Crime Boss: Rockay City – recenze české hry na vloupačky
-
Jaké překvapení :D
-
No dalo se to čekat, ale je to škoda. Já upřímně moc nechápu snahu za každou cenu protlačovat tenhle styl her s náhodně generovaným obsahem. Jako jasně "hra jako služba", aby se do toho dal ládovat další placený obsah. Nicméně po přečtení recenze je přesně tohle (generované levely, které jsou v konečném důsledku stejné, a jejich opakované procházení) ten důvod, proč o hru nezavadím. Proč to prostě nepojali jako klasický single s pořádně nadesignovými levely a příběhem, co bude držet podhromadě (a ne jak je zmíněno v recenzi, že s oheldem na procedurální generování je příběh a dialogy natolik obecně rozplizlý, aby zkrátka pasoval na tu generovanost)? Tak třeba příště...
-
-
Moc drahý, ještě pro nějakou neznámou herní firmu! Ten COOP skoro jako by žádná hra bez něj bejt nemohla 🤔
-
-
No stačí si pustit nějaký rozhovor s Kolářem, aby člověku došlo, že je to naprosto nezapálený underachiever. Takový člověk by neměl vést nic a už vůbec ne nic tak kreativního jako herní vývoj.
-
-
daj link
-
-
Jedná se o podcast Modrák and Friends, který lze sehnat na všech podcats appkách. Konkrétně díl 152, kde nedokáže ani pořádně vysvětlit o čem hra Crime Boss pořádně je, ani nedokáže jakkoliv popsat gameplay loop a jen prohlašuje jak je to kreativní a super.
Hlavní svědectví o jeho přístupu jsou ale díly 18 a 19 daného podcastu. Tam se vyloženě projevuje jako řemeslník bez zápalu, který vždycky ty tituly nějak dotáhnul (chválí si jak se mu povedla Mafie 2 a tak). Naprosto neschopný materiál na jakéhokoliv kreativního leada. Měl by jít někde do banky programovat bankovnictví.
-
-
-
Jsem zděšena!
-
Tak tady se překvapení fakt nekoná 👎👎😬
-
Necekal jsem ze to bude takova blbost. Skoda