Přejít na výpis diskuzí
Čtyřicet minut v ulicích Hong Kongu na videu ze Sleeping Dogs
16.7.2012 | Petr Poláček
34 příspěvků
-
co to je ?!!! takova tupa AI. vy do nich mlatite a oni se vas snazi strcit nebo jenom stoji az se knim dostanete a vyridite je. kde je nejaky wing chun nebo kung fu ?
-
-
Podle mě je to tím, že je to začátek hry a tudíž seznámení se s ovládáním. Nemůžeš teda čekat, že se na tebe všichni vrhnou a zmasakrujou tě. *3*
-
je to na štýl ASSasins creed a baťman arkham šhitty, viacej ako jeden nepriateľ na teba nezaútočí, to je preto aby konzolisti neroztrieskali tie svoje ovládače z frustrácie.
všetko je to automatizované , pomaly ani nebudete hru hrať ale kukať jeden quick time event film(hru) -
-
Ste idioti *7*
-
-
-
Ja se na to dost tesim uz od prvniho oznameni, jeste (True crime), zajima mne to a hlavne po delsi dobe obstojne osvezeni zanru mestskych akci, ti i dnes chybi velmi. Nezbyva nez verit v to ze to bude paradni kungfu strileci akce.(jonicky nevyjimaje :-)
-
-
honicky*
-
-
Souboje vypadaji good, pokud nepohnoji ten zbytek okolo, tak bude mit GTA serie konecne dustojnyho protivnika.
-
-
sni dál, tohle nesahá gta ani po kotníky
-
-
ja nevim jak ty ale ja nove gta nevidel :) ja se momentalne tesim vic na sleeping dogs hlavne kvuli prostredi :o)
-
-
-
môže mi niekto povedať čo za mená tam vyblurovali v tej scéne z basy na začiatku a prečo ? :)
-
Abych byl v obraze. Má to býti ta hra, která byla na E3 avizovaná trailerem, kde hrdina využil semaforů, aby přepadl/naboural nějaký automobil? Pokud jsem vedle jak ta jedla, tak mne prosím uveďte na správnou kolej. V případě druhém, nechápou jakoukoliv analogii k prvnímu traileru.
-
-
já už jsem si ty hry taky zvládnul splést, viděl jsem dogs, pustil jsem video a tam samý šikmooký a říkal jsem si co to sakra je
-
-
Mě zase právě spletl ten Watch dogs čekal jsem právě Spíci psy a tam samý bílý vápno, tak jsem si říkal sakra co to je? Až potom mě došlo, že to není Sleeping dogs
-
-
V traileru je Sleeping Dogs, to co popisuješ je Watch Dogs. Je to tady samej čokl :D
-
Ty myslíš hru Watch Dogs, ne tohle :)
-
-
Děkuji nastotisíckrát *4*. Bylo mi to krajně podivné, ale jak někdo již poznamenal, psi v názvu mne zmátli. V tom případě hře přeji mnoho úspěchu. Já však asi nebudu ten, kdo by se dal považovat za cílovou skupinu. Zároveň mi přišlo docela zvláštní přirovnávat titul sérii Grand theft auto. Ano, jisté společné podobnosti zde zajisté budou. Přesto si myslím, že se tento kousek vydá spíše vlastní cestou. Myslet, ale znamená, jak můj dědeček vždy říkával, ho*no vedět, takže kdoví jak se to s hrou vlastně má.
-
-
-
Vůbec to nevypadá špatně. Pohybové schopnosti téměř jak z Infamous, grafika jak z poslední Yakuzy. Jen by to chtělo trošku víc kombíček v boji (což určitě v hotové hře bude).
Až to vyjde, tak si počkám si na recenzi a možná si to i koupím. -
Ale jo, vypadá to dobře, určitě si to "koupím".
-
Tohle video sem musel vypnout po minutě, když sem viděl ty souboje kdy nepřátelé toho provedli asi tolik co ... škoda slov
-
-
Kdyby ses podival na cely video, tak bys videl, ze se nepratele pomalu stavaji schopnejsi a schopnejsi. Ti prvni slouzi jen jako boxovaci pytle v tutorialu, na kterych se hrac uci co, kde a jak mackat - jako v kazde hre.
-
Divný, když je to začátek *7* .
-
-
Ta grafika vypadá dost sratchkoidně i v pohybu (jak z PC her kolem roku 2002)...
Konzolový next-gen, hádám? -
-
tak ty jsi asi malej debilek kdyby to bylo na PS3 tak by nebyla tak otřesná grafika ale bohužel se musím smát protože to je na PC a ted co na to řeknete? asi se nemálo stydíte a říkáte si že takovou hru nebudete nikde říkat :D :D :D hahaha :D
-
Pravdepodobne sme videli rozdielné videá alebo druhé vysvetlenie, že si totálne slepučký...
-
Trolko, ty jediny mas pravo na games byt za chatkillera. reakcie tvojich oponentov ma privadzaj ku krcom v oblasti brusnej, a za to mas u mna jedno plus.
-
ja by som povedal ze ta grafika je dost dobra na to ze je to konzolovy gameplay
-
Ty pamatuješ rok 2002? A sakra...
-
-
asi popisuje grafiku ze svýho porodu
-
-
*1*
-
Hláška dne! *15*
-
-
-
-
Prvni obrázek, měl jsem za to že to bude něco jako SP. Kterej v připadě posledního dílu tam nedal ,nic z prvních svech ukázek(vůbec nic)Jako že mizení v davu atd.Tohle při prvních obrázcích a infech mělo stejnej nádech.Pokud je tohle video z té hry tak se opakuje to samé jako u SP.Bojim se velkého zklamání.
-
-
omlouvám se spletl jsem si Sleeping Dogs od Watch Dogs...uf a zároveň jsem si oddychl
-