Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tipujem, ze po Prometheovi uz ziaden votrelec zaujimavy nebude :)
    • rekl bych ze to bude presne naopak .)

      myslim ze po alienech dnes ani pes nestekne :D... tenhle film by to mohl opet oprasit... nezlobil bych se.
    • luke.skywalker
      stačí aby ke kormidlu usedl cameron.. a minimálně o další výborný sequel je zaděláno.
      • napr ani Scottovi ani Gigerovi sa nepacilo, co s alienmi Cameron urobil..a dost fandov je na tom rovnako
        • Mechwarrior_bw
          jj Giger nebol zrovna nadšený a osobne tomu i rozumiem ale aj tak mám Aliens rád :) Ale aká bola Scottova reakcia neviem, máś nejaký link na rozhovor ?
          • niekde to bude, ja denne checkujem na csfd diskusiu o prometheovi, manici tam dokazu vyhrabat kopec informacii z celeho webu..hoci je to tam zaspoilerovane samozrejme :)
        • tak to jsi prvni od koho to slysim :D Nejoblibenejsi dil cele serie valne vetsiny fandu sveta Vetrelcu :DDDD
          a pro tve uklidneni ? Ja zas prvni dil povazuju za nejhorsi ze vsech ctyr a to Scotta jenak mam rad ,ale nechapu proc v takove budouscnosti se lidi porad chovaj jak iditoti a nechaj se tak trapne nachytat ? Bez urazky ,ale bylo to utrpeni na to koukat a byl jsem rad ,ze uz byl konec filmu.
          • Tak já se hlásím jako druhej *3* Spoustu nelogičností můžeš najít i ve dvojce a taky se tam postavy někdy chovají jako idioti, ale o tom tahle série není. Je hlavně o atmosféře a ta se podle mě nejlíp povedla Scotovi. Cameron je výborný režisér, ale na můj vkus příliš používá klasická Holywoodská klišé. Kupříkladu románek mezi Ripleovou a Hicksem, nebo zvolání "maminko!" od Newt na konci, to bylo zase utrpením pro mě.... *1*
            Tím netvrdím že je dvojka špatná, je vynikající, ale nemám rád argumenty typu: "Nejoblibenejsi dil cele serie valne vetsiny fandu sveta...." To nemá žádnou vypovídací hodnotu, je to stejné jako kdybych tvrdil, že je CoD nejlepší hra na světě, když je nejprodávanější...
            • Mechwarrior_bw
              a to ešte naštastie z Aliens vystrihly scény z Hadley's Hope zpred incidentu *1* niekedy dokáže directors cut slušne nahlodať dojem aj z tak fantastického filmu, ktorým aliens určite sú. U mňa osobne vedie na plnej čiarej jednotka a najhoršie podla mňa dopadol ressurection (i keď pár skvelých scén tam bolo).
    • Shenkster
      Proč myslíš ?
      • mam ten pocit, alieni uz niesu tajomni, a space jockeys su
        • Akorat se bojim ze v Prometheovi ukazou jak SJ vypada a potom vznikne rady nesmyslu (viz aliens vs predator)
  • Mechwarrior_bw
    tak poriadnu strategickú hru zo sféry aliens by som si dal rád ... držím palce.
    • Hairy_Ass
      Tak si zahraj Warhammer 40k Down of War za Tyranidy, takhle to totiž bude nejspíš vypadat. Mě nápad na Alien strategii přijde dost divný, ať se CA věnují plně dalšímu dílu ze série TW, to jim jde nejlépe. *4*
      • Aliens Versus Predator Extinction (PS2) - http://www.youtube.com/watch?v=dLYybR8tfu0 *14*
      • měl jsem to štěstí si to zkusit no ale alieni nemají k paži přirostlou bouchačku.. :) Ani žádnými kokony se nestřílejí z planety na planetu parazitují schovávají se.. zůstal bych u toho
        • CrocoRay
          Mechwarrior: Možná jde spíše jen o to, že strategie nikdy nebude moct být survival horror, jímž se Aliens vs. Predator vždycky snažil být. Alieni jsou o atmosféře a strachu a o tom strategie nedokáže být.
          Jinak zpracovat to jako strategii by vůbec nebyl problém, o tom nikdo nepochybuje.
          • moje slova zpracovat by nebyl problém,.. ale byl by to jen doplněk do stáje alien.. chci něco hodného toho jména néé další "harry potter"
          • Mechwarrior_bw
            "Jinak zpracovat to jako strategii by vůbec nebyl problém, o tom nikdo nepochybuje."
            ako vidíš vždy sa niekto nájde :)

            "Alieni jsou o atmosféře a strachu a o tom strategie nedokáže být. "
            ale no tak *3* samozrejme tomuto univerzu najviac svedčí tiesnivý pocit strachu ktorý je ľahšie vyvolať v FPSke ale prečo sa obmedzovať na jeden-dva žánre ? skús si predstaviť ako na teba v RTSke zo všetkých chodieb nejakej vesmírnej lodi útočia hordy alienov, pripletú sa k tomu androidi, v auto-turretoch dochádza munícia a celému tvojmu týmu mariňákov hrozí rýchly exitus... naozaj by ťa to nechalo chladným ? žiaden pocit strachu, nič ? pretože u mňa by to pocity strachu spolahlivo vyvolalo.
            • Mechwarrior_bw
              *1* takže podla teba hlody typu "prostě to k sobě ne-pa-tří" alebo "je to stupidný nápad" sú argumenty ako vyšité ale keď ti sem človek pošle link na realizovanú, funkčnú a dobre hodnotenú hru na túto tému tak to podľa teba nie je "žádný podstatný argument" *1* klobúk dole, zažil som tu už všeličo ale takúto debatu teda ešte nie :)
            • Prosimtě.. argument strategie na PS2 měla celkem úspěch.. tam jich je tak po skromnu že jasně že měla celkem úspěch :).. a i tak vydávat to jako důkaz když by i AVP v provedení PS2 mělo celkem úspěch dovolím si hádat i větší.. to chce celkově kuráž a nebo žádný podstatný argument.. *1*
            • Mechwarrior_bw
              to by si musel najprv nejaký pádny argument napísať *1* a nie to tvoje "prostě to k sobě ne-pa-tří" :) A už som ti sem posielal odkaz na stratégiu z votrelčieho univerza ktorá mala pomerne slušný úspech, takže napísať : "alien strategie nebude protože je to doslova stupidní nápad" je trochu odveci keďže alien strategie bola a nebola vôbec zlá http://goo.gl/Aifqr . A s tým klišé si to pekne zaklincoval, keďže dnes hru bez klišé vlastne ani nanájdeš *1*
            • sry chybka..
            • Mechwarrior_bw
              sry *1* ale tvoje argumenty proti rtske s alienmy sú doslova smiešne... to že v nej bude o niečo menej strachu je predsa jasné, lenže to predsa nie je podstata tohoto źánru :) A ak je toto tvoj jediný argument proti tak to rovno môžeš odpísať celý žáner stratégií, veď v FPS prevedení je všetko predsa viac osobnejšie a intenzívnejšie, nie ? :) nerob si už srandu.
            • Máš pravdu... hromada strachu... z toho že budu muset restartovat misi a lépe rozmístit turrety.. za žádnými zvuky by jsi se neotáčel.. praskající zářivky.. řikals rozbíjení alienů o hradby to néé.. ale rozbíjení tuny alienů o turrety to ano.. fajn máš rád tower defense a měhá ti z nedostatku munice mráz po zádech.. ne...štvi to k alienům..
          • EuroSamurai
            "Alieni jsou o atmosféře a strachu a o tom strategie nedokáže být. " Ale může.
            • EuroSamurai
              AVP rts mám doma a mužu říct, že to je dobrá hra ale mohla bejt daleko lepší a atmosferičtější kdyby vývojáři zapracovali víc na kampaních, level designu a samozřejmě i na tom co jmenoval mechwarrior.
              Takhle je to jen tuctová rts s pár dobrýma nápadama která by ale mohla bejt perfektní (rád se opakuju) atmosférická kdyby vývojáři nebyly lemry (nebo jestli na ně vydavatel tlačil...)
              Chtělo by to např. větší mapy, víc interierů,promakaných interieru pač jinak ve hře sou děsně generický,víc skillů pro jednotlivý rasy,šachty(v ruku ruce s promakanym interierem asi)ruznorodý ukoly apod.
            • Mechwarrior_bw
              skrytá identita: už začínaš nudiť :) ... metacritics : 66/100 (user reviews 84/100) číže NADpriemer a odporúčam ti si tie recenzie prečítať http://goo.gl/TvqPi nevadi im nápad vytvoriť rtsku na motív Aliena naopak je to niečo čo hre výrazne pomáha a ak hre niečo vyčítajú sú to hlavne technické problémy, grafika, horšie ovládanie. Takže evidente málo kto je tak obmedzený ako ty aby mu tento nápad prišiel stupídny... jednoducho si v tom sám a budeš sa s tým musieť zmieriť *1*
            • Mechwarrior: počkej.. dobře hodnocenou myslíš ty 4 špatné 3 dobré a 10 průměrných ? *1* vtipálku... http://youtu.be/IuuVA-at3s8 jako promiň tohle nefunguje o nic líp než co se tobě honí v hlavě..
      • Pethulla
        aby z toho nevylezlo Aliens : Total War
    • já by jsem si dal rád kdybys nevymýšlel krávoviny :) nezlob se na mě ale allieni strategie ..
      • Mechwarrior_bw
        to mi prosím vysvetli prečo je nápad vyvtvoriť nejakú akčnejšiu realtime stratégiu zo sveta Aliens "krávovina" ? :) hlavne ak dane štúdio je v oblasti stratégií ako ryba vo vode.
