Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Berme to pozitivně, pro Prime účty se toho příliš nezměnilo. Hra má teď zkrátka širší záběr, ještě kdyby měla pro matchmaking 128 tick servery.

    WarOwl thoughts: https://www.youtube.com/watch?v=n69nfQYV6Co

  • Na steamu už je pěkně vidět co si o tom komunita myslí. Zatím jen hodnocení ještě "velmi kladné" díky hromadě recenzí za tolik let, ale jenom za dnešek to dostalo 9000+ palců dolů. Už dostávají po zásluze naloženo. Tenhle rok je fakt zvláštní v tom, kolik velkých firem se snaží naštvat svoje fanoušky. To se jen tak nevidí.

    • Hmm, to, že udělali krok, se kterým se třeba hráči neztotožňují rozhodně neberu jako argument pro review bombing, což dělají většinou děti, co jsou tak trochu "entitled" .


      Osobně si myslím, že to je taky krok vedle, ale rozhodně bych hned nezačal spamovat Steam negativníma recenzema, protože hra jako taková se nemění, jen dostala nový režim navíc.


      Je nutno asi také dodat, že druhá cesta, kterou se Valve mohlo vydat, je ukončení podpory hry. Ještě jsem hru nezkoušel, ale tak nějak mám pocit, že pokud Vás BY nezajímá, tak si stále můžete zahrát to staré CS:GO.... Tak kde je problém?

      • Review bombing v negativním smyslu chápu jako když někdo nevede určitou skupinu a ta aniž by si produkt vyzkoušela, tak slepě sype palce dolů. Tohle je něco trochu jiného. Udělali tak velkou změnu, že prakticky ty starší recenze už nejsou relevantní a dost lidem to není po chuti, takže změnu hodnocení chápu. Z vlastní zkušenosti mě napadá třeba robocraft. V raných verzích to byla zábava a určitě bych tomu dal palec nahoru. Pak přišel patch a udělali z toho dotu (v té době byla "trendy" Dota a LoL asi jako teď BR a za rok to zase bude něco jiného) a rázem to pro mě bylo nehratelné a nebavilo mě to.

        • Nezaznamenal jsem, že by se ta hra změnila nějak zásadně. Přidali nový herní mód, ten ale nemění původní hru, přidává jen něco navíc. Nevoli ohledně Free 2 play přechodu bych možná ještě trochu chápal, ale myslím, že ani tady není zas takový problém (uvidíme, jak se jejich system osvědčí) a jak jsem již napsal, je to daň za to, že hru budou i nadále udržovat při životě.

      • Jack1947

        No pravda, ted je to ještě větší Hovadina než předtím😉

        • Yeah, well, that's just like... your opinion... man.

  • Jack1947

    To se dalo čekat no...

    • Jack1947

      CS:Go jsem hrál jen tu Nosteam verzi a po chvíly přestal páč tam asi bylo hodně hackerů spawn - mrtvý a posměch jaký jsem noob od nepřátel.

      Nicméně tohle aspon zkusím, jinak nechápu proč přecházej na F2p vždyt mají dost hráčů co to baví. není potřeba F2p ti co nechtějí by si to ani nezahráli.

      • Derp_1337

        Ačkoliv má CS svoji velkou a stabilní hráčskou základnu, tak vývojáři určitě chcou nalákat nové lidi. Bohužel mladí (a naivní) hráči teď hodně slyší na F2P (a Battle Royale), tak Valve přichystalo variantu pro ně.

        Nezapomeň, že CS už dávno nevydělává z prodeje nových verzí hry ale z mikrotransakcí, kde lidi utrácejí šílené peníze za různé skiny zbraní.

        • Jack1947

          Neazpomen, ještě na Huge ESPORT scénu.

          • Derp_1337

            Kolik si myslíš, že Esport scéna vydělá pro vývojáře?? Vůbec nic! Naopak ji vývojáři ještě musí dotovat.

            Sice na oplátku kvalitní Esport scéna přiláká nové hráče, ale ty čísla nemůžou růst donekonečna.

            • Jack1947

              F2p hry by s tebou nesouhlasili, netuším a co Dota2 vždyt obě hry/značky vlastněj nebo mi chceš tvrdit že opravdu nemaj na to živit více her a všechny je jen prohýbaj lol 😛

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Vůbec jsi nepochopil, jak funguje tento business.


                Proč by mělo sponzorování Esport scény vývojáře "jen prohýbat"?? Odkud si myslíš, že vývojáři (v tomto případě Valve) berou peníze? Peníze se berou z prodeje her a nebo z mikrotransakcí. A oni část těch příjmů zpětně investují do Esport scény, aby tak nalákali více hráčů ke hře a nebo aby si udrželi co nejvíce stávajících hráčů. Je to prostě investice a je jenom na vývojářích, kolik budou investovat.

                • Reakce na příspěvek:

                  Nehledě na to, že třeba Valve dělá akce, kde si lidé kupují speciální balíčky/passy, kterým vlastně přispívají přímo na turnaj....

  • SalemCZ

    To Free CS bude lákat hodně cheatery si myslím.

  • SalemCZ

    " Začínáte pouze s nožem, vyberete si, kam chcete dopadnout, pak běháte po mapě, sbíráte věci, střílíte nepřátele a vyděláváte si peníze na nové vybavení. "

    Fake News, začínáte pouze s rukama, jedním adrenalínem a tabletem. Nůž si musíte sehnat. 

    • vaclav.pechacek

      Zatraceně! Ostražité publikum opět odhalilo naše lži a klamy. CIA z nás nebude mít radost!


      Díky, opraveno.

  • speciesz

    Et tu, brute?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit