Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...Camarillo se tím snaží naznačit, že otevřenost a obrovské možnosti PC platformy jsou pro spoustu vývojářů vlastně vězení... *8* *1*
  • Fuuuha,tak to chce iny matros komunikovat,ze obmedzenia su lepsie,ako keby ich nemali... *7*
  • ,,dusuje sa pre x box magazin world" Skoda ze opustili cisto pc platformu. Ked zachvilu budu osem jadra a dalsia generacia grafickych kariet, mohli sa vyblaznit tam a nieco noveho vymysliet. Svet nie su len prachy.
    • ved prave ze svet nie su len prachy, tak preco by neponukli aj konzolistom ich hru aby ju odskusalo co najviac ludi....uz ma unavuje tieto reci pcckarov voci konzolovim hracom....sam som bol minimalne 10 rokov pc hrac a teraz hram iba na konzole pretoze som za nu dal 200 euro a mozem hrat hry, ktore vysli 5 rokov dozadu a dalsie styri roky este nebudem musiet do hardweru vrazat....furt tie iste keci dookola.........
      • Tak ja som si kupil PC, a mozem hra t hry nwm kolko rokov dozadu, a nato ze PC uz ma par rokov, stale utiahne aj najnovsie hry. A klavesnicu + mys + volant, by som za ovladac nevymenil nikdy
      • ved jednicka nebola vobec stratova a dvojka mohla mat tiez zaujimave predaje.
    • A kdo jim to "blazneni" zaplati? Tech par hracu co si tu novou generaci bude moci na zacatku dovolit?
  • Jednička byla tak pokročilá a náročná, že prý nemohla vůbec vyjít na konzole. Ještě náročnější dvojka na tytéž konzole vyjde. Tak kdo je tady potom vůl?
    • kvoli konzolam dvojka narocnejsia nebude. naopak.
      • jeho prispevok bol sarkasticky *3*
  • Teda nevim, ale většina jeho odpovědí by se dala vysvětlit i úplně jinak. No po tědleh kecech se teprve začínám bát. Naštěstí jenom trošičku. Crysys sem hrál hlavně kuli zkoumání technologie ( grafiky :) . Jinak to byla prostě taková normální střílečka. Díky grafice ale doteď nezapomenu na hledání LZ uprostřed noci v bažinách.
  • kdyz uz tak Nathan Camarillo, a k obsahu - proste spravny PR patri k tomuhle businessu *3*
  • tak taketo sracky som uz dlho necital ... uvedomili si,ze stracaju u PC komunity tak zacinaju PR kecy aby si to vyzehlili ... tieto reci to uz je vrchol,ze siroke moznosti ho vlastne obmedzovali,kks,akoze fakt mam dost
  • Stejně bych to teď nějak neřešil. Pokud vím, tak žádný PC gameplay ještě zveřejněn nebyl.
  • V dobre, keď zase veľa vývojárov a celkovo herný svet nazerá na PC scénu optimisticky a vidí príležitosti aké predtým nevideli, tak príde takýto názor.. podľa mňa to, že vývojári si nevedia určiť hranice a počas vývoja pridávajú do svojej hry stále nové a nové prvky, nehovorí o tom, že je to problém PC ale problém vývojárov.. koľko hier exkluzívnych na PC si vystačí s málo prvkami ovládania a hrajú sa skvele a pritom má hrateľnosť hĺbku, akú od nich PC hráči očakávajú.. mám rád komplexné tituly a aj ľahko hrateľné tituly ale takúto hlúposť som dlho nepočul.. PC aj konzolové hranie mám rád, takže neviem o čom tento týpek hovorí... ja dokonca niekedy som rád za konzoly, lebo niekedy to vývojári pri PC hrách preháňajú s tým komplexným ovládaním, ale to nie je vina tých hier.. mám rád napríklad RPG hry starého typu 90. rokov ale mám rád takisto aj RPG typu Fable..treba si určiť hranice a potom nie sú problémy
    • Jasne, ale me spis zarazilo, ze na konzole to staci odladit na 4 aktivni tlacitka, triggery (nebo jak se tomu nadava) a analogove joy. Netrvdim, ze je to malo, ale hlavne aby to kvuli tomu nejak neosekali a pocitali s mysi a klavesnici. Z tohoto rozhovoru mam smysene pocity. To aby tam pridali nejakou funkci, ktera dle nich prinese na jednu dalsi klavesu spoustu odladovani neverim. Vzdyt uz i Crysis 1 to mel celkem jednoduche a to diky kolecku na mysi (kruhove nastavovani).
  • Mno tak teda uvidíme, sice mě Crysis 2 nijak nezajímá, ale jsem zvědavý, jaký bude v porovnání z těmahle řečma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit