Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krásna ukážka toho, jak dokáže byť niekto obmedzený a sprostý *7*
  • http://www.youtube.com/watch?v=2TiN4MldMoY jezdici zombie nic moc
  • Ale princip je rovnaky, nie?
  • jak to myslíš já to myslel vážně :-) jako neříkám, že to je špatná hra, ale ten trailer se mě prostě vůbec nelíbí toť vše..ty co mě dali mínus asi oceňují jeho kvality takže mám asi špatný vkus.
  • Taky sem se tomu bránil ,ale kupovat prez steam se mi osvědčilo jako nejvýhodnější ,hlavně hry od valve ;-)
  • Jo jo tam je coop proti robotum
  • nechapem co maju niektori stale proti steamu a digitalnej distribucii :D...ved to je uplne pohodlne a rychle...a ked clovek chce moze si to zalohovat na medium nejake a kedykolvek potom instalovat...a keby mam mat kazdu hru zo steamu krabicovku tak to uz asi ani nemam kde ukladat :D
  • deridon
    tam jsou tušim roboti v TF2
  • Já sem na Steamu regnutej od jeho vzniku, v tom není problem, jen přes něj nenakupuju :-)
  • Nepridali teraz nahodou aj do TF2 nieco podobne ako zombici?

Ale mne osobne to nevadi, aspon sa rozsiruju moznosti gameplayu.
  • Bohuzial musim suhlasit aj ja :( Hra na ktoru som roky(10?) cakal ma potesila par vylepseniami, no zrejme som ich cakal ovela viac a kvalitnejsich po tych rokoch.. Je to krok vpred, no mal prist pred 8smimi rokmi. A nie,nehravam BF, CoD a podobne .. *11*
  • jj bude to přiložený k hl3 *1*
  • Myslim že na pc jenom digitálně ,krabice by se jim nevyplatila když to stojí 10 euro ;-) ,tak i tak by ses na steamu musel regnout takže to je jedno
  • Jakožto již vyléčený mnohaletý závislák na CS (už si ani nepamatuju, od které bety sem začal CS hrat) bych i vyzkoušel, ale to se bude prodávat jen na Steamu, nebo se hra dostane i do krabice? Kupuju hry jen na fyzickém médiu, digitální distribuce mě nebere..
  • 2/10
    Někdo se možná chytne.
  • Mě přijde grafika docela v klidu :) ,sice nic extra ale pěkně se na to kouká a zahraje si to víc hráčů ;)
  • genki.sudo
    Wow, niečo konštruktívne, oči púlim..

No:

1. Tá grafika je zastaralá ale na druhú stranu to stojí 10 éčok, nie ?
    2. Veľký rozptyl - je treba viac skillu = dobré.
    3. Spawn pointy v gun game móde ? Však sa spawnuje vždy len na jednej strane, čo je na tom hrozné? To keď som hral TDM, tam to bolo fakt zlé..
  • +1
  • No právě :) Navíc si na tu grafiku nemůžu navyknout, 1.6 byla prostě nejlepší
  • jindra.veliky
    to bylo rozhodne snadnejsi nez mi ty argumenty vyvratit... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit