Přejít na výpis diskuzí
Crytek spouští open betu konzolové verze střílečky Warface
28.3.2014 | Adam Homola
14 příspěvků
-
Pockat neco mi unika? V pristim updateu budou snad Mechy *8*
Mel jsem na mysli, jestli budou riditelni mesi tam samozrejme jsou ale pocit
am ze asi ne. -
Bugy, lagy... kdybych rekl ze tu hru vystaveli na F2P byl bych ale dal od pravdy, Versus je vicemene ztrata casu clovek co to nehraje porad tak bude dost pozadu + lagy ktere tam jsou porad jo a s tim se nic nedela. I ten netcode nic moc, zase kdyz si odmyslim vystroj i tak blby.
(neni to pro fanousky akci 1rana = 1mrtvy tady castokrat i 1zasobnik... )
Hlavni je Coop a ted i ten Tower HQ... jo jenze to by nemohli byt v nahodne hre obcas Noobove (kteri se nastesti vykopnout daji) Stejne jako kazici co kurvi ostatnim hru... ale neni jich moc
V tomto stavu na konzolich to bude celkem neprijemna jizda.
No a kdyz jsme u Lagu to je to co to hrani zneprijemnuje, a dost navic pak clovek vypada jak uplnej d-bil. Kdyz umira a ostatni kvuli tomu samozrejme nadavaji. ( oni nadavaji stejnak, i kdyz o nic nejde). -
Opravdu nechápu, proč s touhle hrou někdo ztrácel čas při vývoji.
-
Upřímně? Hodně jsem se na tu hru těšil, ale hloupým systémem odemykání vybavení. Naprosto nepoužitelnejma classama (ano, medic) a hromadou dalších kravin to potopili. Coop je dobrej, to se musí nechat. sem tam na vyblbnutí s přáteli, ale versus, kde je snad horší netcode než v BF4, je prostě katastrofa.
Chybí mě arctic combat, tam sice nebyl coop, ale byl dobrej. -
koukam ted v kazde hre bude povinne nejaka variace MECHa ? :D osobne jsem rad treba budou i survival mech pociny a na zombie se zapomene coz jen zanru prospeje :) vsude samej "robot" jen skoda ze ve filmech maji vetsinou nadprumernou AI. to se u her nestane. Ale kdyz dneska muzou byt sprintujici zombie tak proc ne roboti s hlaskou "cpu on, loading message BREIINNSS on screen" :D
-
-
ten mech je jenom v coop misi, jako BOSS.. Jinak mně přijde, že Warface nebude úspěšný nikde jinde krom Ruska.. nějaký čas jsem v něm strávil hlavně v uzavřené betě někdy z roku 2012 (a ano založil i warface.gamefan.cz :) ale po vypuštění plné verze, která od té bety z roku 2012 nepřinesla žádné zlepšení mně to přestalo bavit..
-
-
Coop má smysl v klanu, když se dostanete do aXe, tak si zahrajete luxusně, ale i tak toho nabízí Warface málo. (já zase založil warface.cz a po vypršení hostingu nepokračoval, vůbec se nerozjela samotná hra ani web). *3*
-
-
asi tak.. coop je jediný důvod to hrát, ale ani u toho se nedá vydržet dlouho.
PS: A taky celkovému zážitku nepomůže ani FOV který je jako dívat se skrze klíčovou dírku
-
-
-
-
Za sebe bych tuhle hru nedoporučil, nemá prakticky co nabídnout, jak po grafický stránce tak i po stránce hratelnosti. Je tu mnoho lepších f2p stříleček.
-
-
souhlas
-
já bych doporučil se mrknout na Warframe, o kterém mimochodem na games ještě nepadla ani zmínka. Myslím že to je PC/PS4.
-
-
Hrajete to nekdo? Je to gut?
-
-
Hral som to asi 2 dni a zistil som ze je to uplne nezaujimava hra v ktorej sa vpodstate neda nic robit
-
-
Kolaj??TY zijes?
-
-