Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím, ale to jsem asi jedinej, kterej návrat vozítka vítá všema deseti? Protože pocit shodit z Normandy Maka spolu s Liarou a Tali a prohledávat neznámou planetu mě hrozně bavil. Někde byla atmosféra plná oblačnosti, jinde bylo vidět na 2 obří slunce, z jiné planety jste viděli meteorické roje, jedna planeta měla travnatý povrch, některá zasněžený, jiná zase vulkanický s četnými erupcemi. A do toho náhodný výskyt těch červů, poházené schránky od Protheanů... Třeba DLC Bring down the Sky, kde, pokud si to ještě pamatuju, bylo potřeba změnit kolizní dráhu asteroidu s planetou Terra...cosi (?) kde byla populace Batarianů. Nebo mise na měsíci, z které byla vidět Země a kde jste útočili na zblblou VI. Oproti tomu skenování povrchu na výskyt materiálů z Normandy SR2 byl hotový oser a spolehlivě jsem u toho při večerním hraní usínal...
    • Nezapomeň na potměšile se tvářící zvěř, co ti čóruje kredity... :D

Jinak mě taky Mako bavilo.. Byly tam jedna dvě planety co byly za trest, ale vetšinou to bylo fajn...
    • Taky mi to spravilo den.

Nicméně v Bring down the sky se planeta jmenovala Terra Nova, byla jednou z hlavních kolonií lidstva, a chtěl na ni zaútočit Ka'hairal Balak se svými Batarianskými následovníky. Prý proto, že lidstvo "ukradlo" kolonijní práva na mnoho planet, nebo něco podobného. (Koncil ve skutečnosti ty práva lidstvu udělil a dal nám tak přednost před Batariany, kteří ještě během války v 2186 mají otroctví jako běžnou součást života. No, na druhou stranu jsou první, kdo jsou během té války smazáni.)

Zblblá VI na Měsíci byla taky sranda. A na konci trojky se člověk dozví, že to prý byla EDI :-/
      • Vážně EDI? To jsem nějak minul. Imho, nevíte co říkala ta zpráva kterou ta VI vyslala před smazáním? Byly to nuly a jedničky.
        • Zpráva kterou VI vyšle je:
          01001000
          01000101
          01001100
          01010000
          ... při konverzi v ASCII tabulce vychází "HELP" - "POMOC".

EDI tak řekne, pokud je vzata na přeposlední misi v ME3 (velitelství Cerbera). Zde řekne, že je to původní VI, vylepšeno technologií vzatou z vraku Sovereigna (Vládce... prostě toho opravdu prvního Reapera)
    • nj, to vsetko bolo super, len to velmi s Mako ako takym nesuviselo
      ten teren bol vacsinou otrasny a otravny
  • To nevypadalo jako M-35 Mako. Pravděpodobně vytvoří nový tank.

Protože Aliance zjistila, že Mako je zastaralé a Hammerhead zcela nevhodný.

Hammerhead mimochodem horším vozidlem je. Nulové bariéry, pancíř jako papír...
    I výzbrojí je horší - Mako má 155mm kanon a kulomet, Hammerhead má pouze menší kanon.
    Transportním místem je taky Hammerhead na houby. Proti minimálně osmičlenné pěchotní jednotce a dvěma posádkářům vhazuje pouze tři členy posádky.

Ano. Souhlasím s Vegou, Hammerhead mi může.....
  • MAKO bylo super. Mohuzel jim zahaprovaly mapy. Nektere planety byly ok, ale nektere, kde se splhalo na obdobu Everestu byly za trest. Kazdopadne dobra zprava, ze MAKO bude zpatky. Opravdu jsem se v ME1 citil jako pruzkumnik. Prazdna planeta, krasny vyhled na vesmir, nebezpeci na (skoro) kazdem rohu, proste krasa.
  • vonTossis
    Bioshock, Assassin's Creed (dokud tam byl Ezio), Mass Effect - moje tři nejoblíbenější moderní herní značky. Ukamenujte mě, že to není dost hardcore *15* A na 1000 % radši Mako než stupidní skenování. *4*
    • hardcore nebo ne, všechny tři značky mají jedny z nejlepších příběhů ve hrách celkově. což podle mě stačí, abys je měl nejradši.
      • vonTossis
        Souhlasím .. Mass Effect má skvělý příběh. Assassin's Creed na mě zapůsobil Eziem - skvělá postava a na poměry her velmi slušně prokreslená. A Bioshock je prostě srdeční záležitost číslo jedna. Aktuálně se skvěle bavím u Divinity, což je na dnešní poměry dost hardcore. Já zkrátka miluji hry. Jen jsem se obával, že když vytáhnu zrovna tyto značky, tak se tu na mě někteří slétnou jako včely, kterým jsem zrovna šťoural v úlu. :)
    • Ristoro
      Já to chápu. Ne každý má čas nebo náladu na hraní hardcore her. Já si zahraji i casual i HC.
  • Když vidím ty termíny očekávaných her tak si říkám z čeho bude EA živa v nadcházejících dvou letech? Ještě štěstí že mají ty nekonečné série fotbalu, hokeje atd. Než vydají něco kloudného tak budu mít "prošlé datum" učtu na Originu. *8*
    • ...aby jsi potom ještě zjistil, že při, po nějaké době, neaktivním Origin účtu ti můžou tvoje zakoupené hry smazat z registru *15*
  • Mako bylo fajn, ale ty cookie-cutter vedlejší mise už tak moc ne. Nebudu se zlobit, pokud jich o něco ubyde, ale budou zajímavější.
    • Ne, Mako byl odpad, stejne jako vsechny vedlejsi mise z ME1. Jedina nepribehova mise, ktera stala za to byla ta z DLC
      • Zato ME3 s vedlejsimi misemi zazaril, ze? "Hele, ztratili jsme nejakou sochu, kdyz budes pobliz privez nam ji." "Ouki douki, socha na vas ceka v hangaru 4"....
  • Kdyz vidim, jak z ME4 neni vubec nic hotove a vyjde za nekolik let, a kdyz si k tomu pridam ten teaser na dalsi bioware hru (ktery tez ukazuje ze jeste nemaji vubec nic nez nejaky koncept), tak to opravdu vypada ze mel Dan Vavra pravdu a nekteri velci vydavatele cekali jestli konzolovy a PC trh nahodou nezanikne ;-)
  • God-of-War
    Viděl bych to až na rok 2017.. *9*
  • Magister_Peditum
    Buď paralelní příběh v jiné galaxii (Voyager je dobrý příklad, i když pak tam těžko budeme potkávat stejné rasy) nebo nějakým způsobem navázat na konec trojky. V době před začátkem ME1 se toho buď moc nestalo, nebo u toho nebyli lidi. Konec trojky zase provedl takové změny, že by se děj musel odehrávat s odstupem možná i stovek let...
    • Anebo jsou tu události před ME 1.
      Skyllanský blitzkrieg, Válka prvního kontaktu, Války s Rachni, Kroganské povstání..je tam toho dost, nějaká konspiračka se tam taky dá nacpat takže toho bych se nebál. Univerzum je slušné a byla by škoda ho nevyužít
      • Magister_Peditum
        První dvě, protože tam jsou lidi, (a pochybuju, že by BioWare dělali hru bez lidí) byli jen kraťoučké konflikty. Ostatní jsou z důvodu výše zmíněného dost pravděpodobně pasé. Koneckonců v concept videu je Mako a brnění pro lidi, takže válka s Rachni a s Krogany nebude, leda by existoval stroj času.
    • nerikali nekdy kdysi, ze by to melo byt porad z obdobi puvodni trilogie, jen proste jiny pribeh na pozadi ?
      • Magister_Peditum
        Umím si to představit. "Hele, vím sice, že momentálně probíhá celogalaktická válka proti nepříteli, který chce vyhladit všechen inteligentní život, ale nemohl bys mi prosím Tě najít mou ztracenou peněženku? Válí se někde ve hvězdném systému Theta. Díky." *1*
  • Mohli by přidat ještě mako reaktory.
    • Co kdyby se to odehrávalo v Galaxii Final Fantasy VII ? :D
    • Mako reaktory? Promin, ale mako vyrabi kovani na eurookna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit