle deš s kámošema po lese a jednoho metr za váma frajer objesí na stromě a nikdo si toho nevšimne ...
    • BoB.2
      Asi bojovej šok.
  • Tak jsem si toho nevšiml jen já? To jsem rád *1*
  • bojim se každoročniho podvodu od Ubisoftu.Hodit hru pár dnů před koncem roku a udělat z ní hru roku *9*
    • No jo, to je vlastně pravda loni to tak bylo.
  • neni tech zpráv z ac trochu moc? *8*
    • ZvacA
      Tady je moc věcí - například někteří..... no, ale nic...
    • Pravda! Už mám té mediální masáže taky dost. Proč se takto nevěnují i jiným hrám, které by si to na rozdíl od této nesmyslnosti zasloužily!? Proč se nepíše o jiných hrách 2x denně kupa nesmyslů a nastavované kaše? Proč asi ...
      • Protoze hypovat se musi, jinak by ty blafy nikdo nejedl. *5*
  • Podle mě se autoři odklonili od své původní myšlenky pozměnění historie a potlačení realismu v zájmu hratelnosti (což mi naprosto vyhovovalo) a teď už jim zbyla jen směšná snaha za každou cenu šokovat. A stím, že z assassina (což si já ztotožňuju s tichým zabijákem) udělali supervojáka schopného pobít celou armádu absolutně nesouhlasím!
    P.S. První i druhý díl a Brotherhood mě bavily, ale u Revelations jsem nějak ztratil o celou sérii zájem...
    • Magister_Peditum
      On by to tichý zabiják měl být stále, ale všechny trailery ukazují jen otevřený boj.
      • Ano, "měl by být", jenže už v Brotherhood byla motivace k tichému postupu minimální. Kromě misí ve kterých se při odhalení hlavního hrdiny objevilo prostě GAME OVER (samozřejme ne doslova) bylo jednodušší a rychlejší pobít několik desítek nepřátel než se snažit o jiný postup. A k tomu přispěl především rozšiřující se Eziův arzenál, což je smutné. Například po získání kuše už nemusel hráč použít nikdy žádnou jinou zbraň, protože ta byla tichá, přesná a účinná (=přesílená/overpowered).
  • ps3 ma oproti jinym platformách bonus v podobě 1 hodiny hraciho casu navic(mise)
  • BoB.2
    Pořád ale nepřátele stojí jak ovce na porážku třeba ten chlápek (00:55) jak stojí a kouká jak mu masakrujou kámoše to je moc vtipný,taky jsem si všiml nového tomahawku (00:23)(00:37) vypadá trochu pravěce ale snad bude dobrej.
    • PreidaQ
      Tak stání a koukání už je takové osvědčené know-how AC série.
      • Je to tak ve skoro každé bojové scéně každého akčního filmu...
  • Sa mi lubi tento novy tred kde kazdy musi hatovat daku hru inac je asi menej ceny. Ja nevim ale je to len hra alebo vam pripadalo ok ked daky fyzik postrilal trenovanych vojakov a este povrazdil celu emzacku invaziu(half-life) fakt realne:D Hra musi byt zabavna co by bolo zabavne keby vas hned 1vy nepriatel odstrelil zo 100m.
  • BoB.2
    Já si snad koupím konzoli abych nemusel tak dlouho čekat na PC verzi.
    • Hra vychadza aj na pc a konzoly 30.10 2012.
      • na PC bohužel až 23.11.
    • Já mám PS3 a jelikož budou i konzolové verze lokalizovány, tak jdu jednoznačně do PS3 verze. Na PC bych to sice rozjel, ale již ne na nejvyšší detaily. Už Revelations se mi sekal, hlavně, když na scénu přišla jakási mlha či oblaka prachu.
      Už kvůli tomu, že to jede na novém enginu mám obavy. Na PSku (případně na Xku) je jistota, že to pojede krásně :). Nějaké ty jejich přídavné lepší textury a další featurky na PC jsem ochoten oželet :). Chci hrát plynule, nikoliv slideshow :D.
      Je to samozřejmě na tobě :), já pouze konstatuji jak to mám já :).
      Hezký večer :).
      P.S. - I pokud si to myslel jako vtip, beru to ;).
    • AC3 za to skutecne nestoji.
    • Dont let them get you!
    • Hlavne si kup ps3, xbox je sr**cka
      • Ataker
        A proč je Xbox sračka?
        • Protoze na nem jsou pitomy exlusivni hry soudruhu
          • Soudruhu co vy tady dělate nemate být Na eurogameru ?
        • Asi kvuli HW a exluzivitám.... to je snad jasné
          • Ataker
            Jestli si stojíš za tím co tu píšeš, tak mi sem sepiš rozdíly v HW Xboxu a PS3, když je Xbox proti PS3 taková sr*čka. Rád se poučím... dík
            • Lépe bych neřekl, je to jiné ale né zdaleka lepší. Xbox má lepší stíny a nasviceni, PS3 zase postprocesy tušim rychleji, dohlednost a jiné. Takže ani jedna neni graficky dokonala vůci PC. Nicméně když jde o exkluzivity, PS3 vítězí.
            • pro naraznik
              Nevím jestli trolluješ, ale máš pravdu PS3 je výkonější než xbox 360. Bohužel pro nás PS3 (i když já budu mít brzo i xbox) je pro většinu vývojářu architektůra ps 3 příliš složitá a proto nevyužívají při vývoji plné síly playstationu. Zato využít plně schopností xboxu je pro vývojáře mnohem snažší a tak vypadají multiplatformní hry na xboxu lépe než na ps3.
            • http://www.ign.com/articles/2010/08/26/xbox-360-vs-playstation-3-the-hardware-throwdown
            • to si neumíš najit na netu? vim dobře že je PS3 HW mnohem nadupanější, před časem jsem to studoval. Nemluvě o grafice, která je tam od Nvidie.
        • Protože ho nemá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit