Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drom
    to je problem kazde sandbox hry, cas=penize, takze kdo investuje cas je bohaty, neni to nic pro casual hrace, pokud chteji byt dobri
  • ale prave v EVE to sposobuje to, ze ked zacnes hrat hru nie hned pri launchy, ale napr. pol roka potom, tak vsetci su uz tak bohaty (vdaka tomu, ze sa vsetko skuma / vyraba / leveluje aj ked si offline) ze realne nemas sancu zameskany cas dobehnut. Presne toto je problem EVE, uz to nie je zabavna hra, ale robota ktoru musis robit po tom co sa vratis z realnej roboty (praca pre korporoacie, ktore ovladaju vsetko)
  • Drom
    ano, eve je taky vyborny priklad, i kdyz hra je uz trochu v jine kategorii :)
  • Drom
    Vetsina lidi se shodne, ze nejmene zabavnou slozkou MMO her je repetitivni grind at uz surovin, lootu ci killu nepratel. TOR se na to snazi jit jinak a uprimne se to v mnoha ohledech podoba dle meho nazoru jednomu z nejlepe propracovanych craftingu v MMO vubec - paradoxne Star Wars Galaxies (a to jsem prosel nejdou MMO hrou). Pro ty co jsou s nim obeznameni, tak vedi, ze zde se jak tezba, tak vyroba provadi skze tezebni stroje a tovarny, fungijici autonomne, coz se v realite moc nelisi od spolecniku, kteri funguji na podobnem principu.

Dalsi bod zminuje Bioware zas a znovu a nekteri lide stale nechapou jeho pravy vyznam. V TORu hrajete za hrdinu, ktery resi probelmy na urovni planet, ba dokonce cele galaxie, takze nemuzete logicky ocekavat, ze budete sbirat kyticky na louce a vyrabet z nich vlastnirucne masti na rany :)

Cesta, kterou se Bioware vydal je inovativni, jestli v dobre smyslu se jeste uvidi, ale ja jsem zatim velice nadsen. Necekal jsem takovou propracovanost.

Dale jak uvadi hlavni designer craftingu v TORu - Damion Schubert, hraci se budou moci vypracovat a byt proslaveni na serveru nejlepsimy vyrobky, ktere budou nad ramec samotnych guild, coz je dobra prevence pred chamtivymi guild leadery, kteri nedovoluji sve crafty vyrabet pro cizi.

Ti panove a damy, co na tom systemu pracuji uz vytvorili nejedno MMO a "twistem", ktery tomu dava podstata her od Bioware to muze byt zarucena bomba.
  • No právě že naopak. Tenhle systém používá třeba EVE a je to velice příjemná věc. Kdy výzkum jede na pozadí i když jsem offline. Můžu se věnovat hře a ne trávit dalších 50 hodin běháním od " kytičky ke kytičce " a trávit u hry nespočetně hodin , jenom proto, abych ostatním ukázal, že mam v ruce světelný meč o délce 10m ^^
  • Ale vůbec se mi nelíbí myšlenka těch NPC partnerů. Prvně že bude aktivní když já budu offline a bude za mě dělat gathering a crafting, to je skoro padlé na hlavu, vždyť ty profese pak nemusí vůbec být. Zadruhe, opravdu chcu hrát hru s boty? Respektive petem? A pokud nebudu, znamena to že budu o polovinu zaostávat za ostatníma? SWTOR se snaží přinést něco nového, unikátního, ale nemslím že to bude zábavné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit