Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obyčejně si příspěvky pouze pročítám. Po shlédnutí prvního videa musím poprvé reagovat *2* ta osoba, která to hraje musí mít nějak zle nastavenou citlivost gamepadu, jinak si nedovedu vysvětlit to otřesný míření...Poslední střílečka, kterou jsem hrál s gamepadem, byla timesplitters 2 na PS2. Byla to parádní hra,u které jsme s kamarádama trávili spoustu času, ale kdybych mířil takto, tak si to moc neužiju *1* Snad se to dá omluvit nervozitou a nadšením z hraní FC4, na hru se těším, mám předobjednanou pc verzi *4*
    • Jestli máš předobjednanou pc verzi, tak jseš docela optimista. Jinak od Ubisoftu nebrat nic ! Jsou to hajjzlové
      • Měl jsem i fc3 a v podstatě jsem byl spokojenej. Snad to bude v pořádku i teď :-)
        • ideal customer right here
    • pri kazdy ukazce(prezentace) kde se miri na gamepadu se me vzdycky otevira kudla v kapse,to je jako divat se na retarda *5*
      • Já býval zapřísáhlej konzolista (saturn, ps1, ps2) a na gamepad jsem nedal dopustit. Nedám ani dnes, mám bezdrátovej xbox ovladač na pc a přes domácí kino na 46" tv luxus hraní, ale ne na fps...tím nechci podceňovat hráče s gamepadama, ale myš a klávesnice je pro mě na střílečky nepostradatelná a tady v těch videích je to zkrátka ďes...jako by nám někdo hrál na poslední model kytary, aniž by na nějakou vůbec uměl hrát :-)
  • samuel.polak
    FC3 ctrl+c - ctrl+v FC4
    • Psychotic
      Jo.
      Jen lepší grafika, jiná mapa, jiný příběh, jiné postavy, jiný gameplay, jiné platformy a jiné všecko ostatní, ale jinak je to úplně stejný. Vyžírkové líný!
      • co to meles? lepsi grafika tak mozna pri prechodu z toasteru 3 na topinkovac 4.0 ,ale na pc je to porad stejny...pribeh zahranuje jen minoritni zmeny,kostry pribehu je furt stejna,postavy jsou zalezitosti pribehu,takze opet jedno a to samy,co pred rokem,gameplay je nachlup stejnej a stejne tak uplne vsechny ostatni gameplay mechaniky...
      • Stejná grafika, stejný level design, stejné animace, stejné mechanismy, stejný jízdní model, stejné plachtění... *7*
  • Kdepak kdepak hry od Ubisoftu nebrat. Smrděj mi totiž nulovou optimalizací pro starší stroje. Zatímco i třeba takový grafický skvost jako je Witcher2 mi běhá jak víno, FarCry3 jsme nedokázal rozběhnout nad 10 FPS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit