Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • resolut1

    Stale same blbosti kde su republiky nieco co zase ozivi moju chut hrat mam 1800 hodin nahrane splnene vsetky achievy hral som hadam uz v kazdom kute sveta vyskusal vsetky mechaniky a akoze nejaky turnaj ma do hrania nedokope bohuzial 

  • Stephano

    Regent se bude hodit. A turnaje taky. Bude hezké prohlubovat politiku a zároveň mít možnost někoho sejmout v turnaji. Hodně by hře pomohlo, kdyby šla dělat rozhodnutí během bitvy jako v duelech. Ano, je na to modifikace, ale některé zůstavají neaktualizované.

    Časem by to chtělo opepřit dalšími startovními daty a rozšířením mapy. I rozšíříit možnosti náboženství a kultur.  I když na tyto věci existují taky módy Bookmarks  + atd.  - rozhodně bych uvítal časový posun třeba do roku 476 či přes 1492, dobývání Ameriky a Conquistadoři jsou těžce nedocenění. Sice by se to krylo s EU IV, ale čím víc DLC, tím víc Adidas. :) Jo a chce to další longplay.   Někdo přece musí ta batolata eliminovat. :)

    The Elder Scrolls, Zaklínač i LOTR jsou super. Práce na nich pokračují. Ještě chybí Warcraft a klidně bych si dal i Star Wars rozdělený podle planet a na regiony, či Mass Effect. I proto ještě nehážu Stellaris do žita. Ale ten model řízení jednoho člověka RPG+ staregie je asi fakt nejnávykovější. Vrátil jsem se i k Medieval Fields of Glory II a jsem zvědavý na grand kampaň podobně jako v Empires. Mimochodem do EU IV také stále přibývají DLC i módy. Třeba z Antiky na celý svět. 


    • tomekbobek

      Ti coinquistadoři by mě lákali taky, ale to se spíš vrhnou na východ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit