Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 prezentuje první ze svých sedmi divů
13.12.2012 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
Poradíte někdo? hraju Crysis 3, jsem v kole, kdy jsem se dostal do domu a musím, jít odpojit elktrárnu aby mě to neusmažilo, problém je , že se z toho proklatýho domu nemůžu dostat *9*
-
Crysis 3? Po zmrsene konzolove dvojce uz nikdy vice.
A ani ty HD textury,ktere vysly trochu s krizkem po funuse,to nezachranily (PC verzi). -
-
jednicku a warhead jsem dohral jednim dechem (a pred chvili je koupil dohromady na steamu za 5ecek, dam asi v nejblizsi dobe znovu :)), dvojku ve 2/3 odinstalil a tohle me zaujalo akorat grafickym zpracovanim, ktere je sice spickove, ale herne to je bohuzel moderni slatanina...
-
-
"Chladné jak psí čumák."
-
Nanosuit je fajn věc, dává to prostor kombinovat různý styl boje a ten postapo svět mě obecně baví, tak snad ten svět bude dost variabilní.
-
Crysis 1 bylo super, Crysis 2 sem už dohrál jen z povinosti, zhruba tak před půlkou hry mě to začlo fakt děsně nudit a štvát, no a Crysis 3 vypadá že se kluci dohodli že pojedou strategii CoD, MW. Bohužel mě to tak připadá, zatim co sem o tom četl a viděl nějaký ty videa, trailery, atd... no už ta 2 byla skoro celá koridorovka a obávam se že Crysis 3 bude totálně domr.... njn CoD a MW styl teď letí a vydělává nejvíc peněz, takže kluci z Cryteku se s tim podle mě taky svezou *10* *16* . Jestli se pletu budu jedině rád *3* ale moc jim nevěřim po tom co předvedli z 2 dílem.
-
-
Uhm.... Je to Alien vs Predator kde nejsou alieni...... ujmes se predatora a jdes zachranit svet.
-
-
ta krev vypadá pořád jak rajský protlak
-
Jak to, že vrhá stín, když je neviditelnej? *1* 2:20
-
-
Pretože nanosuit viditelnost nedosahuje ohybom svetla ale interpretaciuo okolia na svojom povrchu.
-
-
ale jo, je tam i perl který umožňuje i ten lom světla a pak to ten stín neběhá. Crysis srdcari jako ja to jistě vědí a nejsou mimo mísu jako kolega o pár příspěvků výše.
-
-
Protože nemá aktivovanej perk kterej ovládá cloak. Kdyby si hrál dvoujku a vytunil jsi si celej nanosuit tak by si to věděl. CHA CHA CHA CHA CHAAAAAA
-
-
Vypadá to jako tech demo enginu, jako hra nijak záživné.
-
-
Chudáku
-
-
Chudak jen proto, ze mu to prijde nezazivne? Tak nevim, kdo je tady ten chudak.
-
-
No přece Ty. Ty Chudaku.
-
-
-
-
bloody screen. so real.
co moze koho bavit na tomto :) beham skacem kolom dokolecka a strielam naokolo, mam v pi©i kto ma kolko krat trafi, sak mam autoheal. a toto dokolecka. a pritom ked pozrem na tu remeselnu kvalitu tak mi az prijde luto ze je mrhana na takuto nudnu tupotu, a nie na nieco hodnotnejsie -
Cryengine je nejdokonalejší engin současnosti o tom žádná, ale chtělo by to zaměstnat nějakého slušného scénáristu. Když jsem hrál Crysis2 pořád jsem měl pocit jen jakéhosi tech dema.A jak by slušel tento kabátek pro Mass Effect ( kvalitní engin - kvalitní RPG s příběhem )
-
-
Tak třeba Star Citizen nebo to RPG od Vávry je na Cry3 enginu...
-
Crysis 2 techdemo? really? *15*
-