Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 pokoukává po sandboxovém prostředí
17.4.2012 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
A nepsal tu dvojku náhodou taky někdo známý? Ale jinak jo, příběh dvojky byl pěkný brak z těch nejklišovitějších béček.
-
Nj strange troll...
-
No když se budou zbytečně snažit nacpat milion věcí na jeden čtvereční metr tak rozhodně ne. Viděl jsem monohem lepší AI a fyziku u her kterým už je teď nějakých 8 a víc let. Na tohle mají konzole výkonu víc než dost ale zbytečně se plýtvá na jiných věcech. Tady jde pouze a jen o to že oni se s tím nechtějí patlat tak jako před lety. Svádět všechny nedostatky jen na omezený výkon je sice hezké ale od skutečnosti je to někdy hodně vzdálené. Tak jako jinde i tady se šetří nikdo nechce riskovat vše se dělá podle šablony a potom je to vidět.
-
Mimochodem Rasmus Hojengaard byl creative director Hitman Blood Money, což mu v mých očích dost zvyšuje kredibilitu. Crysis 3 by mohlo být super.
Teď ještě aby to někdo schopný napsal. Dvojka byla co se scénáře týče odpadek. -
nesouhlas je rouhani! skoncis jako Hus *16* *12*
-
no to ako je riešené prostredie a ako vyzerá rozhodne má dosť spoločné s tým na akom HW hra pobeží ... kombinácia budov + vegetácie je na výkon veľmi náročná a budú musieť hru niekde výrazne okresať, už vidím tú doskakujúcu trávy 10m od hrdinu, slabšiu AI, nízke počty nepriatelov, výrazne obmedzenú fyziku a deštrukciu... A to že chcú čo najrýchlejšie zarobiť je snád všetkým jasné.
-
Faith navlečená v nanoobleku ? nikdy ! :)
-
*16* *16* *16*
-
Nebylo jenze tady se casem nadava na kazdou hru... ale jedna se nam do pameti zaryla jako hra ktera nema konkurenci a je to:
TES: Skyrim -
Já vím, střílel s ním vrtulníky. *1* Ale ve čtyřce ho použil znova.
-
Ono je ale celkem jedno jestli to vydají na tuhle nebo příští generaci. To jak je řešené prostředí, jak vypadají nepřátelé, jaký je scénář a propracovanost postav atd. to s výkonem konzolí nemá moc společného. Jde tu jen o to že chtějí co nejvíc ušetřit a co nejrychleji vydělat.
-
Mno vzhledem k tomu,co vse hracum naslibovali a pak nedodrzeli,tak bych rekl ze docela i jo.
-
Zas takové fiasko to nebylo, ne?
-
Dokud neuvidim,tak jim neuverim ani nos mezi ocima,po tom fiasku s crysis 2.
-
mne to ich plánované prostredie, kombinácia výškových budov + hustej vegetácie, znie fantasticky... takisto úvahy o otvorenejších lokáciách znejú výborne ... takto nejak mala vyzerať dvojka (Crysis bez flóry nie je Crysis). Len neviem prečo mám z toho taký divný pocit :) Je hrozná škoda, že trojku nevydajú až na novú generáciu tých našich prekliat... ehm skvelých konzol, poriadne nevymakajú herné mechanizmy i grafiku tak aby sme zažili niečo podobné ako v roku 2007. Namiesto toho sa asi dočkáme ďalšej rýchlokvašky len aby sa peniaze sypali v čo najmenších intervaloch. Dočerta s konzumom a casual hraním...
-
Hmm myslím že by bylo rovnou lepší vystřihnou všechno střílení a nepřatele a udělat z toho Mirrors Edge s vyprávění příběhu jako Dear Esther. Parkour v nanosuitu by moh bejt super *1* *1* *1*
-
max. strange zní víc cool *1*
-
Nemyslel si nahodou strenght?
-
To jsem nevěděl že rok 1985 byl před třemi lety.
-
nj, jenze on ho nepouzival jen pred tremi lety ale uz leta pane 198x. v rambovi 2 a 3.....