Přejít na výpis diskuzí
Čtvrthodina záběrů z úvodu Bloodborne nenechá majitele PS4 na pochybách
2.2.2015 | Honza Konfršt
100 příspěvků
-
jojo, máme zkouškové, takže pohodička.. a ty si takle dopoledne surfuješ z práce, nebo se válíš doma? *3*
-
Může mi někdo říct co vás na té hře tak láká nebo důvod proč to hrát?
Uznávám Dark Souls jsem nehrál... Nejpodobnější hru jsem hrál asi LoTR War in the north (bylo to na Humble bundle) a hráli jsme to ve třech, jinak bych to asi nehrál, protože to je relativně blbá hra. -
a před kým se vlastně zakrývají, když ve městě nejsou civilisti, jen tihle nakažení a hrdina co vypadá stejně jako oni, akorát má kšandy
-
a ta proměna v bestie zahrnuje i nulovou srážlivost krve v kombinace s extrémím krevním tlakem, slepotu kombinovanou s hluchotou a neodolatelnou touhu nosit dlouhé pláště a klobouky? *4*
-
vycucal z palce? tak si to probereme
přehnaná krev: v každém souboji, namátkou 2:51, 6:33
nesedící textury 9:40
směšné aggro 11:29
llinearita a mizerné reakce na zásahy: celé video -
Kritizuješ něco o čem nemáš ponětí. Jak jsem psal, ti měšťani jsou nakažení a pomalu se transformují v bestie. "Physically speaking they look like humans, but show some grotesque traits such as an imposing height, cataratic eyes, and unnaturally high amount of facial hair. Most of them have their faces covered in bandages to hide their grotesque features."
-
ano, zcela vážně, právě proto že má hra krev v názvu jí měli udělat pořádně, z každého seknutí létají dvoumetrové šplíchance krve jak z nacucaného klíštěte, podle mě se dá udělat krvavá, ale zároveň reálněji vypadající hra, tady mi příde že se tím prostě snaží zakrýt chybějící dismeberment a stopy po zásazích, tak z každé potvory vystříkne 100 litrů krve aby to zakryli.. každopádně směšně
a zahrnuje ta nemoc i růstové problémy, chápu že budou hubení, ale předopkládám že lidi s malým vzrůstem už asi snědli.. -
Vyčítat přehnanou krev, kterou má hra ostatně v názvu a bude hrát velkou roli, to jako vážně? Ty lidi jsou nemocný, tak dá rozum že budou vychrtlý a popravdě tohle je poprvé co slyšim stížnost na malou variabilitu nepřátel v hrách od From Software, ono je to totiž přesně naopak.
-
Že by Early Build jak je psáno na začátku? JInak větší půlku sis to vycucal z palce od nohy. Jinak jsem samozřejmě rád, že jsi si zahejtoval hru, kterou nikdy nebudeš hrát *3* Chtěl bych mít tolik času a hejtit hry, který mě nebaví a které ani nebudu hrát, tak trochu vám závidím tu školní docházku.
-
tak sou věci co jdou kritizovat už na traileru, nedosedající textury, aggro nepřátel asi tak dva metry, přehnaná krev co vůbec nevypadá jako krev, malá variabilita nepřátel (neva že jsou všichni vidláci, ale proč má každá postava ve hře dva metry, 50 kilo a klobouk?), chybějící fyzika a mizerná reakce nepřátel na zásahy, lineárnost.. no, dalo by se pokračovat
-
Tak ono by stačilo se dostat do Anor Londa a pak přes O&S, pokud by to člověka do té doby nechytlo, tak beru, že ho to nebaví.
-
Hrál tu vůbec někdo DS1 a DS2 ? myslím že tuhle hru může pomluvit jen ten co to dohrál, ostatní si můžete jít zahrát AC :D
-
Musíš si uvědomit, že to je první sekce hry, patrně to bude jen tutorial, něco jako Things Betwixt v DaS2, má za úkol ukázat hrubé principy hry, "bonfire", jak dostat zpět "duše", jak si vylepšit zbraň (jak ji získat) apod. Neměj obavu, že hra nebude težká. A grafika jak PS2 ? I kdyby, hraješ grafiku, nebo hru ? Neber to zle, ale souls hry jsou dle mého názoru naprostá špička hratelnosti a narace co v posledních letech vyšla, že to zrovna tobě nesedlo je mi líto.
-
Tiez si myslim, ze peticia je uplne zbytocna. Peticia mala zmysel pri Dark Souls, mala za ciel ukazat , ze zaujem o takyto styl hry na PC je a boli z toho dobre predaje DS aj DS2 na PC. Ak From Software uprednostnil exkluzivitu je to jeho vec, ma to asi spocitane a peniaze za exkluzivitu od Sony mu pokryju stratene predaje PC a Xbox hracov.
-
Tak ještě že to hrát nebudeš, viď??? Já se na to těším...
-
Petice nejsou třeba. Práva vlastní Sony. Nepamatuji si, kdy naposledy vyšla PS exkluzivita pro Pc. Bloodborne se mi líbí a tak prostě budu muset investovat a pořídit si PS4.
-
Obvykle nepíšu k hrám co se mi nelibí ale tady si nemůžu pomoct protože nechápu jak to tolik lidí může žrat, nejhorší umělá inteligence nepřátel co sem kdy viděl, ti chudáci nemaj šanci snad ani zranit hráče, absolutně žádná výzva, pohyb postavy když srovná s něčím současným jako třeba se zaklínačem tak je to ostuda, pohybuje se stejně realisticky jak panáček v gameboyi. K tomu grafika jak z PS2 a rádoby dekadentní prostředí. Nevím no proti konzolím nic nemám ale tohle je peklo
-
To zas bude petic za to, aby se to vydalo na PC *1*
-
stereotypne asi tezko
-
far cry 4 je preskinovana trojka s tim ze nemeli ani moc prace. Tohle ovsem nikoliv. Tady mas inovace az az. Nevim jako co si predstavujes inovaci, ale zjevne mas o ni nejakou zkreslenou naivni predstavu. Mozna by to chtelo zacit trochu premejslet.