Přejít na výpis diskuzí
Creative Assembly vysvětlují fungování hrdinů v Total War: Warhammer
8.1.2016 | Adam Homola
26 příspěvků
-
tato hra, to bude DLC masakr dosud neviděný... už se těším, jak začnou každý klan orků, nebo skavenů prodávat po 5 dolčácích...
-
-
Stačí si počkat a pak koupit v nějakém ultimate/legendary balíčku všechna DLC dohromday s cenou hry + 1-2 e a je to. Ideálně až budou makat na dalším dílu a nová DLC nebudou hrozit. Takhle jsem třeba kupoval tropico 4. Stačí počkat. Stejně nevím co dřív hrát, takže je to jedno kdy to pořídím. Nicméně vždy je lepší si to zahrát pěkně kompletní a otestované a zalátané od chyb.
-
Zase brečíš? Pokut nebudou prodávat národy přes kopírák co je za problém, že budou bonusový obsah prodávat za prachy. Dřív by jsi si musel počkat na datadisk a zaplatit 500 kaček min.. Navíc tohle není ME, kde bez DLC nevíš o co go. Nikdo tě to nenutí kupovat si je, ani sama hra. Dokud nezačnou prodávat jednotky po jedné, tak je není kvůli čemu fňukat.
-
-
Jenže to právě není u CA zvykem. Počítám, že zase bude DLC Blood and gore, a pak nám budou zpřístupňovat národy, které už ve hře jsou, jen nejsou hratelné... Uznávám, že DLC typu Age of Charlemagne mají smysl, ale takový Greek states culture pack byl na nic. To samé Caesar in Gaul. Jen přinesl novou mapu s trochu jiným stromem technologií, ale frakce i hratelnost zůstaly stejné.
-
-
Hezké shrnutí.
-
-
Ak si sprostý, tak sa nechaj cecať. Takým ako ty by mali tú hru predávať za 100€ a iba s jednou rasou. A za každú novú rasu by ti účtovali 45€ ako DLC.
-
-
Pokut by jsem si myslel, že by ta hra za to stála a a množství obsahu je obhajitelné. Rozhodně nestojím za DLCčky které se vnucují se koupit a nabídnou ti +1 hodinu hry.
-
-
moje slabá sebekázeň mě nutí... když uvidím tunu DLCček s propracovanýma rasama, tak je budu všechny chtít... a prachy jen poletí... 4 základní rasy jsou prostě málo...
-
-
-
Tenhle rok bude co se tyce vychazejicich her moc fajn :)
-
-
skvely, az na to ze je chaos jako preorder bonus.
-
-
Chapu tvoje znepokojeni, ale tohle je typ hry, kterou mam zrovna preorderovanou od doby kdy to jenom bylo mozny, takze me to vcelku neboli. Jediny ceho se bojim je to co zminuje GGG, ze pak budou vypooustet ruzny DLC a tohle je jedna z mala her, kde tomu asi neodolam...
EDIT: Zapomel sem dodat ze Chaos me z tech ras tankuje nejmin, pro me to budou hlravne Dwarfove, Orci a Nemrtvaci. -
A co jako? V Attilovi byli Vikingové taky preorder a tolik fňuků jsem ještě nikdy neviděl... Kdo má ke světu WH cit jako třeba já, tak si to předobjednal už před 5ti měsícema hned jak vyšli autoři se zprávou a objevilo se to na shopech... *6*
-
https://www.change.org/p/creative-assembly-sega-make-total-warhammer-complete-on-release
-
-
-
Pokud jsem článek správně pochopil. Hrdinové budou hodně nadupaný tanci, kteří budou schopni rozdrtit několik řadových jednotek, pomocí svých kouzel a dalších schopností. Uvidíme, jak WTW dopadne? Doufám, že na pokračování již zaběhlé série bude dělat jiný tým, možná přinese svěží vítr.
-
-
Rád bych uvítal Medieval 3 s Českem v čele.
-
-
Koupím až to vyjde v ucelené edici se vším.
Na Vánoce jsem dostal Šedého věštce, což má být 1. kniha. Vyšly vůbec někdy další? Protože ten svět krysího národa mě zaujal už kdysi, když jsem barvil postavičky:) -
-
v češtině už u nás žádný další war určitě nevyjde, v originále jich je spousta...
-
-
nemas pravdu, polaris zacal vydavat znova knihy. GW zistilo, ze su v szrackzkach, takze kazdy dukatik im je dobry
-
No já jsem psal na vydavatele a napsal mi, že další várka knih už v lednu/únoru/březnu. Nemohli se dohodnout na právech atd. Proto i některé knihy nejsou viz. 7. díl Zabíječ Obrů.
-
-
jinak aby to nebylo na mě, já ti těch 60 mínusů nedal, i když by mě zajímalo jak to někdo dokáže... *1* *1*
-
co já slyšel, jediný ofiko povolený překlady budou do němčiny a francouzštiny (prý nová obchodní politika)... já si nakonec koupil celou Gaunts Ghost na nějakým anglickým šopu, protože s překlady do češtiny je prý konec...
možná je to hoax, ale kdy naposled vyšlo něco z w40k nebo waru v češtině? -
-
http://polarissf.cz/
-
-
-
-
Jo koukni se na Black Library. Myslím, že některé jsou i přeložené.
-
-
Očividně se s tím moc nepárali, grafika vypadá úplně stejně jako v Attilovi. Což neznamená že se neteším.
-
-
To by mě zajímalo co se ti na tom nezdá a co máš za bednu že ti utáhne možnosti střetu X armád na max. detaily *7*
-
-
Proč sakra neudělají multiplayer jako byl v Shogun 2? *13* *13*