Přejít na výpis diskuzí
Čtveřice videí s filmovou stopáží nabízí pohled na hlavní prvky Far Cry 4
15.10.2014 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
ubisoft zase? watch dogs PC megafail ? downgrade grafiky na impotentni konzole ? SHORRTE DEVvKY navzdy *10* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
+ robi to ubisoft, po watch dogs teda fakt nemam chut este ich sponzorovat
-
-
Nechápu co většina lidí proti WD má...podle mě to byl dobrej prototyp nový značky a jestli bude druhý díl rád si ho zahraju
-
-
Hele, můj názor na tu hru byl naprosto stejnej, dle videii (ano opravdu, dle videii) jsem si celou dobu říkal, že to určitě není tak špatná hra a tudíž nevím, co proti ni všichni mají.. Ale toto se dělo jen do té doby NEŽ JSEM SI TO KOUPIL a sám zahrál. Ano, ze začátku mě to nadchlo, krásný svět, zajímavý hacking a mnohem více, ovšem již po pár misích mě to začalo zklamávat, auta se zde řídí opravdu špatně (nemluvě o destukčním modelu, který je taky hrozný), ale to není určitě vše. Pravdou je že sám nedokážu říct, proč mě to již nebaví. Jen můžu litovat, že jsem si za těch 400Kč radši nekoupil třeba Skyrim.
-
-
Ty si si kúpil watch dogs za 400kč alebo ako to mám chápať? Ináč s tebou súhlasím, prvotný dojem najmä z videí a tak podobne bol skvelý, a zo začiatku to vyzeralo byť na kvalitnú akciu v otvorenom svete ale postupom času som zistil, že to je len akási tupá nahrážka a mix assassins creedu, far cry a splinter cellu. Do dnešného dňa som tú hru nedohral. Som tak možno v prvej tretine hry.
-
-
-
Robí to síce to isté štúdio, ale pracujú na tom úplne odlišní ľudia...vieš, že ubisoft má asi cez desať tisíc zamestnancov, ktorí pracujú na rozličných hrách a herných sériách.
-
občas je vhodné rozlišovat, kdo za těmi hrami opravdu stojí. to, že se nějaká hra schovává za značkou ubisoft, EA a podobně ještě neznamená, že na tom pracují stejní lidé a že výsledek bude stejně kvalitní. a popravdě ubisoft má za posledních pár let velmi slušné tituly...
-
-
ty si fakt místní atrakce, zrzek pihatej malej i v RL
-
Prepac.. ale ked sa kopa hracov PC verzie stazuje a oni slubia patch (Ako UBISOFT, nie ako individualny ludia) a tento slub nesplnia, tak si od nich nekupim logicky dalsie hry pretoze u mna ich slovo neznamena nic..
Neviem ale ked ty slepo kupujes hry od studia ktore ti klame do oci tak prosim. -
-
Nebudes ty ten cikan od Kosic ???
Co jezdi na tem BMW s 300 tisic km
*12* -
Však si hry od ubisoftu nekupuj, klidně FC4 ignoruj, klidně ignoruj všechny hry od Ubisoftu. Na to, jak tě ta hra nezajímá, ti nějak moc leží v žaludku...
-
-
Mne lezi v zaludku ubisoft.. ;)
-
-
tak to máš jednoduchej život :)
-
-
-
-
-
-
FC3 sem si předobjednal ale v tomto připadě si raději počkám jak to všechno dopadne. To co UBI v poslední době předvádí co se týče technické stránky her je tristní, takže raději počkám až PC verzi otestují herní weby a odvážlivci kupující v launchi.
Počítam že lokace a příběh budou jedinými zásadními novinkami ale i tak to vypadá na větší švandu než radoby policejní BF nebo CoD Titanfall Crysis. -
-
Je to vcelku múdre uvažovanie a aj s tebou súhlasím, keď si chceš kúpiť práve PC verziu, tak sa oplatí radšej chvílku si počkať, že ako hra ide na tých PC a aké problémy so sebou prinesie samotné vydanie na tom ich poondiatom malware systéme akým je uplay....
A súhlasím s tebou aj ohľadom nového bf a cod, ani jedno z tých nových pokračovaní ma ničím nezaujalo a myslím si, že nový titanfall alebo crysis taktiež tak skoro neuvidíme...
-
-
Som sam koho FC4 nejako vobec nezaujima ? :D
-
-
Jak tě to může nezajímat? Vždyť tam budou sloni jako vražedný nástroj! *1* *1* Hra desetiletí *1* *16*
-
kdyby tě to vůbec nezajímalo, tak nemáš potřebu lézt do diskuze o té hře...
-
-
on tu napíše pár slov a vy se tu z toho můžete zblaznit *1* když se vám nelíbí co píše tak to ignorujte nebo je to pro vás moc těžké? *2*
-
-
ty si riadny mugi *2*
-
to jsi vyčetl kde, že se to někomu nelíbí? je to normální reakce na to, co psal. tys taky nějak reagoval. proč jsi to neignoroval ty, když se ti to tedy nelíbí? trochu pokrytecké myšlení ne? :D
-
-
nemám co ignorovat mě to jen přijde úsměvné že npíše cca 10slov nebo kolik a je tu pod tím několik odstavců :D ale v pohodě jsem asi reagoval špatně to spíš ten Mato se do něj opřel *1*
-
-
Ale nehraj sa na obeť ty tajtrlík, čo vyhľadáva pozornosť, veď ty ani nevieś čo to sebareflexia je.
-
@Mato,
Ja som arogantny diskuter ???
Napisal som jednu jedinu otazku, nepisem komentare k hram takmer vobec a raz sa spytam lebo ma zaujima ci som sam koho to netankuje.. a hned som oznacovany za trolla, arogantneho diskutera a este neviem co..
Kamarat moj, spametaj sa.. seriozne, trocha sebareflexie nezaskodi. -
Som sa do nikoho neoprel, len som jednému arogantnému diskutérovi vysvetlil ako sa veci majú.
-
já u něj vidím jen svou reakci, trolly a hlupáky mám vyfiltrovaný :)
-
-
-
-
-
Určite nie, ale nechápem prečo sa potom k článku o tejto hre vôbec vyjadruješ, či nebodaj vyhľadávaš pozornosť?
-
-
no neviem kto vyhladava pozornost :D zeleneho bareta vidim skoro v kazdej diskusii :D
-
-
a máme tu ďalšieho trolla...že vás to baví.
-
-
spis tebe, taky mistni freak... pečenej vařenej
-
-
ten nick ti sedí, nemeň ho troll.
-
-
-
-
Ja si myslim, ze ked sa niekto chce spytat otazku ohladom FC4, konkretne ci je sam, ze ho to nejak netankuje, tak podla mna roby spravne, ze to pise sem. Si predstav priklad, ze by to pisal co ja viem, u ACU a spytal sa na FC4 prip. pri clanku s LoG2 alebo nedajboze WoW. Tu to ma zmysel aj ked ho hra netankuje (btw ani mna velmi nie, ale ved sa uvidi, zatial ma nicim nejak extra netaha a nelaka si tu hru kupit a ne to este zahrat, ale ako vidis som tu aj ja aj napriek tomu).
Jednoducho povedane, aj ked ho hra nezaujima, pise presne ku hre a o hre :D. Tym padom, to ze niekoho nieco nezaujima, neznamena, ze ho nezaujimaju videa ci prip. pisany text k tejto hre.
Osobne si tiez zvyknem prezriet hry, ktore ma nejak extra nezaujimaju, ale som kus zvedavy ci sa napr. nieco nezmeni, ci uz na strane producentov hry, prip. na strane mojej.
Tak som zmenil napr. nazor na Middle Earth: Shadow of Mordor. Nakoniec ma to presvedcilo k tomu aby som to skusil a nelutujem, celkom zvladnuta hra a celkom to pasovalo ako to bolo stvarnene, do temy stredozem. ok len tolko som chcel. -
-
Ok, ok, ale rob niečo s tou gramatikou pre pána jána, až mi skoro oči z jamiek vyliezli ako som tento tvoj komentár čítal.
-
-
Citaj ako vidis, pochop ako chces a ci chces. Mna to nezaujima. Bud akceptujes ludi aky su alebo sa budes musiet naucit akceptovat aj takych ako som ja, ktorych gramatika a pravopis vobec nezaujimaju a vedia sa vyjadrit, aj ked s chybami a drviva vecsina pochopy aj napriek slabemu pravopisu, co chcem povedat. Aj ty si to dokazal a neoslepol si. Takze ako vidis, az take bolestive to nemohlo byt, inak by si neodpisal. Takze drzim palce v dalsom lusteni a pri hladani trpezlivosti.
-
-
Čo som urobil? tí trollovia už ani rozprávať nevedia, si už sami vymýšlajú inkoherentné slová.
-
pozor!! Mato si zabatloval a už spí jak dudánek
-
Asi sa ťa to dotklo až nejako príliš, tak ti na oplátku odporúčam navštevovať web, ktorý si hovorí sector, tam ťa za gramatiku určite nebudú kritizovať a určite tam zapadneš veľmi rýchlo, o tom nemám takmer žiadne pochybnosti.
-
-
-
-
Nie, len vyjadrujem svoj nazor.. vies, predchadzajuce FC som hral, ale tento novy ma nejako nelaka.. tak ma zaujima ci som sam ? Podla mna to zbytocne pretahuju stala recyklacia toho co uz bolo.
-
-
Taky mě to vůbec nezajímá, stejně jako novej unity ..... furt to samý dokola. A dneska vydal ubisoft zprávu, že hrací doba bude 15- 60 hodin nebo jinými slovy 15 hodin ti zabere příběh 45 hodin sbírání sběratelských předmětů furt dokola
-
Aký názor prosím teba pekne? Veď si sa nám len zdôveril s tým, že ťa hra nezaujíma, to je síce pekné, ale to má od názoru veľmi ďaleko, dá sa to skôr považovať za umelé vyhľadávanie pozornosti, alebo aj ako "flamebait"
Hra je veľmi podobná predchodziemu dielu, to vidí snáď aj slepec, ale veď to je snáď len a len dobre, kedže predošlý diel bol naozaj podarený, jediné čo zmenili je prostredie, ktoré aspoň pre mňa je jedno veľké plus, kedže rook island nebol bohvieako zaujímavý. Iste sú tam podobné zbrane, niektoré zvieratá a herné mechaniky a tak podobne, ale všetky tieto veci boli perfektne zvládnuté už v predošlom diely. Príbeh bol taktiež v predošlom diely skôr priemerný, hlavne po prvej polovici keďhlavný protagonista zabil Vaasa a vo Far Cry 4 autori sľubujú, že príbeh bude z úplne inej sorty. Len tak námatkovo sa v jednom zo zahraničných magazínov písalo, že Pagan Min poznal a miloval matku protagonistu FC4 Ajay Ghale-a, ktorej popoľ prišiel práve tento hlavný protagonista roztrúsiť na najvýšší vrch Kyratu, kedže to bolo jej posledné prianie a zároveň ju aj nenávidel pretože bola spolu so svojím manželom Mohanom Ghale-om líderkou odporu voči diktátorskému režimu Pagan Min-a a v tej vojne medzi povstalcami a Min-ovými vojskami zomrel práve jej manžel a ona potom utiekla za hranice kyratu...no proste príbeh nevyzerá byť taký tuctový ako to bolo u predošlého dielu a zdá sa, že bude mať tentoraz aj nejakú hĺbku a význam. Takže neodsudzuj hru len preto, že sa až priveľmi podobá z grafického a tak troška aj z herného hľadiska na svojho predchodcu. -
-
TLDR
Ja napisem komentar raz za uhorsky rok k niecomu.. nabuduce staci kliknut na profil a zbytocne nekomentovat. -
-
k.
-
Si si vedomý toho, že čím ďalej tým viac ma utvrdzuješ v tom, že si vôbec nemal v úmysle zdeliť tu svoj názor na hru ale si sa len pokúšal upútať na seba pozornosť.
-
:D :D kamo ty si pripad ;)
-
Niekedy sám nechápem, prečo na takých arogantných tajtrlíkov vôbec reagujem, ale je sranda sledovať reakcie takých ako si ty, najmä keď nemajú absolútne žiadne argumenty a idú sa potom vyhovárať na príliš dlhý komentár, smutné.
-
-
-
-
-
-
chtelo by to nejakou pc only strilečku jako byl první Crysis, tyhle kraviny z konzolí jsou trapné
-
-
koukal jsem to jen par minut, dýl jsem nevydržel, a i tak mi IQ kleslo o 10 bodu.
level of retardation needed to play this game: full. Tvl zamyslete se nad sebou, jste to prave vy co tohle budete hrát a dokonce si to predobjednavate co kurvíte herní prumysl. -
-
amen
-
-
Já se na FC4 těším ale poslední dobou mi to připomíná víc a víc 3ku...
-
Tvůrci FC hulí kvalitní matroš
-
To odmietam pozerať...nechcem si predsa pokaziť dojem z hry, najmä keď ju budem už takmer o miesac aj hrať....
-
to znamená co? filmová stopáž?
-
-
že je to dlouhý jako film... (video má snad dvě hodiny)
-
Vůbec nic, jen to Poláček nevydržel a diskutované slovo z posledních dnů tam napsal. Kdyby se tu raději objevil článek, jaké dělá Ubi podrazy na hráče.
-