Přejít na výpis diskuzí
Čtvrtý Mass Effect vrátí vozítko Mako, ale ještě si pár let počkáme
28.7.2014 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Nějak nechápu ...
-
Doufám že budeme hrát za Jokera protože by to dávalo větší smysl -
na konci 3jky by přežil asi jako jediný. -
Všichni tam jsou sluníčkově spokojení. Jasně. O svobodné vůli si vybrat ale ani slovo nepadne. *15*
-
První dvě, protože tam jsou lidi, (a pochybuju, že by BioWare dělali hru bez lidí) byli jen kraťoučké konflikty. Ostatní jsou z důvodu výše zmíněného dost pravděpodobně pasé. Koneckonců v concept videu je Mako a brnění pro lidi, takže válka s Rachni a s Krogany nebude, leda by existoval stroj času.
-
Anebo jsou tu události před ME 1.
Skyllanský blitzkrieg, Válka prvního kontaktu, Války s Rachni, Kroganské povstání..je tam toho dost, nějaká konspiračka se tam taky dá nacpat takže toho bych se nebál. Univerzum je slušné a byla by škoda ho nevyužít -
Umím si to představit. "Hele, vím sice, že momentálně probíhá celogalaktická válka proti nepříteli, který chce vyhladit všechen inteligentní život, ale nemohl bys mi prosím Tě najít mou ztracenou peněženku? Válí se někde ve hvězdném systému Theta. Díky." *1*
-
Ten konec byl původně děsivej, ale potom nakonec dali zadarmo Extendet cut DLC a myslím, že tím si to slušně zpravili. Pokud jste nehráli s tím DLC, rozhodně doporučuju, uvidíte potom, co se stalo se Zemí a s celou galaxií a je to opravdu krásné rozloučení s triologií a Shepardova oběť pak dává smysl. Já si třeba vybral splinutí syntetického a biologického života a nakonci jsem se dočkal suprového monologu od EDI. Takže šup a běžte zkusit :)
-
pokud se nic nezmenilo...hral jsem to uz hodne davno, tak multiplayer je nasledovny...vysadi vas to na jednu z tech map, kde mate za ukol zlikvidovat nekolik vln nepratel, ktere se tam spawnuji...pokud vsichni zemrete (muzete se navzajem ozivovat) tak konec a dostanete pridelene expy a prachy ?
-
nerikali nekdy kdysi, ze by to melo byt porad z obdobi puvodni trilogie, jen proste jiny pribeh na pozadi ?
-
Zajímalo by mě, jestli co-op v MS3 stojí za to, abychom ho s kamoši koupili? Dívám se, že tam je pro co-op 8 map. To se celý ten galaktický boj točí dokola furt na stejných mapách a jen se získávají nové zbraně, vybavení a postavy?
-
Co kdyby se to odehrávalo v Galaxii Final Fantasy VII ? :D
-
Já to chápu. Ne každý má čas nebo náladu na hraní hardcore her. Já si zahraji i casual i HC.
-
Buď paralelní příběh v jiné galaxii (Voyager je dobrý příklad, i když pak tam těžko budeme potkávat stejné rasy) nebo nějakým způsobem navázat na konec trojky. V době před začátkem ME1 se toho buď moc nestalo, nebo u toho nebyli lidi. Konec trojky zase provedl takové změny, že by se děj musel odehrávat s odstupem možná i stovek let...
-
...aby jsi potom ještě zjistil, že při, po nějaké době, neaktivním Origin účtu ti můžou tvoje zakoupené hry smazat z registru *15*
-
Mako reaktory? Promin, ale mako vyrabi kovani na eurookna.
-
JJ čas zahojí všechny rány.
-
To nevypadalo jako M-35 Mako. Pravděpodobně vytvoří nový tank.
Protože Aliance zjistila, že Mako je zastaralé a Hammerhead zcela nevhodný.
Hammerhead mimochodem horším vozidlem je. Nulové bariéry, pancíř jako papír...
I výzbrojí je horší - Mako má 155mm kanon a kulomet, Hammerhead má pouze menší kanon.
Transportním místem je taky Hammerhead na houby. Proti minimálně osmičlenné pěchotní jednotce a dvěma posádkářům vhazuje pouze tři členy posádky.
Ano. Souhlasím s Vegou, Hammerhead mi může..... -
Když vidím ty termíny očekávaných her tak si říkám z čeho bude EA živa v nadcházejících dvou letech? Ještě štěstí že mají ty nekonečné série fotbalu, hokeje atd. Než vydají něco kloudného tak budu mít "prošlé datum" učtu na Originu. *8*
-
Bioshock, Assassin's Creed (dokud tam byl Ezio), Mass Effect - moje tři nejoblíbenější moderní herní značky. Ukamenujte mě, že to není dost hardcore *15* A na 1000 % radši Mako než stupidní skenování. *4*
-
Nahlásil jsem tě, neber si to osobně *4* .