Přejít na výpis diskuzí
Creation Club nabídne placený nový obsah pro Skyrim a Fallout 4 od Bethesdy a ověřených tvůrců
12.6.2017 | Patrik Hajda
25 příspěvků
-
Smál jsem se, když začali vycházet první placené DLC pro hry - teď brečím když vidím, že budou i placené mody *9*. Vážně nastává doba, kdy se na hry už vys*ru úplně, páč se mi ten jejich byznys začíná hnusit...
-
Nevědí kde brát peníze tak zkoušej to přes mody *7*
TESO asi zas tak úspěšné nebude... -
Nie je to kánon, tak načo za to platiť? Navyše vychádzajú stále nové hry.
Sú hráči, ktorí hrajú pár rokov jednu hru, ktorá sa im páči a vyžívajú sa v nej a nepotrebujú stále nové a nové hry. Pre takých by to mohlo byť, ale tí si vystačia aj s bezplatnými módmi.
Neviem ako ostatný, ale neplatil by som za niečo, čo do hry nepatrí. Som Drakorod a zabijem Alduina. Fajn. A zrazu jazdím na jednorožcovi vo vesmírnej lodi a plním úlohy pre nového daedrického princa? Nie, ďakujem, nepatrí to do ducha a histórie hry.
Navyše vieme, že Zeťania v TES nikdy nepristávajú na povrchu, len z obežnej dráhy zaisťujú nesmrteľnosť detí. -
takže místo, aby udělali novej díl ESO, budou pořád živit a dojit dnes už zastaralej skyrim. bezvadný
-
Podľa mňa je nefér od Bethesdy pýtať peniaze za mody, ktoré opravuju rozbité mechaniky hry. Napr. špatnú grafiku, ktorá vyzerala zle už v deň vydania (zlé osvetlenie, ktoré teraz vylepšujú populárne ENB mody), inventár portnutý z konzole, mapu na ktorej nie sú vyznačené cesty atd.
Tiež som zvedavý na ten 100% funkčný obsah. Už teraz nie je modovanie úplne ľahká záležitosť. A chcem vidieť kupujúceho zákazníka, ktorý da 20€ za mod a očakáva že inštalácia prebehne stlačením jedného, dvoch tlačítok, ako číta dlhý log o tom, s ktorými modmi je tento mod kompatibilný a s ktorými nie, ako si má upraviť rôzne ini súbory, aký je správne poradie načítavania modov aby hra nespadla atd. -
-
jinak par ukazek na modovany oblivion a skyrim:
https://www.youtube.com/watch?v=8XUjOfXmyRI
https://www.youtube.com/watch?v=P8fXc1lH-Xc
https://www.youtube.com/watch?v=BZmGofkIgiE
-
-
Fakt nechápu, jak někoho může pohoršit, že dostane možnost koupit si do hry mód. *7*
-
Takze ... budou za to chtit prachy, ale od jakyhkoli bugu daj ruce pryc ... mno nevim, kdybych se uz tak strasne chtel zivit modovani zabugovanych a nedodelanych her, tak si za to muzu prachy vybirat sam, a je na to vazne nepotrebuju.
Nehlede na to, ze specilne jejich modsystem vic veci rozbiji nez resi. A to plati uz hezky dlouho. Zrovna po me pribuznej chtel, jeslti by v F:NV neslo mit vic partaku ... ani jeden z modu nefunguje, protoze tam zaroven ma vsechny "dlc" ... a zaroven to chce mit cesky.
Ale jinak jo, fajn pokus jak dostavat prachy za nic, pocitam ze pod 30% urcite nepudou. Pokud se pamatuju, neni to zas tak dlouho, co mel exaktne stejnej napad steam ... a byl za to (zcela po pravu) verejne kamenovan.
BTW: Jejich brneni na kone je slavny jeste dneska, kolik ze za to chteli ?$15? nebo tak nejak zejo ... za (hnusnou, udelat zbroj ktera vypada jako zbroj neumej dodneska) texturu na kone, protoze funcionalitu to nemelo vubec zadnou. -
-
kde tam vidíš že dají ruce pryč od bugu? ja tam čtu že dostaneme záruku na 100% funkční produkt
-
-
To hosu asi potrebuje brejle, nejmin tak 10tky ...
... This software is provided 'as-is', without any express or implied warranty ...
Nepatrna cast licence Skyrimu.
-
-
-
Samozrejme tenhle druhy pokus krachne taky, protoze Skyrim uz je za zenitem a Fallout 4 je nekvalitni produkt. To by kluci museli vydat nejakou novou pecku, aby se jim konecne podarilo ryzovat i na moderech.
Autor by nam mohl vysvetlit, proc ho tak mrzel krach predchoziho pokusu a co v tom videl za potencionalni prinos ? -
Super. Ted budou moct vydavat hry jeste vic nedodelany. Tihle moderi budou vlastne externi placeni betatesteri, kteri to po vydani dodelaj, teda pokud si to samozrejme zaplatite. Ve finale dostanete to samy za vic. Just wow. ;)
-
... a nedají si říct a nedají. Oni prostě ty placený módy chtějí protlačit stůj, co stůj *7*