Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano nikoho nezabili (aj ked mozeme polemizovat ci ich ciny niekoho k tomu nedoviedli...) ale preco sa potom nepozeras takto aj na "uspesneho" zlodeja co ti vykradne dom ? Sak mu kup auto a zamestnaj ho, ved bol sikovny a nasiel si cestu ako sa ti dosta do domu.
  • To nie je "legracni" ale do placu. Ked firma ktora zaraba na nas "customers" denne miliony a oni nedokazu ochranit nase osobne udaje , nehovoriac o tom ze s nimi obchoduju. To tiez nejdem dat do banky svoje peniaze len preto ze je velka. Ale preto lebo tu banku chrania , a peniaze v nej. Sice sa stane ze ju vykradnu ale oni dali zaruku na moje peniaze. Cize vice versa , Sony dalo zaruku ludom ked si od nich pytalo osobne udaje a kde je ta ich ochrana ? Sice ich hackli ale odskodne nikde. JA by som Sony zazaloval za nezodpovedne ukladanie osobnych udajov. Tak ako to robia v USA , kde zaluju aj za to ze je kava horuca. *8*
  • Do jisté míry souhlasím, skill rozhodně mají, s tím jak ho používají už ale ne...
  • S tym upozrnovanim na zachadzanie by si sa daleko nedopracoval. Skor odchod alebo "ta drzka" , bohuzial.
    S tym rozbijanim sa taktiez nestotoznujem (ani kradnutim) ale je to vec vkusu.
  • Klasika..velká firma je zlá a ošklivá, když jí někdo poškodí třikrát hurá. Legrační.
  • Urcite idioti nie su ked sa im podarilo hacknut bezpecnostny system sony...
    Si pamatam ked vysiel prvy iPhone , jeden 17r chalan ho hackol a dal na ebay na predaj.
    Z Apple mu zavolali na inzerat (alebo napisali mail) a dali chalanovi pracu , kupili mu auto atd...
    Proste sikovnym patri svet ako sa hovori a my tych retarderov mame dost v parlamente.
    Bol by som rad keby takymto ludom (havkerom) davali pracovne miesta tych magorov managerov ktory vedia akurat tak minat peniaze na prost*tutky.
  • Ne jsou to jen idioti, tak proc jim venovat pozornost...
  • LulzSec jsou frajeri nahodou ... fandil jsem jim :)
  • "Protože platí, že čím méně pozornosti dostanou podobná individua, která po pozornosti takřka touží, tím lépe. Ať už se ohání jakoukoliv obhajobou."

Tohle nejsou masovy vrazy ty ignorante.
  • smejki
    "bud mu neco cornete a nebo mu rozbijete auto apd"
    to je ubohé, ni? prostě odejdu, případně upozornim na zacházení.
    nebo mu nedej bože dám do držky. ale krást a ničit majetek? *7*
  • Kdyz firmy sidi nas, proc ne mi je.. Logicky kolobeh,..spavne to rek uff.. Kdyz vas sef v praci buze** a oseka vam plat, pac se mu nelibite, tak co udelate bud mu neco cornete a nebo mu rozbijete auto apd
  • Pete.palis
    ..a já doufám, že tě někdo vytahá pěkně za uši za to trollování *5*
  • ucho
    jako vím, že v diskuzích jen trolluješ, ale tak snad bys mohl vědět, že původní jádro razoru i reloaded ve vězení už dávno sedí...
  • Tak to aby kucí z antipirátskýho skočili první do Ruska, tam sebrali 50% rusů a pak se zašli podívat po evropských top sitách.
  • ja doufam že jednou chytí razora a realoaded a napari jim takovou nahradu škody že budou nejbližších 20 let jíst jen rožky a vodu
  • A já jim tak fandil. Když jsou firmy tak ubohé, že si neumí uchránit něco, co jim patří, tak do pekel s nimi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit