Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já se těšil za 2 roky za Crysis 4 až budeme mít nabušenou novou generaci karet a DDR4 paměti. Místo toho je koupí EA a kvalitou spadneme někam před Crysis 1, grafikou někam ke Crysis 2. .
    • Kámo ty seš trošku pozadu :D Dnes už je DDR 5 :D
      • Samozřejmě se bavím o DRAM, hele kámo puberťáku. Viz kolega nademnou.

Já ti to vysvětlím, aby jsi tomu rozuměl - RAM DDR4. Kdyby byla řeč o GPU VRAM, napsal bych GDDR.

Pokud trochu rozumíš počítačům, musí ti to být jasné, máš to rozepsané jak pro hloupého.
        • Urazil jsi jeho pubertální či konzolovou ješitnost a dostal jsi minus za to :))) Borec nemá šajnu co je uvnitř těch strojů na kterých hraje, píše atd.
      • Řekl bych,že řeč je o DIMM. Neznáš li problematiku je lepší se zdržet projevů.
  • Dobře jim tak. To mají za to, že nás dlouhá léta mučí Crysis, Ryse a podobnými sračkami u kterých dodnes nechápu jak si je někdo vůbec mohl dobrovolně koupit...
    • Tvl cim je matka kojila, ze s tebe vyrostl takovy icus???
    • Stejne tak nekdo muze rict "nechapu, jak nekdo muze hrat pixelovaty radoby indie sr*cky*... Tolerance jinych nazoru a preferenci je pomerne cenna vlastnost mezi Cechacky...
      • tomocz
        nesnáším slovo Čecháček... jsi Čech ku*va, tak nekomol název našeho národa! Stejnej případ jako Budějce vs. Budějky, Praha vs. Prágl a další. Myslíš, že v ostatních zemích nejsou lidi, který nejsou schopný tolerovat názory ostatních? A říkáš jim snad Poláčci? Němečci? Arabáčci?
        • Morava - Moravak, Cechy - Cechacek, Ceska Republika - Cech. *1*
          • wenceslaus
            To je opravdu hodně hloupý.
          • tomocz
            Achtak, já jsem zapomněl, že někteří Moraváci se nepovažují za Čechy... :D
            • tomocz
              Já taky ne, přesto s ním nějak musím žít a přežít...
            • Tvoje logicke uvazovani bych vazne nechtel mit. *2*
  • A kdo dneska není ve velkých problémech?
    • Paulcz
      Ty!
      • Ahoj Paule, zahledl jsem, ze si si nic nedelal z me slusne a zcela vazne minene prosby, at se na neogafu klidnis a ty svoje vymazy kocirujes. Nastesti mi prozretelnost prihrala do rukou nastroj, kterym te snad umravnim. Jestli nebudes svoje kydy korigovat, tak budu nucen ti naposilat spoilery z uniklych Witcher 3 design documentu a to by si nechtel, ze ne?
        • Paulcz
          ? :) Co když, a teď budu jen spekulovat, se na internetu pohybuje více lidí se stejnou přezdívkou ?! Ha ?! :)
  • Jestli pujdou do kytek, tak by me zajimalo, co to bude znamenat treba pro takovyho Vavru, ktery si licencoval jejich engine...
    • tomocz
      Pokud by měli jít do kytek, tak je koupí wargaming nebo ubi nebo EA a stane se z nich další tuctový studio řízený kravaťákama... i tak by se ale asi mohli dál o engine starat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit