Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kde sezenu ten DX11
  • yuri337
    http://thepiratebay.se/torrent/8343819/Crysis_3_DX10_Hack.zip

http://www.ulozto.cz/xqAXPP4/crysis-3-dx10-hack-zip
  • No jak jsem zjistil, hru si nezahraju kvůli pouhému DX11, nemíním vrážet 11,5 Kza grafickou kartu kvůli jedné hře.Mám GTX 280 a zatím pokud něco hraji ,tak jde.
    Chvíli mě to mrzelo, ale nakonec na tom asi prodělíá nejvíc vývojář, lidi si nejdřív koupí potřebnou grafiku a pak možná hru.Kdo spláče víc?
  • Plánuju si pořídit kartu s DX11.1 mám totiž win 8, alespon budu moct pařit crysis 3.
  • Ne, nekoupim.
  • mozno nam to po 21.12 bude jedno :DD ale nie - kupovat kvoli 1 hre novy HW sa mi javi ako zbytocnost :) da sa ich minut aj rozumnejsie :P nie vsetko je o grafike :D (vid napr. minecraft
  • A tak jsem vlastně rád, že jsem při pořizování nového PC počkal na karty s DX11, kupovat zrovna teď grafickou kartu bych asi nebyl finančně schopen... ačkoli Radeon HD5870 už dnes "není kdoví co", myslím, že na nějakou dobu ještě vydrží... Jinak se ke kroku Cryteku stavím spíše skepticky...
  • ano budu
  • no kazdopadne nelze uspokojit 100 % hráčů, vzdycky se najde nekdo, komu na te hre bude neco vadit. ale mozna bych zde videl jistou souvislost s pc piractvim, oni si proste rekli, 90 % lidi si to stahne, jenze hardcore hráč, který je ochoten kazde dva roky kupovat novou grafickou kartu, ten si to spíš koupí, prostě z toho udělali neco luxusního, co si ne kazdej muze dovolit, o to víc, to pak ti zbyli, co na to maj mašiny, budou chtít a rádi za to zaplati a pak se budou ve skole chlubit pred tema, co ty stroje nemaji))))
    • Hrac kterej (naprosto zbytecne) meni co dva roky grafiku, si 90% games sosne, protoze na ne nema - prave si totiz koupil novej HW.
      • kill it with fire
  • Taková banalita a tolik komentářů? Crytek má pravděpodobně jen nějakou vypečenou dohodu s výrobci grafických chipů, co na tom? Vzhledem k tomu, že začátkem příštího roku vyjde už čtvrtá generace grafických karet s DX11 nějak nechápu proč okolo toho tolik lidí držkuje.
    • Protoze nekteri si narozdil od tebe umej precist, ze narozdil od C1 tohle bezi na Dx9 !!! konzolich => neexistuje ani pidi duvod, proc by to uplne stejne nemohlo bezet na PC.
      • neexistuje pidi důvod? jasně :D brouk pytlík co vše viděl a vše zná .. se ozval, bohužel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit