Přejít na výpis diskuzí
Creation Club nabídne placený nový obsah pro Skyrim a Fallout 4 od Bethesdy a ověřených tvůrců
12.6.2017 | Patrik Hajda
25 příspěvků
-
Placené DLC třetích stran *7*
Upřímně doufám, že to krachne stejně rychle jako ten první pokus. -
Autor je asi jeden z těch mála lidí, co brečel, když krachl první pokus a určitě napsal nějaký ten blogísek na obhajobu....
Nejvíce mě pobavilo: "Díky své uzavřenosti a elitářskému přístupu nabídne Creation Club jen opravdu vyladěný obsah."
Fakt by mě zajímal ten vyladěný obsah, protože to nedokázal ani Skyrim ani Fallout v základu od Betha, tak jak to může dokázat teď? Nebýt moderské obce, tak Skyrim shnije v pekle nezájmu. To díky moderům si na tom Betha vyrýžovala. Podpořit můžete autory modifikací už teď díky například Nexusu. Ale toto? Placený zmetek, který autor ještě tak blbě obhajuje..... -
-
60% lidi hraje/hralo Skyrim bez modu, tak jaky peklo nezajmu..a na konzolich to jeste nedavno bylo 100%. nemel blbosti kdyz tomu nerozumis..
-
-
Poprosím o ten odkaz na těch 60%, co to hrálo bez módů. Dík. Protože ve svém okolí neznám naprosto nikoho, kdo by ve hře neměl ani jeden mód.
-
-
Já to hrál bez módu. Koupil jsem to hned tuším toho 11. 11. 2011, prostě jak to vyšlo a pak to hrál bez módů až jsem se dostal do Riftenu a udělal tam tu sérii questů pro Thieves guildu s Karliah a dostal to nightingale lučištnický vybavení ... potom mě to přestalo bavit, ta pasivita postav, všechni byli stejní a žádné zajímavé postavy, události, nebo tak ... škoda že hry, kde byla radost z objevování a průzkumu světa jako byl Daggerfall, Fallout jsou už asi definitivně pryč. Poslední hra, u které jsem se dobře bavil byl Fallout Ressurection. Jo a Stalker: Call of Prypiat, to byla snad poslední hra, která mi sedla a u které jsem se opravdu dobře bavil.
-
-
v listopadu 2011 si to hrál bez modů, jo? a z kolika modů sis moh vybrat?
-
-
Winston:
Podivej se na ty odkazy co jsem dal nahoru. Proc by nekdo chtel hrat vanilu (hru bez modu), kdyz to muze vypadat takhle? -
Nevím, a vůbec mě to nezajímá. Hrál bych to bez módu v listopadu 2011, říjnu 2015 nebo v prosinci 2035. A proto jsem reagoval, v příspěvku přede mnou říkají že těžko najít člověka, co to nemá omodované. Tečka, už mě neserte s těma debilníma komentářema.
-
-
to je logický že napoprvé to hraje každy bez modu, kor když jsi to hral hned jak to vyšlo a žádne mody ješte nebyly. tady se bavíme o tom proč ta hra žije ješte ted, 5 let po vydání.
-
-
-
-
-
... a nedají si říct a nedají. Oni prostě ty placený módy chtějí protlačit stůj, co stůj *7*
-
Super. Ted budou moct vydavat hry jeste vic nedodelany. Tihle moderi budou vlastne externi placeni betatesteri, kteri to po vydani dodelaj, teda pokud si to samozrejme zaplatite. Ve finale dostanete to samy za vic. Just wow. ;)
-
Jeden z nejhlavnějších důvodů proč tu hru ještě někdo hraje a kupuje, a není jim to dost... mrdky
-
Samozrejme tenhle druhy pokus krachne taky, protoze Skyrim uz je za zenitem a Fallout 4 je nekvalitni produkt. To by kluci museli vydat nejakou novou pecku, aby se jim konecne podarilo ryzovat i na moderech.
Autor by nam mohl vysvetlit, proc ho tak mrzel krach predchoziho pokusu a co v tom videl za potencionalni prinos ? -
Docela by mě zajímalo, jak to bude s copyrightem. Zda některé případy budou třeba ve stylu, že něco moder vymyslí a udělá a jelikož nebude mezi těma TOP, co to budou moci hnát přes Creation Club, tak to nedostane zaplacené, ale všimne si toho právě někdo z oněch zasvěcených a okopírují to, a prodají to přes tento vznešený klub.
A další věci, které bych se bál, že to z hráčů bude nevědomky žrát další peníze. Osobně se strašně bojím F2P modelů, jelikož často tu není žádný strop a nekonečná možnost kupování věcí.
Samotná hra tak může třeba ve slevě stát 500, ale dotyčný když se nebude držet nebo i jeho dítě a bude k dispozici kreditka, tak může klidně utratit statisíce za jednu hru :D
Samozřejmě mě můžou lidi oponovat, že je to jejich chyba, ale svým způsobem jsou tyto způsoby kupování věcí něco jako hazard, kde cpete peníze a jednou to šlo tak lehce, tak příště si vezmu klidně něco dalšího. Je to ten problém, kdy lidi nevidí protékat mezi rukama ony finance a je to pro ně jen něco příliš nehmotného, neuchopitelného a prostě to teče a teče.. :D
It will be fun, they said. -
-
muže to fungovat ale i naopak, nekdo udelá zadarmo mod, který bude v nabidce za penize
-
-
Takze ... budou za to chtit prachy, ale od jakyhkoli bugu daj ruce pryc ... mno nevim, kdybych se uz tak strasne chtel zivit modovani zabugovanych a nedodelanych her, tak si za to muzu prachy vybirat sam, a je na to vazne nepotrebuju.
Nehlede na to, ze specilne jejich modsystem vic veci rozbiji nez resi. A to plati uz hezky dlouho. Zrovna po me pribuznej chtel, jeslti by v F:NV neslo mit vic partaku ... ani jeden z modu nefunguje, protoze tam zaroven ma vsechny "dlc" ... a zaroven to chce mit cesky.
Ale jinak jo, fajn pokus jak dostavat prachy za nic, pocitam ze pod 30% urcite nepudou. Pokud se pamatuju, neni to zas tak dlouho, co mel exaktne stejnej napad steam ... a byl za to (zcela po pravu) verejne kamenovan.
BTW: Jejich brneni na kone je slavny jeste dneska, kolik ze za to chteli ?$15? nebo tak nejak zejo ... za (hnusnou, udelat zbroj ktera vypada jako zbroj neumej dodneska) texturu na kone, protoze funcionalitu to nemelo vubec zadnou. -
-
kde tam vidíš že dají ruce pryč od bugu? ja tam čtu že dostaneme záruku na 100% funkční produkt
-
-
To hosu asi potrebuje brejle, nejmin tak 10tky ...
... This software is provided 'as-is', without any express or implied warranty ...
Nepatrna cast licence Skyrimu.
-
-
-
takže místo, aby udělali novej díl ESO, budou pořád živit a dojit dnes už zastaralej skyrim. bezvadný
-
Nevědí kde brát peníze tak zkoušej to přes mody *7*
TESO asi zas tak úspěšné nebude...