Přejít na výpis diskuzí
Čtveřice nových videí z Mass Effect 3 útočí
10.2.2012 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
*1*
-
-
Tomu říkám kvalitní příspěvek do diskuze!
-
-
Hodný intelektuální vyspělosti přispivatele *3*
-
-
-
Hmm, takze opet tuna brneni s neoddelitelnymi helmami a to vse okorenene spywarem Origin. Prima, ale do toho nejdu.
-
-
Já mám ME3 předobjednanej a originu se nebojim, na netu se totiž daj sehnat šikovný pomůcky který tě takovejch otravnejch věcí zbavěj.
-
Tak si v kbině kapitána zvol, že helmu mít prostě nebudeš.....
-
-
On asi myslel ty různý terminus armor a collector armor etc... Tam helmy byly napevno a podle dnešních videí budou i tady. *3*
-
-
Jj, presne tak. A kdyz pak Shepard pije skrz tu helmu, tak to je fakt sila. A nejlepsi bylo, kdyz jim po prvni varce thele brneni na forech vsichni psali, at to zmenej a bum, dalsi to mela taky. Pouze jedno jedine brneni, to posledni, udelali s odnimatelnou helmou.
-
U mně osobně, bylo mi to naprosto fuk:)
-
-
-
SRY, ale teď lžeš sám sobě. Půjdeš do toho, ale nebudeš za to platit.
-
-
No to zalezi na tom, jak se komu podari ten Origin odstranit. Ale na rovinu rikam, ze bych si original koupil, nebyt Originu. Staci, ze mam v PC Steam, ze ktereho taky nejsem zrovna na vetvi. Navic mam original jednicku i dvojku a opravdu rad bych mel i trojku.
-
-
-
vždyť já s tebou souhlasim, taky budu hrát v EN, jen se bojim, že se tu rozjede klasicky nevděčná diskuze, že bude beztak čeština v ME3 na ****, místo toho aby byli lidi rádi, že ji mají, that´s all folks
-
-
tak to souhlasim to je pravda muzou byt radi ze neco dostanou nekteri uz na xzone nadavaj
-
-
právě, což je dost úlet.. bych pak měl vyloženě chuť jako překladatel něco dělat
-
-
presne treba ja jsem si objednal sberatelku hned jak byla oznamena a nezrusil sem ji ani kdyz rekli ze tam bude origin mam na nem BF3 a nebyl zadny problem a co dnes nekrade informace
-
-
tak tak, z originu taky nemám 2x radost, ale to neznamená, že si kvůli ní nezahraju ME3, a už vůbec to neznamená, že bych kvůli němu rušil svou objednávku sběratelské edice ;)
-
-
-
-
pardon, překlep, patřilo uživateli Calwin ohledně CZ
-
-
Chtel jsem se tady na videjka mrknout,ale 29 sekund reklamy pretrpet nechci. Jeste ze na http://www.masseffect.com/ zadne reklamy nemaji *14*
-
-
On je tam takový velký křížek nahoře v rohu a ten to cca po sekundě až dvou, dle vašich reakčních schopností, vypne...;)
-
-
Tak to je zrada. Vybavuju si,ze donedavna se na spodni liste objevovalo po par sekundach "tlacitko" preskocit reklamu a ted je tam misto toho krizek? Dobre, ze to vim, tu reklamu co vam tady ted bezi bych nejspis dele sledovat nezvladnul *4* .
-
-
Víš že se reklama dá přeskočit že?
-
-
zkus se naučit číst
-
mass effect 3 bude mít češtinu! Paráda Paráda.....paráda *4*
-
-
tak to si ho i koupím jako jedničku *1*
-
-
takze cestina nakonec bude xzone to ted potvrdil v den vydani
-
-
Nie v deň vydania, ale okolo: "Čeština bude k dispozici okolo dne vydání hry v ČR!"
http://xzone.cz/forum.php3?predmet=2763&druh=hra&vsechny=vsechny#1108 -
-
tak jestli ten den nebo druhy je skoro jedno xD
-
-
Co kdybyste se lidi zkusili naučit anglicky? Přece jenom hraní her typu ME je obrovská příletižost jak se procvičit *7*
-
-
ja anglicky umim jen sem tu psal ze tu bude ja to stejnak budu hrat v anglictine jako minule dily (tam byla divna cestina a uz sem si na to zvykl)
-
-
jenze my mluvily o ME2 ja jsem rad za ME3 urcite ji zkusim kdyby mi neco uniklo ale hrat to budu i tak v EN
-
taky budu hrát v EN, nicméně je dobře že to vyšlo česky, ta fanouškovská základna je obrovská a neangličtinářu v ní jsou mraky.. pro ostatní: jen ať se tu nerozjíždí zase zbytečná diskuze typu, jak divná je CZ, buďte ku*va rádi, že nějaká je.. a jestli reapers jsou smrťáci, to to fakt tak vadí? vždyť slyšíte zvuk, kde postava jasně říká reaper, nebo to hrajete bez něj? závěrem, velký respekt překladatelům, psal jsem to na xzone, píšu i zde
-
tak furt lepsi nez sekacky
-
Mně na češtině vadily hlavně ty počeštěné názvy, jako třeba Smrťáci - vůbec mi to neznělo hrůzostrašně (navíc mi to připomíná kašpárci *1*).
-
-
-
-
-
-
Už je to tady. Ať mě všichni hateři políbí muj bílej zadek Mass Effect je prostě boží hra zrovna jsem (trochu opožděně) dočetl knihu Mass Effect Zjevení a naladil se opět na tu správnou vlnu. Už mě ani nerozčiluje to trollování u každé očakávané hry takže ještě jednou dohraju ME 1 a 2 a pak 9. března rozbiju prasátko a jedu na nákup. Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůhejjjjj
-
možnost vzít do skupiny jen dva členy týmu považuji také za chabé
-
-
Ono by to ani tak chabé nebylo, kdyby zbytek týmu ( a že v ME2 šlo mít sakra velký tým) neválel šunky na lodi. Tento aspekt mi na post-BG Bioware hrách vždy vadil a teprve Dragon age 2 dělá v tomto ohledu pokrok. Doufám, že ME3 bude mít výrazně menší tým než ME2 a budou možnosti kdy využít více než dva společníky.
-
-
Ve dvojce to alespoň trochu vyřešili s loyal misemi. To byl celkem dobrý nápad.
-
-
To ano, loyality mise ve dvojce byly opravdu kvalitní (fascinující, kolik zábavy dokážou poskytnout samé koridory *1* ).
@Sir Humpry: Také jsem to četl a byl by to výrazný krok k lepšímu.
-
-
Podle všeho budeš mít na každou misi minimálně jednoho předem daného společníka (asi jako u misí pro parťáky v ME2), kteří se k tobě přidají jen na tu jednu misi (takhle by se tam měla vystřídat většina důležitých postav z minulých dílů), takže samotný tým, který budeš mít neustále k dispozici, by měl být poměrně malý. Alespoň takhle jsem ty informace pochopil.
-
-
No, minimálně bych uvítal v ME3 víc misí, jako byla ta závěrečná v ME2 (suicide mission), kde si sice mohl hrát jen s dvěma dalšími, ale de facto se do průběhu mise zapojili všichni parťáci. V normálních misích to vypadalo, jako kdyby se zbytek posádky někde válel na zadku. *15*
-
-
to je vsetko pekne, ale:
- nutia ma to hrat cez spyware
- vyprdli sa na lokalizaciu
*16*