Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Pockat neco mi unika? V pristim updateu budou snad Mechy *8*

Mel jsem na mysli, jestli budou riditelni mesi tam samozrejme jsou ale pocit
    am ze asi ne.
  • souhlas
  • Jack1947
    Bugy, lagy... kdybych rekl ze tu hru vystaveli na F2P byl bych ale dal od pravdy, Versus je vicemene ztrata casu clovek co to nehraje porad tak bude dost pozadu + lagy ktere tam jsou porad jo a s tim se nic nedela. I ten netcode nic moc, zase kdyz si odmyslim vystroj i tak blby.
    (neni to pro fanousky akci 1rana = 1mrtvy tady castokrat i 1zasobnik... )

Hlavni je Coop a ted i ten Tower HQ... jo jenze to by nemohli byt v nahodne hre obcas Noobove (kteri se nastesti vykopnout daji) Stejne jako kazici co kurvi ostatnim hru... ale neni jich moc

V tomto stavu na konzolich to bude celkem neprijemna jizda.

No a kdyz jsme u Lagu to je to co to hrani zneprijemnuje, a dost navic pak clovek vypada jak uplnej d-bil. Kdyz umira a ostatni kvuli tomu samozrejme nadavaji. ( oni nadavaji stejnak, i kdyz o nic nejde).
  • Kolaj??TY zijes?
  • Recenzent
    Opravdu nechápu, proč s touhle hrou někdo ztrácel čas při vývoji.
  • conflig
    asi tak.. coop je jediný důvod to hrát, ale ani u toho se nedá vydržet dlouho.

PS: A taky celkovému zážitku nepomůže ani FOV který je jako dívat se skrze klíčovou dírku
  • Hral som to asi 2 dni a zistil som ze je to uplne nezaujimava hra v ktorej sa vpodstate neda nic robit
  • já bych doporučil se mrknout na Warframe, o kterém mimochodem na games ještě nepadla ani zmínka. Myslím že to je PC/PS4.
  • Coop má smysl v klanu, když se dostanete do aXe, tak si zahrajete luxusně, ale i tak toho nabízí Warface málo. (já zase založil warface.cz a po vypršení hostingu nepokračoval, vůbec se nerozjela samotná hra ani web). *3*
  • Upřímně? Hodně jsem se na tu hru těšil, ale hloupým systémem odemykání vybavení. Naprosto nepoužitelnejma classama (ano, medic) a hromadou dalších kravin to potopili. Coop je dobrej, to se musí nechat. sem tam na vyblbnutí s přáteli, ale versus, kde je snad horší netcode než v BF4, je prostě katastrofa.
    Chybí mě arctic combat, tam sice nebyl coop, ale byl dobrej.
  • conflig
    ten mech je jenom v coop misi, jako BOSS.. Jinak mně přijde, že Warface nebude úspěšný nikde jinde krom Ruska.. nějaký čas jsem v něm strávil hlavně v uzavřené betě někdy z roku 2012 (a ano založil i warface.gamefan.cz :) ale po vypuštění plné verze, která od té bety z roku 2012 nepřinesla žádné zlepšení mně to přestalo bavit..
  • tonnymontana
    koukam ted v kazde hre bude povinne nejaka variace MECHa ? :D osobne jsem rad treba budou i survival mech pociny a na zombie se zapomene coz jen zanru prospeje :) vsude samej "robot" jen skoda ze ve filmech maji vetsinou nadprumernou AI. to se u her nestane. Ale kdyz dneska muzou byt sprintujici zombie tak proc ne roboti s hlaskou "cpu on, loading message BREIINNSS on screen" :D
  • Kozy
    Za sebe bych tuhle hru nedoporučil, nemá prakticky co nabídnout, jak po grafický stránce tak i po stránce hratelnosti. Je tu mnoho lepších f2p stříleček.
  • Hrajete to nekdo? Je to gut?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit