Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • czechtek
    trailer na warcraft 3 je asi 50x kvalitnější než toto. To měli radši sestříhat gameplay s "modním" dubstepem než tohle :-)
  • Ted jsi jenom dokázal jakej seš dylin ,víc se už k tvýmu retardovanýmu mozečku vyjadřovat nebudu!
  • jindra.veliky
    bohuzel jsem to hral

otresny zbrane, zvuky, grafika, fyzika, mapy jsou uz strasne nudny po tech letech, hnusny modely vseho, v prestrelkach zalezi jen na stesti kam vyleti kulka (velky rozptyl) jen u odstrelovacky ne, hrozny spawny v novym gun game modu (uz si nepamatuju jak se tam jmenuje) a potencial koktejlu je uplne nevyuzity (k cemu mi je zablokovat cestu na 3 vteriny)... *11* *12* *16*
  • KronosDeret
    Numero uno: CS:GO je opravdu skvely pokracovatel odkazu stareho CSka. Spousta doladenych drobnosti, vyuziti noveho Source enginu, skvele kulervouci tempo, souboj reflexu ve zlomcich sekundy. Proste stara laska v novem kabatku.

Numero Duo: Puvodni zombie mod pro CSS byla rana z nebe, a dalsi spinoffy jako alien ecsape, na schovku atd byly nakonec zabavnejsi nez puvodni CSS. A nerad bych se mylil, ale rekl bych ze by bez nej L4D nikdy nevzniknul, stejne jako zombie prilepky u ostatnich her.
  • Proč ubohost když to lidi baví ? Když se ti to nelíbi tak to prostě nehraj
  • Já sem po špatnejch trailerech a ohlasech ze začátku bety byl k novému csku hodně skeptickej ,ale tedka po zahrání je to pecka největší ,fakt nás to chytlo a hratelnost se vrátila zas trochu k 1.6ce což je fajn .Zas mě chytla zavislost na csku *9*
    btw. Zombie mod proč ne ? s kamošema to bude určitě zábava.
  • Souhlasím celé CS je předpotopní série která omílá stejné věci dokola snad ještě víc než to slavné COD , nehrál ych to ani zadarmo :)
  • koukám dnes každé fps musí mít zombie mod...ubohost
  • Prosímtě on to ani nehrál a bude povídat.Tohle děcko tady buzeruje furt
  • Nahodou dobrá hra to je, jen už jsem asi starý zvykat si na nové fýčury a učit se nové hitboxy a recoil
  • nahodou zombie mod byl v css parádní až jsem se přistihl, že mě baví mnohem víc než klasický ct vs t *1*
  • Pravda, tak jsem byl rád když jsem dostal beta pass, a pak sjem to zapl... *15*
  • EuroSamurai
    Copak naštvalo tě, že si tam umíral jak na běžícim pásu?
    Vrat se zpátky k COD. :)
  • Zombies!

Zombies! Everywhere
  • "Tak už nám to zase tiká."
  • Mato1987
    pre takých ako si ty existuje tpb.se a cracked servery.
    Musím podotknúť, že skoro vo všetkom mi cs go pripomína cs cz ktorý bol v podstate kozmeticky vylepšené cs 1.6
  • Bože, budete mi teď do každé druhé hry rvát zombíky? O_o
  • CT win?
  • jindra.veliky
    takova hrozna hra je i za tech 10 ecek predrazena *11* kdo hral betu nemuze nesouhlasit
  • Pete.palis
    čekal jsem trailer deset metrů na deset *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit