Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    A přídavek v podobě DLC bude za snobce, který se bezďákům vyhejbají *1*
  • :D super
  • Inquisitor
    A hra bude končit tím že se dostane až do vlády a tam bude dál z lidí vysávat peníze.
  • Hm... dobrý... na jakým to běží enginu? A kolik to bude mít DLC? Rád bych alespoň to s prohledáváním popelnic. A kolik modů bude mít multiplayer?
    • Tak hra běží na Unreal Homeless enginu.
      Ohledně multiplayeru,zatím jsou známy pouze dva módy a to Team Deadmatch a Search and Destroy.
      Team Deadmatch:nikoho nezabíjíte,hráči se rozdělí do dvou týmů-bezdomovci a obyvatelé.Úkolem bezdomovců bude nahnat obyvatele do uličky a tam je ve skupince okrást.Úkolem obyvatelů je uniknout bezdomovcům.
      Search and Destroy:banda bezdomovců bude hledat ve městě toho největšího boháče kterého pak okrade.Cílem boháče je chovat se jako normální obyvatel a být nespozorován.
      Ohledně DLC,ty zatím známy nejsou.Ovšem očekává se jedno DLC ve stylu Homeless´s life in Paris.
  • Urug
    Hobo with a Shotgun!
    http://www.youtube.com/watch?v=1LlazPgxKrA
  • Zasraní humanisti ala Dexter, běžte si ty svoje prostoduché výlevy šířit jinde..
    • Máš pravdu, humanismus je na prd. Takže kde mám ten šutr kterým ti chci rozbít hlavu a okrást tě o všechen tvůj majetek ? *5*
    • Až vyrosteš tak pochopíš, že lidskost a souznění s chudým a slabým je důležitější než pochybná zábava nad utrpením jiných. Přesto tě miluji. A doporučuji ti zahrát si nějakou kvalitní křesťanskou hru. Doporučil bych Skyrim.
      • Já mám radost z cizího neštěstí...
      • ty si urcite jeden z tych andelov svetla
      • Trol.diskuzni
        To by tam nesmělo být tak zprasené ovládání, že jsem celý znechucený vzdal xboxový ovladač a hrál s myší a klávesnicí... Jenže poté, co mi kůň třikrát uletěl o sto metrů poté, co jsem z něj sesedl a po faktu, že dialogy běhaly rychlostí, až jsem je nestíhal číst plus bezpočet dalších chuťovek, se nedalo dělat nic než svůj počítač vyléčit od tohoto moru.

P.S.: Kdybych si založil internetový blogísek, mé hodnocení hry by tam bylo 12/10 za naprosto odzbrojující zážitek, který v herním průmyslu nemá obdoby... Prostě TESík foreva! *5*
  • Nahnať ich do kanálov :D
  • No hleďme, jaký pěkný hry dnes vydávají na XBOX... PC má zas třeba strategie. Inu, každému co jeho jest *1*
  • Cu(b)raci po_jeb_ani, bezte s tou reklamou zakryvajucou ovladacie prvky na videu niekam. *16*
  • Nechce se mi věřit, že autoři jsou tak retardovaní a chtějí vypustit do světa něco co využívá neštěstí jiných lidí. Snaží se na tom dokonce vydělat peníze. A to nemluvím o tom že se hrou ještě bude bavit spousta hráčů.. nechutné, přeji autorům a hráčům tohoto hnusu aby jim život uštědřil také velkou lekci a udělal z nich žebráky na ulici!
    • Alex81
      Drtivá většina bezďáků je na ulici o vlastní vůli. Oni nechtějí žít jiný život.
      • dobrej žvást :)
        • Alex81
          Jakej žvást?!

Byl jsem velké zvíře v EA a vlastnil jsem akcie ACTIVISION. Ale chudoba obyčejných hráčů mě tak dojímala, že jsem jim chodil pomáhat do škol a zaměstnání. Tím jsem zanedbal své povinnosti v EA. Brzy jsem se topil v dluzích a soused velké zvíře v UBISOFT, skoupil směnky a přivedl mě na buben. Víc než korunku mi nedávejte, nechci se vrátit mezi tu bohatou pakáž.
          • smejki
            Pane, při pohledu na mě byste jistě neřek, že jsem býval umělkyně...
            • Alex81
              Hrála jste dobře, to nemohu říct.
          • ja měl taky akcie Activisionu v době vydání mw3 a dokonce taky akcie EA když byl bf3
            Přece každý musí využít své šance na prachy ja nechapu to si připadáš jako někdo nadřazený s pár akciema?
            • smejki
              ano, protože je kulturně vzdělanější
            • Alex81
              :-)
      • vlastni zkusenost?
        • Alex81
          jj
    • To sedí od někoho s nickem sériového vraha
      • možno je to ale dexter z dexter's laboratory :)
        • nebo spíš dexter z dexter's gay parody :) *7*
    • To mi bylo jasné, že se tady objeví nějaký moralista. Tak nám prosím napiš hry, které obyčejně hraješ a uvidíme, zdali nehraješ něco, co zneužívá neštěstí jiných ;)
      • Miluji Mahjong, Šachy, Hello Kitty a Cocoto Racing. *9*
    • A dochází ti třeba, že spíše tímto na daný problém poukazují a doufají, že se nad ním někdo posléze zamyslí?
      Hra navíc stojí $1, tj. to nevypadá, že by na tom chtěli kdo-ví jak vydělat.
    • A zabijet ve hrach je normalni? Bavit se ve hre s tematikou 2.sv, kde miliony lidi trpela? Prejizdet duchodce v carmageddon pro extra body?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit