Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Jo, ale to jsou spíš extrémy. Na každý moderský cash-grab u The Sims se najde několik dalších poctivých moderů, co to dělají hlavně proto, aby si ostatní mohli užít jejich oblíbenou hru.

    Je to typická situace, kdy kvůli pár nenasytným jedincům to odnesou hromady neviných a poctivých lidí. Prostě ten moment, kdy "lék" na problém vyvolá více škody než samotný původní problém.

  • Hidden

    Jasne, ne vzdy musi byt mody (a veci s nimi spojene) ku prospechu dane hry, souhlasim. Neni od veci pak v takovych pripadech zasahnout, coz mi ale neprijde jako tento pripad (byt chapu duvody, ktere k tomu Crytek ma).

  • Ne vždy je to dobré. Třeba moderská komunita okolo The Sims je asi to nejhorší co jsem kdy viděl. Kradou si navzájem assety (případně i z jiných SW), smyčky monetizační odkazů přes pochybné stránky a většina obsahu za paywallem typu patreon nebo něco podobného. Chápu dobrovolné dary, ale to co se děje okolo the sims je už dávno za hranou a hře to podle mého spíš škodí. A samozřejmě tím porušují EULA.

  • Teorie to je pěkná, ale nikdo nemá čas jezdit k soudu deset let a věnovat tisíce hodin papírování, ale ano, asi by vyhrál, jeeej, to se vyplatilo. Takhle ten systém stojí.

  • Hidden

    To zni jako recept, jak si vytvorit PR pohromu v nekolika jednoduchych krocich. Ono velka cast modu porusuje smluvni podminky u velke casti her, ale autori/vydavatele nad tim obvykle mhouri oko bez ohledu na to jestli tvurce modu na nem vydelava nebo ne, protoze chapou, ze casto je to i k jejich prospechu. Crytek, zda se, to zatim jeste uplne nepochopil... ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit