Přejít na výpis diskuzí
Crytek prý zrušil vývoj Ryse 2 a několika dalších prototypů
27.6.2014 | Adam Homola
50 příspěvků
-
Aby ne když se dostal na pokraj krachu, zachvíly vyhlásí bankrot. *7*
-
-
Měly bi tě najmout jako CEO.
-
-
Tobě by měli najmout doučování mateřského jazyka.
-
-
to bila jen rejakce na původný zachvíly od experta Jackieho Skylle...
-
-
Nejsem si zcela jist jestli by to byla práce po které jsem vždy toužil... já ani nevím co obnáší.
-
-
Říkáš lidem, co mají dělat. Ve zkratce.
-
-
Jo, díky jsem si to tak nějak vygooglil no... takže to vůbec říkat lidem co dělat to fakt ne. *15*
-
-
-
-
-
Dobře jim tak. To mají za to, že nás dlouhá léta mučí Crysis, Ryse a podobnými sračkami u kterých dodnes nechápu jak si je někdo vůbec mohl dobrovolně koupit...
-
-
Tvl cim je matka kojila, ze s tebe vyrostl takovy icus???
-
Stejne tak nekdo muze rict "nechapu, jak nekdo muze hrat pixelovaty radoby indie sr*cky*... Tolerance jinych nazoru a preferenci je pomerne cenna vlastnost mezi Cechacky...
-
-
nesnáším slovo Čecháček... jsi Čech ku*va, tak nekomol název našeho národa! Stejnej případ jako Budějce vs. Budějky, Praha vs. Prágl a další. Myslíš, že v ostatních zemích nejsou lidi, který nejsou schopný tolerovat názory ostatních? A říkáš jim snad Poláčci? Němečci? Arabáčci?
-
-
Morava - Moravak, Cechy - Cechacek, Ceska Republika - Cech. *1*
-
-
To je opravdu hodně hloupý.
-
Achtak, já jsem zapomněl, že někteří Moraváci se nepovažují za Čechy... :D
-
-
Já taky ne, přesto s ním nějak musím žít a přežít...
-
Tvoje logicke uvazovani bych vazne nechtel mit. *2*
-
-
-
-
-
-
A já se těšil za 2 roky za Crysis 4 až budeme mít nabušenou novou generaci karet a DDR4 paměti. Místo toho je koupí EA a kvalitou spadneme někam před Crysis 1, grafikou někam ke Crysis 2. .
-
-
Kámo ty seš trošku pozadu :D Dnes už je DDR 5 :D
-
-
Samozřejmě se bavím o DRAM, hele kámo puberťáku. Viz kolega nademnou.
Já ti to vysvětlím, aby jsi tomu rozuměl - RAM DDR4. Kdyby byla řeč o GPU VRAM, napsal bych GDDR.
Pokud trochu rozumíš počítačům, musí ti to být jasné, máš to rozepsané jak pro hloupého. -
-
Urazil jsi jeho pubertální či konzolovou ješitnost a dostal jsi minus za to :))) Borec nemá šajnu co je uvnitř těch strojů na kterých hraje, píše atd.
-
-
Řekl bych,že řeč je o DIMM. Neznáš li problematiku je lepší se zdržet projevů.
-
-
-
Zatím nepropouštějí, takže vedení zjevně očekává zlepšení situace. Čekal bych, že seženou někoho, kdo do nich nalije na chvíli nějaký peníze.