Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

Šárko, seš drsňačka že ses nepoblila...klobouk dolú. Prečo poslali na test takú kvetinku ako ty ? Ale dala si to na pána. Díky za článok, už strihám meter nad postelou, velmi sa teším...😉

V dvojke mi strelné zbrane velmi chýbali...konečne !!

Velmi by som privítal podporu VR, to by bola jazda, mne vôbec nevadí keď sa mi občas zatočí hlava...😀

• Corvus

Konečně střelné zbraně od začátku hry! Konečně výlet MIMO město! Hru mám předobjednanou, protože ze série Dying Light mě doposud nic nezklamalo (dvojku jsem si užil) a The Beast vypadá z každé ukázky jako něco, co nutně potřebuji. Vlastně to pro mě osobně vypadá jako nejlepší hra v mrtvolné franšíze. Jediné, co mi hru kazí, stejně jako Hiddenovi, je ta abnormálně nízká durabilita vercajku. To mě fakt se*e. A také mi vadila právě zmíněná absence kvérů.

Jako milovník přírody, jsem doslova a do písmene šťastnej jako ta pověstná nemrtvá blecha, že se konečně dostáváme na periferii! Navíc lokace jsou pro mě fakt hot. Národní park, bažiny, sruby, periferie, lesy a jezera... To je prostě moje! Návrat řízení také kvituji. The Beast mi neskutečně sedí a tím, že jsme měli možnost hrát předchozí dva skvělé kousky a DLCčka, tak víme, do čeho jdeme. Akorát to vše vypadá o řád lépe = nebál jsem se předobjednat deluxe edici. Kinetóza se mi naštěstí ve hrách ZCELA vyhýbá. Nikdy jsem tím netrpěl ani sekundu.

Má osobní "road mapa": 24. 7. Wuchang: Fallen Feathers, 8. 8. Mafia: The Old Country, 22. 8. Dying Lignt: The Beast a 4. 9. Hell Is Us. Žně! A pak že není co hrát... Ovšem kam nacpu Metal Gear Solid Delta: Snake Eater? To zatím nevím. Asi si ho nechám na dlouhé zimní večery. Jo a dost mě mrzí, že Techland zařízl nově vznikající IP. Zrovna od tohoto studia bych si novou značku nechal opravdu líbit.

• Takhle měla vypadat dvojka.... Ne ta poslepovaná a downgradovana hrůza co jsme dostali... Fakt jsem koupě hořce litoval.

• Corvus

¯\_(ツ)_/¯

• Hidden

Otazka - stale se v Dying Light 2 a potazmo tedy i v expansion rozbiji zbrane zavratnou rychlosti? Jestli mi neco hru tehdy spolehlive otravilo, tak prave tempo niceni zbrani, kdy si clovek nejaky povedeny kousek ani poradne neuzil a uz ho musel menit za nejaky (nerozbity) smejd.

• cms.sarka-tmejova

Ničí se pořád, dají se opravovat a vyrábět z nalezeného harampádí, u střelných ničení supluje dost vzácná munice. Mně to v survivalu dává smysl a oprava nestojí zas tolik, aby se favoriti nedali držet pohromadě dlouho 

• Hidden

Diky za odpoved, alespon ze se tedy strelne zbrane nerozbiji. S opravami je/byla potiz v tom, ze nesly opravovat donekonecna, coz prave v kombinaci s rychlosti niceni zbrani byl opruz.

• Corvus

Ad zbraně: PŘESNĚ!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit