Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Podle mě je to tím, že je to začátek hry a tudíž seznámení se s ovládáním. Nemůžeš teda čekat, že se na tebe všichni vrhnou a zmasakrujou tě. *3*
  • Mě zase právě spletl ten Watch dogs čekal jsem právě Spíci psy a tam samý bílý vápno, tak jsem si říkal sakra co to je? Až potom mě došlo, že to není Sleeping dogs
  • God-of-War
    Ste idioti *7*
  • Mato1987
    je to na štýl ASSasins creed a baťman arkham šhitty, viacej ako jeden nepriateľ na teba nezaútočí, to je preto aby konzolisti neroztrieskali tie svoje ovládače z frustrácie.
    všetko je to automatizované , pomaly ani nebudete hru hrať ale kukať jeden quick time event film(hru)
  • tak ty jsi asi malej debilek kdyby to bylo na PS3 tak by nebyla tak otřesná grafika ale bohužel se musím smát protože to je na PC a ted co na to řeknete? asi se nemálo stydíte a říkáte si že takovou hru nebudete nikde říkat :D :D :D hahaha :D
  • ja nevim jak ty ale ja nove gta nevidel :) ja se momentalne tesim vic na sleeping dogs hlavne kvuli prostredi :o)
  • sni dál, tohle nesahá gta ani po kotníky
  • co to je ?!!! takova tupa AI. vy do nich mlatite a oni se vas snazi strcit nebo jenom stoji az se knim dostanete a vyridite je. kde je nejaky wing chun nebo kung fu ?
  • zdeeneek
    Kdyby ses podival na cely video, tak bys videl, ze se nepratele pomalu stavaji schopnejsi a schopnejsi. Ti prvni slouzi jen jako boxovaci pytle v tutorialu, na kterych se hrac uci co, kde a jak mackat - jako v kazde hre.
  • honicky*
  • Ja se na to dost tesim uz od prvniho oznameni, jeste (True crime), zajima mne to a hlavne po delsi dobe obstojne osvezeni zanru mestskych akci, ti i dnes chybi velmi. Nezbyva nez verit v to ze to bude paradni kungfu strileci akce.(jonicky nevyjimaje :-)
  • Pravdepodobne sme videli rozdielné videá alebo druhé vysvetlenie, že si totálne slepučký...
  • Děkuji nastotisíckrát *4*. Bylo mi to krajně podivné, ale jak někdo již poznamenal, psi v názvu mne zmátli. V tom případě hře přeji mnoho úspěchu. Já však asi nebudu ten, kdo by se dal považovat za cílovou skupinu. Zároveň mi přišlo docela zvláštní přirovnávat titul sérii Grand theft auto. Ano, jisté společné podobnosti zde zajisté budou. Přesto si myslím, že se tento kousek vydá spíše vlastní cestou. Myslet, ale znamená, jak můj dědeček vždy říkával, ho*no vedět, takže kdoví jak se to s hrou vlastně má.
  • zdeeneek
    Souboje vypadaji good, pokud nepohnoji ten zbytek okolo, tak bude mit GTA serie konecne dustojnyho protivnika.
  • God-of-War
    Divný, když je to začátek *7* .
  • Trolko, ty jediny mas pravo na games byt za chatkillera. reakcie tvojich oponentov ma privadzaj ku krcom v oblasti brusnej, a za to mas u mna jedno plus.
  • DangerousDave
    *1*
  • Mato1987
    môže mi niekto povedať čo za mená tam vyblurovali v tej scéne z basy na začiatku a prečo ? :)
  • já už jsem si ty hry taky zvládnul splést, viděl jsem dogs, pustil jsem video a tam samý šikmooký a říkal jsem si co to sakra je
  • omlouvám se spletl jsem si Sleeping Dogs od Watch Dogs...uf a zároveň jsem si oddychl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit