Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • že prý překvapivě ... to co vy ste za vtipálka
  • God-of-War
    Překvapivě? *15*
  • RazorProduction
    ta hra je nuda jak prase !!! *16*
  • MrSanta
    Studio které už delší dobu neudělalo pořádnou hru, které má engine, který neumí prodat a kterému šéfuje člověk, kterýho napadají hlouposti... to je spíš překvapivé, že Crytek ještě nezavřel krám.
    Bez těch pověstnejch marketingovejch kravaťáků se holt velkej business ve videoherním průmyslu dělat nedá.
    • Jack1947
      Ale dá, jen to chce myslet a ne jak tady jen koukat na peníze které nejsou všechno. EA už to má pohnojené nějakou kdo dál Crytek? bude v loji.
      • MrSanta
        V obchodě peníze nejsou všechno? Takže je v pohodě vydat prostředky na vývoj her, které investici nevrátí? Z čeho teda budeš platit další hru? Kde vezmeš peníze na zaplacení kanceláří, techniku, provoz a mzdy zaměstnancům? To dává rozum asi jenom tobě...
        • Jack1947
          Špatně řečeno ale že se na to nesmí zapomínat a né honit se jen za finančním výdělkem ale že záleží na hráčích nebo ne, zdá se mi že hráči jsou dneska pro většinu firem aby jim jen dělali zlatej důl.
          • Cílem každé firmy na světě je, aby jejich zákazníci, jim dělali zlatý důl. To je pointa bussinessu.
            Banky potřebují, aby si lidé od nich půjčovali hromadu peněz nebo aspoň měli u nich účet, aby měli co největší zisk. Každá SW firma potřebuje, aby si od nich lidé koupili co nejvíce kopií jejich produktu, aby pak mohli poskytovat další služby za peníze. Dobrý fór je ale v tom, že peníze již nejsou dávno kryté národním bohatstvím a tak ztratili na hodnotě. Machrovinky typu uděláme lidem radost jen tak, si můžou dovolit jen ty firmy, které jsou za vodou a prozakázníkovské. A takových je už poskrovnu. A Crytek to prostě a jednoduše posral a podle mě mají nůž na krku:." Jestli se do xx let nepostavíte na nohy, tak Vás zrušíme.". A to může i klidně znamenat, že investici, kterou Crytek dostal (něco Crytek spíše prodal), jsou peníze na rok provozu. A jestli příští fiskální rok neprokážou stabilitu s rostoucí tendencí, padnou. Zbyde tvrdé jádro Cryteku, které páchá engine, ten se rebranduje a s hrami od C bude šmitec.
            • Jack1947
              Což je špatně... hodně v případě EA, ted už i Ubisnufu a vícemeéně i Steamu ale tam zase se o hráče postarají. Crytek jde cestou tak že si se zavázanými oči brzo nabije hubu nebo vrazí do soupu. Holt hrát si dneska na slepou bábu v herním světě nevyplácí. *3* Což je pravda. To souhlas.
  • Crytek jde pomalu, ale jistě do kopru. Můžou si za to sami. Z technologickýho hlediska sice dobrý studio, ale hry stojí za prošlej salám. Díky za nic a nashle.
    • Co se tyce WarFace tak to nebylo dobre ani z technologickeho hlediska.
      Hral jsem to teda jenom den, protoze herne to bylo priserne, ale porad jsem hledal nejake nastavi aby hra vypada dobre. Nenasel jsem O_o.
      • Jack1947
        Není to špatná hra ale trpí porodními bolestmi + lagy stále i po několika měsících od vydání. Kvůli tomu že to nemělo vyleštěnou grafiku to přestat hrát to nechápu zas já.
  • to byl taky napad chtit delat hitech strilecku pro konzole *1*
  • juu tak jeste pc plz.. :D i kdyz rusaci takove veci miluji..
  • Zole > Crytek, RIP Crysis 4. Tak nějak? :D
    • Zole? To jako fakt???? Zhovadilejší "zkratku" jsem už dlouho nečetl. *1*
  • Jack1947
    Defakto to samé ale zase jsem "vyhrál" jednu zbran - no stálo mne to téměř všechny nahrané peníze. Sapík Gu9.
  • Jack1947
    Je smutné že kdysi uznávaná firma, se propadla do sféry F2P, to není nic jiného než si podrazit řidly a podřezat větev být závislý na hráčích kteří zaplatí tisíce za to aby byly lepší, potýkat se s problémy s tím souvisejicím a pak pomalu vyhasínat... ale ne oni se budou dále propadat dále budou bankrotovat až na konec - už nebude zbytí a sami se dobrovolně odstraní z herního průmyslu uplně, se svěšeným ocasem a pokorou možná uplatní v nějaké mobilní srajdě.

    Takhle se prosím vzdát všeho a skočit rovnou z okna nebo do žumpy... je to škoda ale ted přichází na řadu... je vůbec možné litovat někoho kdo se vlastní chybou ocitá tam kde je? proč. Vždyt jimi hraní nekončí maximálně tak skončí jedna herní série. Frýtůůplej je celkem zlo zvlášt když se neumí s ním pořádně a správně zacházet. *7*

    Ty jo ale Warface zkusím páč jsem zvědavej jestli bugy zůstali na místě a taky jaké jsou ty nové mapy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit