Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak nekdo s aspon trochou rozumu, muze investovat tolik penez, do takoveho projektu... to proste nikdy nepochopim
  • Je nutný konečně si přiznat, že Crytek jsou sračkaři stejně jako DICE - tyhle týmy by neměly dělat hry, ale grafický enginy, to jim jde. Jakmile ale dojde na příběh a nápaditý herní mechanizmy, je to tragédie. V recenzích hodně přeceňovaná, protože ty hry prostě pěkně vypadají.
  • Eda.Frtan
    Jestli si myslí, že je spasí MOBA, kterých je jak hromádek trusu, tak to jim tam sedí špatní manažeři. Ale co se divím, jsou to ti stejní lidé co ještě nedávno řvali z plných plic F2P FTW...
    • tomocz
      Mohlo by je to spasit, kdyby alespoň narozdíl od ostatních MOBA her nedělali plastelínovou grafiku, ale něco reálnýho (maj CryEngine, tak proč to sakra neudělali??)
      • kostejnesmrtelny
        Protože v MOBA žánru je nezbytná přehlednost, čehož se snáze dosahuje pomocí zjednodušený, stylizovaný grafiky?
        • kdyby to udelali jako First Person MOBA mohlo to byt mozna i zajimave ;]
    • a možno sa svetová herná scéna neriadi názormi z games tiscali ... a možno toho manažéri z Cryteku vedia viac ako, čo ja viem napríklad Eda Frtan. Všetko je možné.
  • MOBA sem MOBA tam, jediný originální mi příjde Smite, takže nevím co Crytek vymyslí, aby nabídl něco zajímavějšího než LoL, Dota2 nebo Smite.
  • Krescz
    R.I.P. Crytek
  • Takže lidi co mají pod rukama crytek engine udělali todle???
    • bohuzel jim to dost lidi sezere takze neskrachujou :(
      • Ty jo, aby ses nedivil, hlavně v téhle době, kdy se valí Heroes of the Storm a Dota 2, Smite a LoL, dokonce i HoN mají slušnou komunitu.
  • Takže jediná odlišnost bude největším mínusem celé hry. Jojo to se zase někdo snažil přemýšlet a trochu se mu to nepovedlo.
  • niceguyfromrussia.ru
    MOBA ? O tom som v živote nepočul. Crytek očividne znova vsadil na originalitu, jednoznačne ked to vydá tak všetci prestanú hrať svoje Lolko a Dotu a povedia si "ooo nová moba, kašlem na stovky hodín č o som sa učil správne techniky s mojimi hrdinami a nainštalujem si revolúciu od štúdia na pokraji bankrotu s fantastickým f2p modelom ktorý ma núti platiť každých 7/14 dní za to isté" ...

Wau, Crytek musí byť s prepáčením riadnej prdeli ked vsádza všetko v roku 2014 na MOBA hru *15* oni si myslia že tam, na tak preplnenom žánri ktorý každý kto chcel hrať tak už hrá a má svojho favorita prerazí s niečim čo sa nijak neliší od už zabehnutých značiek ? to bude totálny fail
  • Tohle snad nemyslej vážně a navíc ten hlas ty holky z videa mě strašně iritoval...
  • Už u Heroes of the Storm mi připadalo divné, že se mísí postavy z jiných univerz, které vlastně nemají společného zhola nic, kromě toho, že je všechny dělal Blizzard, tady je ale až do očí bijící, že mísí mytologii s víceméně reálnými postavami (Lionheart) a mi z toho vychází hrozný mišmaš, který mi ani nepřipadá hezký.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit