Přejít na výpis diskuzí
Counter-Strike: Global Offensive má nový trailer a zombíky
17.8.2012 | Adam Homola
40 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=2TiN4MldMoY jezdici zombie nic moc
-
Nepridali teraz nahodou aj do TF2 nieco podobne ako zombici?
Ale mne osobne to nevadi, aspon sa rozsiruju moznosti gameplayu. -
-
tam jsou tušim roboti v TF2
-
-
Ale princip je rovnaky, nie?
-
Jo jo tam je coop proti robotum
-
-
-
Bohuzial musim suhlasit aj ja :( Hra na ktoru som roky(10?) cakal ma potesila par vylepseniami, no zrejme som ich cakal ovela viac a kvalitnejsich po tych rokoch.. Je to krok vpred, no mal prist pred 8smimi rokmi. A nie,nehravam BF, CoD a podobne .. *11*
-
Jakožto již vyléčený mnohaletý závislák na CS (už si ani nepamatuju, od které bety sem začal CS hrat) bych i vyzkoušel, ale to se bude prodávat jen na Steamu, nebo se hra dostane i do krabice? Kupuju hry jen na fyzickém médiu, digitální distribuce mě nebere..
-
-
jj bude to přiložený k hl3 *1*
-
Myslim že na pc jenom digitálně ,krabice by se jim nevyplatila když to stojí 10 euro ;-) ,tak i tak by ses na steamu musel regnout takže to je jedno
-
-
Já sem na Steamu regnutej od jeho vzniku, v tom není problem, jen přes něj nenakupuju :-)
-
-
Taky sem se tomu bránil ,ale kupovat prez steam se mi osvědčilo jako nejvýhodnější ,hlavně hry od valve ;-)
-
nechapem co maju niektori stale proti steamu a digitalnej distribucii :D...ved to je uplne pohodlne a rychle...a ked clovek chce moze si to zalohovat na medium nejake a kedykolvek potom instalovat...a keby mam mat kazdu hru zo steamu krabicovku tak to uz asi ani nemam kde ukladat :D
-
-
-
-
trailer na warcraft 3 je asi 50x kvalitnější než toto. To měli radši sestříhat gameplay s "modním" dubstepem než tohle :-)
-
-
2/10
Někdo se možná chytne. -
-
jak to myslíš já to myslel vážně :-) jako neříkám, že to je špatná hra, ale ten trailer se mě prostě vůbec nelíbí toť vše..ty co mě dali mínus asi oceňují jeho kvality takže mám asi špatný vkus.
-
-
-
Numero uno: CS:GO je opravdu skvely pokracovatel odkazu stareho CSka. Spousta doladenych drobnosti, vyuziti noveho Source enginu, skvele kulervouci tempo, souboj reflexu ve zlomcich sekundy. Proste stara laska v novem kabatku.
Numero Duo: Puvodni zombie mod pro CSS byla rana z nebe, a dalsi spinoffy jako alien ecsape, na schovku atd byly nakonec zabavnejsi nez puvodni CSS. A nerad bych se mylil, ale rekl bych ze by bez nej L4D nikdy nevzniknul, stejne jako zombie prilepky u ostatnich her. -
Já sem po špatnejch trailerech a ohlasech ze začátku bety byl k novému csku hodně skeptickej ,ale tedka po zahrání je to pecka největší ,fakt nás to chytlo a hratelnost se vrátila zas trochu k 1.6ce což je fajn .Zas mě chytla zavislost na csku *9*
btw. Zombie mod proč ne ? s kamošema to bude určitě zábava. -
koukám dnes každé fps musí mít zombie mod...ubohost
-
-
Krásna ukážka toho, jak dokáže byť niekto obmedzený a sprostý *7*
-
Proč ubohost když to lidi baví ? Když se ti to nelíbi tak to prostě nehraj
-
-
Zombies!
Zombies! Everywhere -
"Tak už nám to zase tiká."