        • Milerád, dobývat s partou alienů v čele s královnou jako tankem je stejně hloupá představa jako udělat z God of war FPS... to už rovnou můžou udělat "Alien breed simulator" v prohlížeči..
          • Mechwarrior_bw
            tak to si teda vysvetlil :)

            zrejme ti to nič nehovorí ale mrkni sem : http://goo.gl/4nbC6
            • Mechwarrior_bw
              to že to k sebe nepatrí je tvoj subjektívny pocit dosť obmedzeného človeka (sry) ... nič viac nič menej.
            • Promiň asi se ti zasekl centrální mozek.. prostě to k sobě ne-pa-tří.. to ty bys podal z pohledu strategie by vypadalo daleko líp z vlastních očí pocítit atmosféru... ne fakt u tebe to je jak foukat brčkem
            • Mechwarrior_bw
              no nič iné ako vzdať to ti neostáva, keďže tvoje argumenty stoja na vode, bez ohladu na to ako ich prednesieš *3*
            • Vzdávám to snažil jsem se ti to vysvětlit po lopatě co to šlo ale dobře, nech si svůj sen taky jsem vždycky chtěl mít stíhací letoun značky Škoda.. ale oni jen a jen vyrábět auta..
            • Mechwarrior_bw
              v čom je to iné ? *1* že sa tam priplietol predátor ? takže bez neho by to už nešlo ? :) sry ale neexistuje jediný dôvod prečo by to nemohlo fungovať, môžeš hru postaviť nie len strategickom boji voči alienom ovládaných královnou, teda určitým centrálnym mozgom ale i boji proti androidom vytvorených v Weyland Yutani a rôznym mutáciám alienov a neviem čoho ešte. Mohol by si ovládať malé jednotky mariňákov a bojovej techniky alebo rovno jeden tým zostavený zo známych maríňakov a mariňáčky z aliens. Všetko by šlo len netreba byť obmedzený a predstavovať si rts ako "rozbíjení masa o hradby" *7*
            • ale AVP je něco jiné.. alien byl vždy o strachu né o rozbíjení alieního masa o hradby.. ano dokázal bych si představit AVP jako strategii bylo by to možná nemálo podobné starcraftu ale to neznamená že by to nebylo jen ždímání značky...
      • jindra.veliky
        nahodou takova mala tower defense hra by bodla, kupovani vojaku, turrettu, mechu atd. a cim dal tim vetsi najezdy allienu + kralovny - bossove *4*
        • zerg..vlastně Alien rush.. No nevim Jindříšku, spíš sni dál:)
  • Hlavně že jsme se o tom zmiňoval v nějaké diskuzi tady aspoň před měsícem, kdy na stránkách Creative visel inzerát pro lidi na novou vetřelčí hru. Investigativní novinařina, pánové *3*
  • Kdyby udělali survirval horror adventuru vůbec bych si nestěžoval kdyby se vraceli k hrám z PS one..
    • Nemůžu nic než jen souhlasit.
  • Aliens Versus Predator Extinction (PS2) - http://www.youtube.com/watch?v=dLYybR8tfu0 *14*
  • Coffin Corner : jo souhlasim ,ze ve dvojce jsou ty lidi porad typicky pro osmdesata leta ,kdy z lidi delaj totalni blbce . Napeti stavej na dementnim chovani ostatnich. Kdyz to bude v nejakem prvoplanovem hororu typu helouvin nebo patek trinacteho budiz ,ale ve vetrelcich teda jako cele serii jsem ocekaval proste neco vic . Ja osobne mam nejradsi treti dil ,ale ani ne tak diky postavam ,ale stylu natoceni . To v urcitejch ohledech do dnes nema konkurenci. A po dost sileny ctyrce doufam ,ze tuhle serii radej nechaj uz spat . Na Promethea pujdu ,ale jen proto ,ze to dela Scott . Jak rikam mam ho rad ,ale prvniho Vetrelece proste nemusim .
    • Jednička a dvojka (dvojka je military srdcovka) .. trojka je pro zhulence a čtyřka bylo bohapusté ždímání . A na Scota a promethea se těším i když ... digitální triky a mimimum skutečných modelů ubíjí stylizaci .
      • Mechwarrior_bw
        trojka bola ok, ak nič iné tak určite mala výbornú depresívnu atmosféru, inak súhlas ... a z Promethea a z jeho pripadnej "počítačovosti" mám tiež obavy ale toto video http://goo.gl/Fz4fU ma trochu upokojilo, minimálne tie ich kulisy sú famózne.
        • hele a co rikate na novej Total Recall ? Osobne me ten trailer moc nenadchnul a zde je ta digitalizace fakt jak pest na oko . Je to muj nazor se kterym se nemusite stotoznit ,ale puvodni verzi s Arnoldem do dnes strasne zeru .
  • stáhněte si Redux mod na Aliens vs Predator Classic *4* budete se bát *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit