Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cau cau ja mam slabsi pocitac nemam dvoujadrovej procesor a proto se mi hra trha nataktoval sem si o par set megaherc procesor a je to lepsi ale i tak se to seka este pouzivam game booster aby byl vysledek odost lepsi a docela to de hra mi sama osobne vubec nevadi je to dobre ze se vyrobci vratily do mynulosti a udelaly tuhle hru ale kdiz uz jy vymyslely mohly udelat lepsi nastaveni ve hre jako uprava detajlu,uprava vykreslovani vzdalenosti nebo zmirneni tech aut co sou dost casto spise na obtiz pri zavodech a tak grafika je podarena pekne spracovana ale to nastaveni tam proste chiby obcas se mi stalo ze nastaveni ve hre si samo delalo co chtelo ale opravilo se to patchem kterej sem nasel na nejakych strankach co se venovaly tyhle hre takze se to srovnalo a jeto vporadku zatim cus lidi a prominte za hrubky v textu moc psat neumim nejsem nato zvyklej :DDD
  • Na těchto stránkách http://hotpursuit.needforspeed.com/post/hot-pursuit-pc-patch-2-released je možné stáhnout ofi patche 2. Co opravuje je uvedeno již na těchto stránkách.
  • hlavní menu hry mi běží normálně a když najedu do závodu, tak mam barevné jen auta a všechno ostatní je černé *10*
  • zvuk motoru je slabota, to jo, ale proč ta hra za mě zatáčí při driftu když mám volant a poč spoustu věcí ani nemůžu nastavit?
  • existuje mod na citlivost, a konečně s volantem nebudete nuset zacházet jako s analogovou páčkou.
    http://solidlystated.com/software/need-for-speed-hot-pursuit-dead-zone-fix/
  • Aby to byla skvělá hra muselo by se změnit:
    Ovládání-nemusí to být simulátor, ale driftovat ve 250 je trochu moc. Kdyby se to řídilo jako PGR tak by to bylo super.
    Animace/intra atd. - možnost zrušit, přeskočit, jestli to má navozovat nějakou napínavou atmosféru, tak opravdu ne. Hra se moc snaží o efekt.
    Poslední věcí je naskriptovaný provoz. Zjistil jsem, že i když jedu po 20. tu samou trať, auta jsou skoro vždy na stejných místech.
    Stačily by jen tyhle tři věci a koupil bych si to. Takhle jsem to u kámoše vyzkoušel a nekoupím si to ani ve slevě. I když je pravda, že po předchozích NFS je to cesta dobrým směrem.
  • hraji to na Logitech volantu po prvním zpuštění OK ale druhý den vždicky když si jako primární zařízení v nastavení navolím volant tak ve hře je vždy hlavní klávesnice. Nevím jak to změnit - uložit tak aby zůstal hlavní ten volant. Tohle doufám opraví!!!!!!
    • jestli to nebude nastavením profileru, já musel vypnout povolení dočasně změnit nastavení(allow game to adjust settings) anych nemusel přenastavovat všechny osy po spuštění.
  • Supr, ten motor mi fakt vadí. *4*
  • Vydáním oprav udělat skvělou hru :D Trochu silná slova, ne?
  • "Problém s ovládáním - příliš velká „mrtvá zóna“"
    Tohle by možná mohlo pomoct, jestli je to to, co si myslím. Aby bylo jasno, co jsem tu hru zkusil, byl jsem víceméně spokojený, všecko se mně docela líbilo. Ale bylo to k ničemu, protože se ty auta ovládaly jak autobus. Když chtěl člověk jenom trošku zatočit, tak to nešlo, řízení skoro nereagovalo, když to pak člověk pořádně dupl na A nebo D a to jenom kvůli tomu, aby se vyhnul třeba autu, tak to skončilo tak, že se jak v pinballu odrazil od jedněch svodidel a následně druhých, než zase získal kontrolu nad autem. A po bližším pozorování jsem zjistil proč tomu tak je. V jiných hrách se totiž kola aut, když zmáčknete šipku do strany, automaticky dostanou do určité polohy z té původní (rovně), třeba 45°, proto se dá snadno zatáčet. Kdyžto tady se vám po stisku teprve začnou otáčet do strany z původní polohy, jako by jste opravdu točili volantem. Díky tomu je pro mě hra nehratelná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit