Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To mě hodně pobavilo:DD..jo a abych taky přidal něco k tématu. Konzole stojí za hovno, nemožnost nastavení grafiky, horší grafika, nemožnost upgradu konzole, downgrady her (zaklínač např) kvůli konzolím, je*ať! *16*
  • Kazdy system,ma svoji komunitu,a ja osobne vubec o to nestojim,hrat s pc ckareme,jsou to cheteri a podvonici,to by treba v Btf4 museli mit stejne detaily jako ps4 ,a uzamcene nastavovani,aby umele nemohli snizovat detaily ,aby videli snipera.Vite co tim myslim.Dokud pc ckari mohou v cross platform multaku hybat s nastavenim hry,tak to ani nema smysl o tomto premyslet.Mozna ty karty jo,ale ostatni pochybuju.Proti xboxu by to jeste slo.Ale to by ty hry museli byt na chlup stejne na vsech platformach,a to pochybuji.
  • http://bonusweb.idnes.cz/cross-platformni-hrani-playstation-4-a-xbox-one-frz-/Novinky.aspx?c=A160722_124857_bw-novinky_anb

    jj, zadnej objektivni duvod neexistuje a nikdy neexistoval, jenom pazravost sony a jeho nadvlada nad svym oplocenym stadem

    a ted uz jenom cekam, az zas nakej chytrolin ve zlutym tricku nebo bawu prijde s tim, ze si prece lidi muzou koupit vsechny konzole a pak nemaj problem *5*
  • Obvykle me Hnisavec dost sere, ale ted s nim souhlasim, kazda konzole at ma svoje. Tohle mrkvosofti spojovani platforem protoze jim tece do bot zavani peknym smradem na dlouhe leta, viz GFWL.
  • Prostě Sony... stejný šmejd jak apple
  • Hnisavec
    Ja nechcem hrat z Xbotmi....na PS4 napriklad je Dark Souls nebe a dudy...hraci co to hraju od.Demona Souls a poznaju kodex hry a slusne spravanie pocas PvP PvE. Zato na PC sami trollovia ked som to hral co nemali paru ani ze sa ma uklonit pred subojom. Kazda konzola nech ma svoju komunitu
  • No pravda bude asi niekde v strede,ps nema takuto kartovu hru,a nieco rychlo vymyslet vydat ju ako only for ps by tiez naplnilo penazenku.Ale nastava problem, okrem univerza zaklinaca by pre publikum spravili co,uncharted card game? ale mozno sa mylim a su tam ine faktory, na druhej strane zaklinac expandoval snad na kazdy druh hry ako virus.Crosplay neublizil ani rocket league.
  • Prý ekosystém, lol... být velmi chytrá brambora
  • Byl bych radší, kdyby to povolili, ale pokud to zakážou brečet nebudu.
    Někteří tady by si mohli uvědomit, že je to pro ně docela důležitý rozhodnutí, který musí prodiskutovat. Ani Microsoft tohle rozhodnutí neučinil ze dne na den.
  • To sice jo. Ale tim to u nich nastesti nekonci.
  • Gran Turismo by právě zasloužilo větší točku, ale mně se líbí menší jaki projekty Gravity Rush 2. Ta hra vypadá prostě moc hezky a má zajímavou hratelnost. Jinak těch nových IP je tam spousty.
  • Co to je za blbost? PS4 je výkonnější než Xbox.
  • Jsem teda zastance Sony. Ale ti take toci dokola neustale Uncharted, God of war, Grand Turismo :-P
  • No sice se mi toto jednani Sony nelibi. Ale z bussiness hlediska ho plne chapu. A verim ze kdyz by situace na trhu byla obracene, byl by MS ten kdo by crossplatform blokoval. Pro hromadu lidi je pri vyberu konzole velice dulezita moznost hrat online s kamarady. A ps4 ma jednou tolik lidi co xbone. Takze kdyz se nekdo rozhoduje jakou konzoli vybrat je velka pravdepodobnost ze vetsina kamaradu ma ps4. Pokud crossplatform fungovat nebude je tlacen k porizeni ps4. (Takze z teto varianty bude tezit Sony). Pokud fungovat bude ma volnost a muze si klidne koupit libovolnou platformu kterou jde s ps4 hrat online (takze z toho bude tezit ms). Bez crossplatform jsou kamaradi ps4 hracu (vetsina) velice obtiznou cilovou skupinou pro ms. S crossplatform maji sanci je oslovit. Takze ta situace neni nejak prekvapiva. A rozhodne bych tu netvrdil ze ms jedna pro blaho hracu a sony je ted zle. Oba jednaji jen ve svem zajmu. Ms je ted jen vic v pozici ze musi hracum vic pochlebivat. Ale pokud se situace nekdy otoci bude se zase chovat jinak.
  • Sony nestíhá? Sony si pořád drží svůj ekosystém, o tom konzole vždy byly, že MS neví kudy kam, je věc druhá. PS4 má dvakrát více hráčů než XO, Sony nic netankuje, aby nějak spolupracoval s MS. To nemluvím, o tom že MS točí Forzu, Halo a Gears of War pořád dokola.
  • BoB.2
    Asi moc velká hardwarová náročnost. *15* Xbox to utáhne tak tak ,a PS4 vůbec. *1*
  • 2roky dozadu byl spatny ms.. no a ted se podivejme jak se karty otocily.. :) kdyz tahle generace konzoli vychazela byl jsem pro ps4 a ted je vse zhuru nohama, sony absolutne nestiha a xbone je nyni jasna volba..
  • patrne vymejsli, jak hrace jeste vic podojit nez jen pomoci ps+

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit