Crossplay Call of Duty ovládli cheateři. Konzolisté ho na protest vypínají
-
Nejednou jsem se setkal s konzolistou kterej daval headky, nebo jsem mu vlezl za zada a nez jsem stihl zacit strilet tak on byl otocenej a hned mi dal headku, takze konzolisti by asi meli pomlcet. To stejny jak se mi nekolikrat stalo ze me dostal konzolista skrz barak, nebo me dal na ranu po tom co jsem do nej vyatrilel 60-kovej zasobnik z M4. Jinak by mohli klidne ty servery rozdelit at si konzolisti hraji na svym a my budeme taky hrat na svym. Ale co me v COD MW nejvic se*e je to vecny badani serveru, nekdy hraju celej den bez problemu a jindy me to treba 6x po sobe spadne s tim ze server disconected. Takze nez aby se honili za poctem hracu tak by v prve rade mohli vyresit tohle. Samozrejme cheaterum kdyby to slo tak bych dal dozivotni ban bez moznosti reaktivace jakymkoliv zpusobem, ale muselo by se to resit opravdu u tech co cheatuji a ne davat bany i tem co jim to zrovna jde, nebo tem co si to u nich zahraje nekdo kdo ro umi, jak to je treba v CS, kde se to neresi a hraci si ze zavisti vesele nahlasuji lidi kteri nepodvadi a ti pak dostanou ban
-
-
V clanku jsou zavadejici informace na konzolich se dá cheatovat taky a nidko mi nidky nevnutí že ne ... jenže prostě kdyz se postavim proti GP s tak "starou" periferii jako je myš tak ma GP vždy smůlu tak to prostě je bylo a bude
-