Přejít na výpis diskuzí
Crysis 2 na PC bude díky konzolovým verzím lepší, říká Crytek
1.11.2010 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
Hahaha, tak uz jen z toho textu je mi jasne co to bude. Hra na ctyri tlacitka, moznost zapnout autoaim a hlavne co nejjednodusi. A nejvic me dostalo, ze je vlastne vyvoj na PC omezoval, to je uz i na me moc i kdyz proti konzolim jako zaryty PCckar nic nemam. To bude zase na PC fiasko a asi velke zklamani. Rad bych, abych to nebyla pravda. Cetl jsem uz hodne PR kecu, ale toto je uzvrchol.
-
-
A na kolik tlačítek by měla FPS hra být? 4 tlačítka to fakt nebudou ale to by jsi jich chtěl 50 jako u nějakýho simulátoru? Co se týká zjednodušování tak Crysis 1 měl automatický uzdravování i ukládání pozic atd. takže nevim co ti vadí.
-
zase znalec, co na konzolích nikdy nehrál...
-
-
Jenže to co napsal je pravda..
Konzole mají spoustu nevýhod.
Jediná výhoda konzolí oproti pc je jednotný hardware a exkluzivní hry...Nic víc..
A ten jednotný hardware je v mnohém dvousečná věc..Hlavně v tom že je to sice fajn že každému ona hra půjde ale zároveň je to mínus protože čím déle tu ona verze konzolí bude tím více zastaralá a hráč si hw nemůže vylepšit či koupit lepší verzi (pokud náhodou nevychází nová ale jinak si musí vystačit třeba 6let s ps3 a přitom dnes je již mnohem výkonější hw) -
-
Jediné omezení je grafika a ta je na dnešních konzolích na dostatečné úrovni. Skvělá grafika ještě nedělá skvělou hru jsou tu jiné a možná i důležitější věci které musí obsahovat dobrá hra a konzole tomu nijak nebrání. Konzole mají mnoho výhod a splňují to co mají jenže to jsou věci které někteří lidí nechápou a podle toho to tady taky vypadá.
-
No vidíš, a přesto na konzole vycházejí stejné hry jako na PC a nevypadají o nic hůře.
-
-
Ach jaj. Na pc je drtiva vacsina hier len konverzia z konzoly co znamena aj otrasnu zastaralu grafiku.
Co bude Crysis 2 oproti Crysis 1? Zjednodusenejsia tupa strielacka s horsou grafikou.
Hry kvoli konzolam trpia ci sa ti to paci alebo nie. stary HW = zjednodusovanie.
gramblavy gamepad = zjednodusovanie ovladania a celkovo celej hry (autoheal co ma teraz kazda hra)
Co bol Splinter Cell na PC? Co je novy Splinter Cell Conviction na konzoly? Mafia 1 PC only a Mafia 2? Battlefield 2 a tie nove srackove Bad Company? Vsetko zjednodusene tupoty pre male deti.
A ako bonus budeme tieto hry chvalit do nebies. ucebnicovy priklad je CODMW1,2- hnusna niekolko rokov stara grafika, ziadna ani len zakladna fyzika, ultra jebnuta AI, kratke, primitivne jednoduche, naskriptovane. A veselo sa to oznacuje ako hra roku, top strielacka a podobne sracky.
Crysis 1 bola tupa nudna strielacka no slavny sa stal kvoli grafike ktora na tu dobu vsetkym vyrazila dych. Aj som si v tej dobe povedal ze boze ako bude vyzarat Crysis 2. Ten si teraz vide po 5 rokoch a bude vyzerat horsie ako jednotka. Pritom tu mame DX11 ktory ma velky potencial no konzolicky ho nezvladnu tak tam ani nebude. Maximalne tak reklamna nalepka a implementacia ako napriklad v AVP kde to je od DX9 nerozoznatelne.
a ked bude crysis este viac zjednoduseny (niezeby bola jednotka dost jednoducha na ovladanie) tak to bude megasracka. -
-
sahim: věděl jsem že pro PS2 byla mafie předělaná až později, ale potom nemůžeš psát, že je PC only. Ale chápu, že myslíš, že vývoj pc verze nebyl ovlivněn tou konzolovou.
Ten Splinter Cell prostě neukecáš - jednak jsem odkazoval na první Splinter Cell, který byl původně ohlášen jako x-box exkluzivní, a pochopitelně na x-box taky vyšel nejdřív. Za druhé to že tebou zmiňovaný Chaos Theory, měl nejlepší grafiku na PC není důkaz, že byla PC vedoucí platforma pro vývoj - PS2 verzi bych do toho srovnání netahal vůbec - oproti Xboxové a PC měla osekané úrovně a grafika byla o hodně horší. Prostě, poukazuješ na vliv konzolí, na zprimitivňování her, budiž, ale nemá smysl jako příklad uvádět sérii Splinter cell, když na konzoli odstartovala. -
Podepisuji se pod to zjednodušování a to, že hry upadají zejména kvůlu konzolím. Příklady jsi uvedl správné (hlavně u Mafie to je do nebe volající a do oči bijící), také se podepisuji.
-
*mi
-
to totoro
k mafii:
Mafia is a third-person shooter video game initially made for PC in 2002 (and later ported to the Sony PlayStation 2 and the Microsoft Xbox in 2004)
takze mafia bola robena exkluzivne pre pc a konzoly dostali len port o dva roky neskor.
k SC:
Splnter Cell Chaos theory si pozri obrazky z PC verzie a z PS2 ci XBOXu. Ako my vysvetlis ze PC verzia ma ovela lepsiu grafiku ako na konzolach ked to bol iba ako hovoris "konverzia" z konzol? presne naopak.
mas este dalsie otazky? :) tesilo ma. -
Máš v tom zmatek - Splinter cell začal prvním dílem začal na konzoli, takže od začátku byl pro PC konverzí a vysvětli mi jak jsem mohl na PS2 hrát Mafii, když byla PC only ty chytráku *7*
-
-
-
-
Ale ja predse nenapsal nic proti konzolim, jen me sere, ze se ta ruzna zjednoduseni oproti Crysis1 (PC) berou jako plus a zaobaluji se do takovych kecu. Treba tomu bude jinak nez z ceho mam obavu, ale treba taky ne. Nerad bych tu zacal nejakej flame, to me fakt nebavi cist, kdyz je to u kazdeho druheho clanku.
-
-
nechme se prekvapit, je zbytecny se ted dohadovat.
-
-
-