Přejít na výpis diskuzí
Čtyřicet minut v ulicích Hong Kongu na videu ze Sleeping Dogs
16.7.2012 | Petr Poláček
34 příspěvků
-
V traileru je Sleeping Dogs, to co popisuješ je Watch Dogs. Je to tady samej čokl :D
-
Ty myslíš hru Watch Dogs, ne tohle :)
-
Abych byl v obraze. Má to býti ta hra, která byla na E3 avizovaná trailerem, kde hrdina využil semaforů, aby přepadl/naboural nějaký automobil? Pokud jsem vedle jak ta jedla, tak mne prosím uveďte na správnou kolej. V případě druhém, nechápou jakoukoliv analogii k prvnímu traileru.
-
Vůbec to nevypadá špatně. Pohybové schopnosti téměř jak z Infamous, grafika jak z poslední Yakuzy. Jen by to chtělo trošku víc kombíček v boji (což určitě v hotové hře bude).
Až to vyjde, tak si počkám si na recenzi a možná si to i koupím. -
Ale jo, vypadá to dobře, určitě si to "koupím".
-
Hláška dne! *15*
-
asi popisuje grafiku ze svýho porodu
-
ja by som povedal ze ta grafika je dost dobra na to ze je to konzolovy gameplay
-
Tohle video sem musel vypnout po minutě, když sem viděl ty souboje kdy nepřátelé toho provedli asi tolik co ... škoda slov
-
Ty pamatuješ rok 2002? A sakra...
-
Ta grafika vypadá dost sratchkoidně i v pohybu (jak z PC her kolem roku 2002)...
Konzolový next-gen, hádám? -
Prvni obrázek, měl jsem za to že to bude něco jako SP. Kterej v připadě posledního dílu tam nedal ,nic z prvních svech ukázek(vůbec nic)Jako že mizení v davu atd.Tohle při prvních obrázcích a infech mělo stejnej nádech.Pokud je tohle video z té hry tak se opakuje to samé jako u SP.Bojim se velkého zklamání.
-
NJN *11*
-
konzole néé