Přejít na výpis diskuzí
Čtveřice videí s filmovou stopáží nabízí pohled na hlavní prvky Far Cry 4
15.10.2014 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
koukal jsem to jen par minut, dýl jsem nevydržel, a i tak mi IQ kleslo o 10 bodu.
level of retardation needed to play this game: full. Tvl zamyslete se nad sebou, jste to prave vy co tohle budete hrát a dokonce si to predobjednavate co kurvíte herní prumysl. -
-
amen
-
-
chtelo by to nejakou pc only strilečku jako byl první Crysis, tyhle kraviny z konzolí jsou trapné
-
-
Tvůrci FC hulí kvalitní matroš
-
Já se na FC4 těším ale poslední dobou mi to připomíná víc a víc 3ku...
-
ubisoft zase? watch dogs PC megafail ? downgrade grafiky na impotentni konzole ? SHORRTE DEVvKY navzdy *10* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Kdepak kdepak hry od Ubisoftu nebrat. Smrděj mi totiž nulovou optimalizací pro starší stroje. Zatímco i třeba takový grafický skvost jako je Witcher2 mi běhá jak víno, FarCry3 jsme nedokázal rozběhnout nad 10 FPS.
-
+ robi to ubisoft, po watch dogs teda fakt nemam chut este ich sponzorovat
-
-
Nechápu co většina lidí proti WD má...podle mě to byl dobrej prototyp nový značky a jestli bude druhý díl rád si ho zahraju
-
-
Hele, můj názor na tu hru byl naprosto stejnej, dle videii (ano opravdu, dle videii) jsem si celou dobu říkal, že to určitě není tak špatná hra a tudíž nevím, co proti ni všichni mají.. Ale toto se dělo jen do té doby NEŽ JSEM SI TO KOUPIL a sám zahrál. Ano, ze začátku mě to nadchlo, krásný svět, zajímavý hacking a mnohem více, ovšem již po pár misích mě to začalo zklamávat, auta se zde řídí opravdu špatně (nemluvě o destukčním modelu, který je taky hrozný), ale to není určitě vše. Pravdou je že sám nedokážu říct, proč mě to již nebaví. Jen můžu litovat, že jsem si za těch 400Kč radši nekoupil třeba Skyrim.
-
-
Ty si si kúpil watch dogs za 400kč alebo ako to mám chápať? Ináč s tebou súhlasím, prvotný dojem najmä z videí a tak podobne bol skvelý, a zo začiatku to vyzeralo byť na kvalitnú akciu v otvorenom svete ale postupom času som zistil, že to je len akási tupá nahrážka a mix assassins creedu, far cry a splinter cellu. Do dnešného dňa som tú hru nedohral. Som tak možno v prvej tretine hry.
-
-
-
Robí to síce to isté štúdio, ale pracujú na tom úplne odlišní ľudia...vieš, že ubisoft má asi cez desať tisíc zamestnancov, ktorí pracujú na rozličných hrách a herných sériách.
-
občas je vhodné rozlišovat, kdo za těmi hrami opravdu stojí. to, že se nějaká hra schovává za značkou ubisoft, EA a podobně ještě neznamená, že na tom pracují stejní lidé a že výsledek bude stejně kvalitní. a popravdě ubisoft má za posledních pár let velmi slušné tituly...
-
-
ty si fakt místní atrakce, zrzek pihatej malej i v RL
-
Prepac.. ale ked sa kopa hracov PC verzie stazuje a oni slubia patch (Ako UBISOFT, nie ako individualny ludia) a tento slub nesplnia, tak si od nich nekupim logicky dalsie hry pretoze u mna ich slovo neznamena nic..
Neviem ale ked ty slepo kupujes hry od studia ktore ti klame do oci tak prosim. -
-
Nebudes ty ten cikan od Kosic ???
Co jezdi na tem BMW s 300 tisic km
*12* -
Však si hry od ubisoftu nekupuj, klidně FC4 ignoruj, klidně ignoruj všechny hry od Ubisoftu. Na to, jak tě ta hra nezajímá, ti nějak moc leží v žaludku...
-
-
Mne lezi v zaludku ubisoft.. ;)
-
-
tak to máš jednoduchej život :)
-
-
-
-
-
-
FC3 ctrl+c - ctrl+v FC4
-
-
Jo.
Jen lepší grafika, jiná mapa, jiný příběh, jiné postavy, jiný gameplay, jiné platformy a jiné všecko ostatní, ale jinak je to úplně stejný. Vyžírkové líný! -
-
co to meles? lepsi grafika tak mozna pri prechodu z toasteru 3 na topinkovac 4.0 ,ale na pc je to porad stejny...pribeh zahranuje jen minoritni zmeny,kostry pribehu je furt stejna,postavy jsou zalezitosti pribehu,takze opet jedno a to samy,co pred rokem,gameplay je nachlup stejnej a stejne tak uplne vsechny ostatni gameplay mechaniky...
-
Stejná grafika, stejný level design, stejné animace, stejné mechanismy, stejný jízdní model, stejné plachtění... *7*
-
-
-
Obyčejně si příspěvky pouze pročítám. Po shlédnutí prvního videa musím poprvé reagovat *2* ta osoba, která to hraje musí mít nějak zle nastavenou citlivost gamepadu, jinak si nedovedu vysvětlit to otřesný míření...Poslední střílečka, kterou jsem hrál s gamepadem, byla timesplitters 2 na PS2. Byla to parádní hra,u které jsme s kamarádama trávili spoustu času, ale kdybych mířil takto, tak si to moc neužiju *1* Snad se to dá omluvit nervozitou a nadšením z hraní FC4, na hru se těším, mám předobjednanou pc verzi *4*
-
-
Jestli máš předobjednanou pc verzi, tak jseš docela optimista. Jinak od Ubisoftu nebrat nic ! Jsou to hajjzlové
-
-
Měl jsem i fc3 a v podstatě jsem byl spokojenej. Snad to bude v pořádku i teď :-)
-
-
ideal customer right here
-
-
-
pri kazdy ukazce(prezentace) kde se miri na gamepadu se me vzdycky otevira kudla v kapse,to je jako divat se na retarda *5*
-
-
Já býval zapřísáhlej konzolista (saturn, ps1, ps2) a na gamepad jsem nedal dopustit. Nedám ani dnes, mám bezdrátovej xbox ovladač na pc a přes domácí kino na 46" tv luxus hraní, ale ne na fps...tím nechci podceňovat hráče s gamepadama, ale myš a klávesnice je pro mě na střílečky nepostradatelná a tady v těch videích je to zkrátka ďes...jako by nám někdo hrál na poslední model kytary, aniž by na nějakou vůbec uměl hrát :-)
-
-
-
FC3 sem si předobjednal ale v tomto připadě si raději počkám jak to všechno dopadne. To co UBI v poslední době předvádí co se týče technické stránky her je tristní, takže raději počkám až PC verzi otestují herní weby a odvážlivci kupující v launchi.
Počítam že lokace a příběh budou jedinými zásadními novinkami ale i tak to vypadá na větší švandu než radoby policejní BF nebo CoD Titanfall Crysis. -
-
Je to vcelku múdre uvažovanie a aj s tebou súhlasím, keď si chceš kúpiť práve PC verziu, tak sa oplatí radšej chvílku si počkať, že ako hra ide na tých PC a aké problémy so sebou prinesie samotné vydanie na tom ich poondiatom malware systéme akým je uplay....
A súhlasím s tebou aj ohľadom nového bf a cod, ani jedno z tých nových pokračovaní ma ničím nezaujalo a myslím si, že nový titanfall alebo crysis taktiež tak skoro neuvidíme...
-