Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VaZqeZ_EU
    Mě osobně ani tak netrápí samotný Crytek ale spíš dopad na hru Dana Vávry. Nejsem sice věřící ale pomalu abych se začal modlit ať to nedopadne jako u Mafie 2 *11*
    Najeďte si na čas 1:23:34 u posledního podcastu: https://www.youtube.com/watch?v=5GUfO3SJF8M
  • tomocz
    Já taky ne, přesto s ním nějak musím žít a přežít...
  • Tvoje logicke uvazovani bych vazne nechtel mit. *2*
  • Chtěli mít od EA klid ale podívej se kam to dopracovali. Já být EA tak jej koupim nechci se nějak zastávat ale v tomhle případě by to bylo lepší než Wargaming.
  • ea byl jen vydavatel crysis, takže zafinancovali jen crysis ale když se koukneš na kolika projektech delají tak je jasny kde je problem.
  • Třeba DICE ( BF) EA patří ale v připadě Cryteku byli "jen" vydavatelem, nakolik byl vztah provázaný a jak moc se EA podilelo na uspěchu ( neuspěchu) a finální podobě Crysis 2 a 3 to netuším. Ovšem podle toho jak rychle v Cryteku spichnuli Crysis 3 soudím že chteli mít od EA co nejdřív svatý klid.
  • udelali hodne špatnych strategickych rozhodnutí ted je otazka jak z toho ven. Ja osobne bych prodal značku crysis, to je stejne potapejici se lod. taky by meli zbrzdit, ryse 2 mužou začít delat až se zaplatí jednička z prodeju, jestli vubec.
    no a pak bych začal delat na nove hre, nastupci duchovnim far cry 1 s novym nazvem a jen pro pc.
  • Urazil jsi jeho pubertální či konzolovou ješitnost a dostal jsi minus za to :))) Borec nemá šajnu co je uvnitř těch strojů na kterých hraje, píše atd.
  • ucho
    Ryse zase tak malé prodeje neměl. Ve srovnání s Forzou 5 a Dead Risingem 3 tolik neztrácel. To znamená, že kdyby se Xbox One prodalo třeba 2x tolik kusů, prodeje by byly lepší. Lidé si na Xbox One v současnosti koupí i průměrnou hru, protože jde o novou platformu.
  • Může mi prosím tady někdo z chytřejších lidí vysvětlit jaký je vztah mezi studiema a EA ? Já si totiž myslel celou tu dobu, že Crytek patří EA tudíž o financování se "nemusí starat". Já totiž už z tehdejšího prohlášení mám docela vítr aby to nekoupil Wargaming to byl konec...
  • Samozřejmě se bavím o DRAM, hele kámo puberťáku. Viz kolega nademnou.

Já ti to vysvětlím, aby jsi tomu rozuměl - RAM DDR4. Kdyby byla řeč o GPU VRAM, napsal bych GDDR.

Pokud trochu rozumíš počítačům, musí ti to být jasné, máš to rozepsané jak pro hloupého.
  • Řekl bych,že řeč je o DIMM. Neznáš li problematiku je lepší se zdržet projevů.
  • Kámo ty seš trošku pozadu :D Dnes už je DDR 5 :D
  • Ryse, to měla být původně ta čupr supr exkluzivita na Xbone ovládaná přes kinect, že?! To je tak když se dá někdo do holportu s MS. Alan Wake měl být také "exkluzivni" a nakonec nebylo na škodu když PC hráči otevřely svoje peneženky. *6*
    RIP, Crysis. Těď už nám zůstanou jen každoroční recyklaty BF a CoD, co dva roky proložené schizofrenním FC.
  • Tvl cim je matka kojila, ze s tebe vyrostl takovy icus???
  • wenceslaus
    To je opravdu hodně hloupý.
  • tomocz
    Achtak, já jsem zapomněl, že někteří Moraváci se nepovažují za Čechy... :D
  • Morava - Moravak, Cechy - Cechacek, Ceska Republika - Cech. *1*
  • Ahoj Paule, zahledl jsem, ze si si nic nedelal z me slusne a zcela vazne minene prosby, at se na neogafu klidnis a ty svoje vymazy kocirujes. Nastesti mi prozretelnost prihrala do rukou nastroj, kterym te snad umravnim. Jestli nebudes svoje kydy korigovat, tak budu nucen ti naposilat spoilery z uniklych Witcher 3 design documentu a to by si nechtel, ze ne?
  • tomocz
    nesnáším slovo Čecháček... jsi Čech ku*va, tak nekomol název našeho národa! Stejnej případ jako Budějce vs. Budějky, Praha vs. Prágl a další. Myslíš, že v ostatních zemích nejsou lidi, který nejsou schopný tolerovat názory ostatních? A říkáš jim snad Poláčci? Němečci? Arabáčci?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit