Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mezi RPG co jsem hrál má bezkonkurenčně nejlepší pointu. *1*
  • výborná hra-výborné pokračovanie redemptionu ,ale osobne mám radšej redemption hlavne pre ten stredovek..:) práve pretože to začína v súčastnosti som k tomu chvílu musel hladať chut ...ale našiel som a zapáčilo sa mi to napokon.:)
  • Jedno z nejlepších RPG vůbec a řekl bych tak trochu nedoceněné.
  • Krescz
    Nikdy jsem to nedohrál :( Pamatuju si, že jsem jel nádhernou "harley quinn like" malkavianku a nemohl jsem kvuli bugu dokončit úkol a tudíž ani hru samotnou, jediná možnost byla start od znova, tak jsem se na to vykašlal :D Podle mě jedno z nejlepších RPG všech dob, chtělo by to pokračování nebo remake nebo cokoliv *14*
  • CRYPT
    Protoze nemaji sve weby v cobolsku...
  • DwaR
    čakal som redemption a ono nakoniec chlapáci dali bloodlines. veľká vďaka borci. bloodlines je jedna z mála "retro" hier, ktoré sa mi nikdy nepodarilo dohrať a čakajú na svoju druhú šancu (viem, je to hanba, ale čo už). ale z toho mála, čo si pamätám je to vynikajúca hra. atmosféru niektorých častí si pamätám dodnes...
    GOG dnes zas zarobí.
  • SalemCZ
    takže teď ze všech prodaných kusů na steamů má prachy Valve a Activision?
  • proc sem vy madari vubec lezete?
  • Je dobre ze je tam nova tvar. Ale spatny vyber hry, vsichni to znaji a tim padem je to nuda.
  • Kto je jan?
  • dobrý den pánové. V minulích videích Pavel říkal, že budete točit retro z PS1 her. Rád bych vám doporučil nostalgicky Syphon Filter trilogii :)
  • Amylee.Anderson
    Jedna z nejlepších her vůbec, nedokážu ani spočítat, kolikrát jsem to hrála. Hodně mě ovlivnila a dost mě mrzí, že her/filmů s touhle tématikou je málo.
  • Amylee.Anderson
    Malkaviani.
  • Přesně Jan je hvězda tyhle relace. Bez něj to neni ono.
  • Todle přeci neni ještě retro *9* Zrovinka to jdu zapnout.
  • kdysi? já tam vidím rok 2013, a jestli jsou pro tebe 4 roky kdysi, tak ti musí být tak 15 :-D
    Jinak článek perfektní! smekám, klobouček a paleček :)
  • Lima
    Jedna z 5 nejlepších her mého dlouhého herního života. Co já se jenom navztekal u questu, kdy musíte hřbitov ochránit před zombíky *2*
  • MARTASLJ19
    Tak bez Honzy to RETRO nestojí za nič. Takáto skvelá hra a akurát na nej chýba Honza. Proč...
  • Pethulla
    Tak jasně, osobní žebříček je individuální. Pro mě je tohle o chlup lepší než DE.
  • Tak třeba Deus Ex 1 je lepší, má geniální leveldesign. Ale pokud by si řekl, nejlepší hra o upírech podepíšu to okamžitě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit