Přejít na výpis diskuzí
Connor proti všem v novém traileru na Assassin's Creed III
4.10.2012 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
Akorát Assassins creed nikdy neměl nic společného s historií.
-
Já se zatraceně moc těším. Hraji již od prvního dílu, nakoupil jsem knížky, prostě mě to strašně táhne a díky téhle hře jsem začal mít strašně kladný postoj k historii. Freedom edice je nutnost pro všechny fanoušky, i když sběratelky nekupuji, tohle je prostě povinnost.
-
Mel jsem objednanou freedom edici, ale po tom co Ubohosoft predvadi, tak objednavam jen klasickou
-
No a?
-
Spíš bych to typoval zase na "životní příběh" Connora, kdy by se děj posunul do období britsko-americké války z roku 1812. Pravda, Connor by tam byl opět za starýho páprdu, jako Ezio v Revelations, ale prostředí hry (resp. doba) by se trochu změnila. Sedmiletá válka je hodně podobná té za nezávislost, alespoň v Americe. Když už máme jistý, že se série AC kolem amerického kontinentu bude nějaký čas točit.
-
Hra vyjde v češtině.
-
A já už předobjednal Freedom Edition *4*
-
Můžeš alespoň tu dobu využít k tomu, aby si se už konečně pořádně naučil anglicky. :)
-
Mno pravda japanime nebylo to prvni co mě napadlo když jsem to dopsal, ono i v chystaném bioshocku budou baráky lítat. Každopádně nedávná vědecká studije dokázala že budovy v 99,56423% prostě padaj.
-
A bude i nějaká Slavery edition?
-
No ja už jsem si dal bokem prachy na Freedom Edition.
-
a asi za vlka *15*
-
Si asi neviděl Laputu...
-
Nejhorší bude to čekaní zatím co konzolisti už budou pařit. *11*
-
Teď mne tak napadlo že ten dědeček, nosil tu uniformu už před ním - vůbec by mi nevadilo se podívat v nějakým dlc na sedmiletou válku a připlížit se tak mému Poslednímu Mohykánovy...
-
No on by asi létající barák působil dost divně
-
Ale Conor je patriotický indián a jeho kmen má ve znaku bělohlavého orla.
-
Trochu paradoxní je že valná většina Indiánů bojovala v revoluční válce na straně Britů(tj.proti Američanům)se kterými měli uzavřenou smlouvu o tom že kolonisté nebudou obsazovat uzemí dál na západ za Appalačské pohoří...
-
Těch videjí je už tolik, že snad ani člověk nebude ničím ve hře překvapený .... Radši se na ně ani nedívám. Pokud bych si to koupil tak aspoň budu semtam něčím překvapený.
-
Jj, už přístí pátek. Já myslim že od Dishonored můžem čekat velký věci.