Čtenářský GamesPlay – hrajeme RTS Planetary Annihilation
-
Shit, máš recht, já myslel, že myslíš staré browserové strategie Wargame a Red Dragon.
Jsem starej.
-
Slez trollů ? ted už se v tom úplně ztrácím, naučíš mě teda trollit líp nebo co máš za problém ?
-
A hele, tady je slez trollů. Bomba! Akorát teda s ohledem na vaši "argumentaci" trollů začátečníků. Máte se ještě hodně co učit, aby z vás byli opravdoví profesionální trollové.
-
Jop představ si, že tam chodím a hraju zadarmo, abych lidem ukázal (z mého pohledu) zajímavé hry.
-
Já bych taky bral, kdyby vycházely nové strategie v realistické grafice ;). Ale když nejsou, tak se spokojím i se stylizovanou grafikou, pokud je hra jako taková dobrá ;).
-
Potom ani netoužím oco jde ?
-
wargame red dragon samozřejmě RTS je, asi nevíš o čem mluvím...
-
Uhm, úplně si pamatuji jak jsi mohli své jednotky v tebou zmíněných hrách ovládat v "reálném čase" :D
-
" Já třeba bych asi YOutubera dělat nemohl"
No díky bohu..
-
Be my guest, jestli je to podle tebe tak jednoduché ? Já třeba bych asi YOutubera dělat nemohl nebo na Twitchy nemám rád veřejně se projevovat, a kdybych tam nebyl vidět dost lidí by to odradilo co bych streamoval...
Diskuse jsou něco jiného anonymní... Jinak pokud si myslíš že ti někde budou platit že příjdeš a budeš hrát hru... je vidět že prostě nechceš ale máš kecy na to že tu nehrají nic co tebe zajímá Prostě prd...
-
jistě že peníze nejsou všechno, beru i diamanty, drahé kovy, převoditelné cenné papíry... ale zadarmo ani kuře nehrabe, to radši dělat youtubera a vydělat si balík
-
Je to čtenářský Gamesplay - Ty lidi tam příjdou se svou oblíbenou hrou jako hosti, nikdo jiný by nehrál a je to baví jsou to lidi z internetu a jsou rádi že můžou ukázat hru a zahrát.
To není PR to je čistě pro zábavu, nechápu jak se můžeš ptát na to že by někoho platily... Někteří lidé jsou vůbec rádi že mají možnost zde bejt nežištně peníze nejsou všechno!
-
no snad tam ti lidi nechodí zadarmo wtf?
-
To je doufám vtip ? Za trotlení bys tady nechtěl taky platit, já teda ne. ( teda kdybych trollil jako ty na téma Blizzard ;)
-
no pokud mě to zaplatí...
-
Nj nejsi z Prahy , kdyby ses nemusel to bys fakt přišel ? tomu se mi ani ostatním věřit moc nechce takže bejt to někde poblíž Brna měli by tě jistíého ? teday po domluvě 😱😯
-
kdyby se mě chtělo trmácet přes celou republiku, tak zahraji wargame red dragon... úžasná RTS, ne jak tyto kajdy
-
Přijd něco zahrát ty , rád bych se pobavil nad tebou a tvým vkusem 😀😉
-
zas nějaká plastiková omalovánka jak minule?