Crossplay Call of Duty ovládli cheateři. Konzolisté ho na protest vypínají
-
Nejednou jsem se setkal s konzolistou kterej daval headky, nebo jsem mu vlezl za zada a nez jsem stihl zacit strilet tak on byl otocenej a hned mi dal headku, takze konzolisti by asi meli pomlcet. To stejny jak se mi nekolikrat stalo ze me dostal konzolista skrz barak, nebo me dal na ranu po tom co jsem do nej vyatrilel 60-kovej zasobnik z M4. Jinak by mohli klidne ty servery rozdelit at si konzolisti hraji na svym a my budeme taky hrat na svym. Ale co me v COD MW nejvic se*e je to vecny badani serveru, nekdy hraju celej den bez problemu a jindy me to treba 6x po sobe spadne s tim ze server disconected. Takze nez aby se honili za poctem hracu tak by v prve rade mohli vyresit tohle. Samozrejme cheaterum kdyby to slo tak bych dal dozivotni ban bez moznosti reaktivace jakymkoliv zpusobem, ale muselo by se to resit opravdu u tech co cheatuji a ne davat bany i tem co jim to zrovna jde, nebo tem co si to u nich zahraje nekdo kdo ro umi, jak to je treba v CS, kde se to neresi a hraci si ze zavisti vesele nahlasuji lidi kteri nepodvadi a ti pak dostanou ban
-
Jak znám cheatery tak co stačí udělat je odtrhnout plevel je to prokázáno že 90% hráču co podvádí jsou z Ruska a Číny stačí jim dát server pro lamy co musí cheatovat a je po problémech.
Na všech online hrách co jsem kdy hrál byl vždy problém Rusko a Čína největší počet lamek.
-
Ten odkaz na youtube lol.. podobně mizerně hraje můj pětiletej synovec. Míření na tělo, špatný pohyb atd... jestli toto má být nějaký konzolový skiller, tak je to ještě horší než jsem si myslel.
-
Crossplay stejně nemá smysl. Jen hraní na K+M se dá považovat jako cheat.😀Co se týče skutečných cheaterů, tak řikám GIT GUD!, na nich se totiž nejlíp trénuje.
-
Tak FPS, vetsina RTS a cRPG je primo delana na k+m uz z principu.
-
Opravím CoD:MW
Bavíme se tady o aktuálním díle, nicméne si nemyslím, že tyto formy auto aimu byly v multiplayeru, pouze v singleplayer a možná v coopu.
Aktuální MW toto samozrejme má pouze v SP. -
To není úplně pravda. Různé díly CoD měli různý aim assist. Vývojáři celkem dost experimentovali a zkoušeli různé varianty.
- Některé díly snížili citlivost, když se zaměřovač priblížil k cíli,
- jiné díly měli měli lehčí formu aim assistu, když hráč zamiřil na určitou část těla a zaměřovač se před střelbou vycentroval na střed dané části těla,
- některé díly měli regulérní autoaim, kde při zmáčknutí zoomu se zaměřovač automaticky vycentroval na hlavu nebo trup (za předpokladu, že v určité výseči se nějaký platný cíl nacházel)
-
Ono nejde srovnávat "skillera" s gamepadem versus "casual" hráče s K+M. Musíš srovnávat lidi s podobným skillem a potom teprve získáš vypovídající hodnotu o praktičnosti jednotlivých herních periferií.
Lepší přesnost myši oproti páčce na gamepadu je jednoznačná.
-
Viz není zkratka. Nepíše se s tečkou!
-
Na chleba by si namazal možná tak tebe, ale M+K vždycky na FPS byla, je a bude přesnější a efektivnější než gamepad. A to říkám jako majitel PC, tří herních konzolí a pěti gamepadů.
-
CoD nemá klasický aim assist, který by jim hýbal crosshairem na hlavy nebo bullet magnetismus.
Jedine co tam je tak ti to snizi senzitivitu kdyz miris na target.
-
Když je člověk odkojený myší+kláves. tak určitě. Pro mě to bylo ze začátku peklo. Ale stejně jako se člověk naučí s m+k, tak se člověk naučí i s gamepadem a to tak, že by si casual hráče s m+k namazal na chleba :D
A teď nemyslím sebe, ale hráče viz. např. https://www.youtube.com/watch?v=-YGUVuECFS8
-
Jednoduché. Jsou lidi, kteří nehrají proto, aby si zahráli. Jim stačí vidět se na první pozici v tabulce po misi a když při tom zkazej hru ostatním, tím lépe.
Myslím, že pán tady to vyjádřil celkem kulantně.
-
cheaterom často nejde o víťazstvo, chcú len pozornosť nasratých hráčov ktorým pokazili hru, čím viacej sa im nadáva tým sú spokojnejší
-
Nikdy jsem to nepochopil co z toho ty lidi mají, to když vyhraješ tě nemůže ani těšit tak jak když se fakt snažíš a zasloužíš se o výhru svým umem, někdy mám lepší pocit z dobré hry i když prohrajem než s výhry.😎
-
Hrál jsi někdy střílečku Gamepadem to není cheat ale za trest.😂
-
Konzolisti mají cheat aktivní pořád - aim-assist :)